giselle4 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Jusia&Szila napisał(a):jak tam katar? przeszedł i juz jest wszystko ok:) Quote
basia34 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ksiaze jestem i podnosze.Bokserka cudo nazwalam ja Szilla. Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Fajfer pakuj walizki i do domku w poniedziałek pappapap Quote
Jusia&Szila Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 nie swiruj!!!!!!!!!! hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii powiesz cos wiecej? Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 OGOLNIE I KZADEMU Z OSOBNA ,BARDZO DZIEKUEUJM ZA POMOC PRZY FAJFERKU:) Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Jusia&Szila napisał(a):nie swiruj!!!!!!!!!! hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii powiesz cos wiecej? AAAA WIESZ JAK TO JEST? WIESZ KIEDY JEDEN MA JUZ SZANSE NA DOBRY DOMEK A NA KWARANTANNIE SIEDZI JUZ NOWA PIEKNA BOKSIA TO JA SWIRUJE I ZAJMUJE SIE TA NOWA...... zegnac sie bo w poniedzialek wyjezdzam Quote
Jusia&Szila Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 no to bedzie boksio w domu :) rewelacja jakich malo! a czy jak zaspamuje to bardzo mnie nie bedziecie lubili? Musze bo tam jakis max sie zrobil :( http://www.dogomania.pl/threads/205188-Maksiu-chudzinka-ze-schroniska-WARTO-GO-POKOCHA%C4%86-ZABIERZMY-GO!!!-Radomsko Quote
giselle4 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 zostaniesz w mojej pamieci jako ten najwspanialszy i jedyny jako merdający malutkim kikutkiem aniołek...i juz zawsze bedziesz w moim szalonym serduchu.... Badz juz tylko szczesliwy,ja bede pamietac mimo ze troche boli ale ..... teraz juz tylko lepiej papppapapa:) Quote
giselle4 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Jusia&Szila napisał(a):no to bedzie boksio w domu :) rewelacja jakich malo! a czy jak zaspamuje to bardzo mnie nie bedziecie lubili? Musze bo tam jakis max sie zrobil :( http://www.dogomania.pl/threads/205188-Maksiu-chudzinka-ze-schroniska-WARTO-GO-POKOCHA%C4%86-ZABIERZMY-GO!!!-Radomsko zawsze bedziemy Ciebie lubili bo robisz to dla zwierzat:) Quote
Jusia&Szila Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Basia! On juz w domku hiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
Recommended Posts