zpr Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Agappe napisał(a):zpr super!!!! Gratulacje!!!! :))))) moge prosić kogos o stawke akit? Dzięki serdeczne!!! ;) A ja gratuluję z całego serca Poznania to jest sukces :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agappe Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 zpr napisał(a):Dzięki serdeczne!!! ;) A ja gratuluję z całego serca Poznania to jest sukces :loveu: :loveu: :loveu: dziekuję :) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: <zupelnei zapomniała, dziekuje za fotki z finałów z Poznania :) > Quote
zpr Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Agappe napisał(a):dziekuję :) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: <zupelnei zapomniała, dziekuje za fotki z finałów z Poznania :) > Prosze bardzo, dziś powysyłam resztę chcesz? Quote
Agappe Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 pewnie, że chce a jakbyś miała jeszcze jakieś rude i pręgowane kity z finałów czwartkowych to już w ogole byłabym pełna szcześcia :) Quote
Pulik Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='anovi']Puli bily/ Puli PSY kl. mlodzieży KALACSOS JOCO Puli ostatni / Puli PSY kl. mlodzieży CSIPSZI TAMIKU SUKI kl. mlodzieży ILKA KOROśćENKO Napisałam jedne i drugie, bo zupełnie nie mam pojęcia, które Cię interesują :lol: (mam nadzieję, że to o to chodziło) ;) Ogromnie dziękuję, oczywiście, że o to chodziło, interesuje mnie czarny, taki jak na zdjęciu:-) Dopiero rozpoczęliśmy interchampionat, ale widzę, że konkurencja jest niewielka, w zasadzie w Pradze nie byo żadnej :lol: Dzięki raz jeszcze. Quote
anovi Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Pulik napisał(a):Ogromnie dziękuję, oczywiście, że o to chodziło, interesuje mnie czarny, taki jak na zdjęciu:-) Dopiero rozpoczęliśmy interchampionat, ale widzę, że konkurencja jest niewielka, w zasadzie w Pradze nie byo żadnej :lol: Dzięki raz jeszcze. Proszę bardzo :) Quote
anovi Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 [quote name='Agappe']anovi moge prosić o akity???? A mozesz :lol: Akita-Inu PSY kl. szczeniąt GENNJI HEZKA CHVILKA ACHIKO GO AKITA INU OF CACIC ATOTORI Z MARIANSKEHO UDOLI kl. młodzieży BUSHI Z ROHACOVKY SHINJIRU Z BAMBUSOVEHO HAJE EIKYU NIPPON-RYU kl. pośrednia BUSHI Z HRABOVSKEHO DVORA kl.otwarta BENIRIN KORGI SEI TORAMARU GO SANZENKARISOU kl.champ. DAIMON GO HARU KAZE ARTUSH AIERSEN GENNJI GO SANSEI kl.weteranów MARA-SHIMA ULTIMO SUKI kl.szczeniąt FUDZIKO HEZKA CHVILKA HARUKO GO HARU KAZE GIROSHI HEZKA CHVILKA HARUMI GO HARUKAZE kl.młodzieży REIGI KEN AMANA BIBO Z ROHAćOVKY ZUI REI AKITA INU OF CACIC kl.pośrednia P'TAKARA KEN AMANA BI Z HRABOVSKEHO DVORA kl.otwarta BENTENA HEZKA CHVILKA AISCHA TANA KORA kl.champ. ASAKA HEZKA CHVILKA MASAHIME GO SUGISAWA KENSHA Woow! ale egzotyczne nazwy :lol: Quote
Agappe Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 dziekuję bardzo :))) a nazwy japońskie :))) w końcu to japońska rasa :) Quote
anovi Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 [quote name='Agappe']dziekuję bardzo :))) a nazwy japońskie :))) w końcu to japońska rasa :) proszę bardzo :) nooo.. nazwy są dla mnie niesamowite :p Jak zostajemy na BIS'ach lubię jak "konwenansjer" je wyczytuje (wcale się nie różnią od pozostałych) :lol::cool3::lol: A tak na poważnie są super :) Quote
RAKIJA Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 No my się też pochwalimy SZNAPS z Klanu Posokowców : dosk, CAC, CACIB , Zwycięzca Pragi , BOB. wygrał z czołowym czeskim posokowcem:lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Gratulacje!!! :) A mogłabym prosić o setery irlandzkie - psy? ;) Quote
anovi Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Gratulacje!!! :) A mogłabym prosić o setery irlandzkie - psy? ;) Domyślam się, że w Twoim przypadku chodzi o czerwonego seterka ;) Irish Red Setter PSY kl. otwarta JORIK OD RAKOVNICKE BRANY ATOS OD HUBERTOVY STUDANKY AKIM RED JOKER kl. użytkowa NAVAN AMERICAN EXPRESS Z ARISLANDU Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Tak, tego rudzielca :) Bardzo Ci dziękuję. Aż szkoda, że nie pojechaliśmy... ;) Quote
zpr Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Husky na ringu w Pradze http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26309&page=14 Quote
Ina&Fun Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Mogę prosic o stawke belgów (groenendaeli)? :) Quote
sh_maniak Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dzięki Anovi za transport :loveu: Mam nadzije, że ci męża nie zagadałam :evil_lol: :diabloti: My tym razem skromnie, 2 lokata i Res CAC Quote
Recommended Posts