Jump to content
Dogomania

Praga - Międzynarodowa 18.11. - 19.11.2006

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś może zgłaszał psy na Międzynarodową Wystawę do Pragi 18.11. - 19.11.2006 ??
info na http://www.vystavapsu.cz/
Pytam, bo właśnie dziś po telefonie do Związku Kynologicznego w Czechach dowiedziałam się, że nie będą przyjmowali zgłoszeń bez załączonego dowodu wpłaty? że nie można dokonać wpłaty na wystawie :-o Trzeba podobno zapłacić drogą bankową, a później wysłać razem ze zgłoszeniem... Czy może ktoś coś wie na ten temat??

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesi maja niestety swoje wymagania. W tym roku do Pragi nie jade, ale w zeszlym roku bylam w Pradze w listopadzie. Ja placilam w PKO SA przelewem za wystawe. Widze ze nie przyjmuja zgloszen faxem i e-mailem:-( , a w tamtym roku jeszcze e-mailem przyjmowali:evil_lol:

Posted

dorotal napisał(a):
Czesi maja niestety swoje wymagania. W tym roku do Pragi nie jade, ale w zeszlym roku bylam w Pradze w listopadzie. Ja placilam w PKO SA przelewem za wystawe. Widze ze nie przyjmuja zgloszen faxem i e-mailem:-( , a w tamtym roku jeszcze e-mailem przyjmowali:evil_lol:

No i to właśnie wyczytałam.. :shake: to bardzo zachęcające do wyjazdu tam :razz:
Dzięki za info :)

Posted

anovi napisał(a):
Dziś dostałam maila zwrotnego o treści:
"vase prihlaska je v poradku" - czy mam rozumieć, że nie muszę się już martwić?? :evil_lol:

kto zna czeski:lol:?? tez bym chciała wiedziec co ci napisali w koncu o tych płatnościach:)

Posted

Savannah napisał(a):
kto zna czeski:lol:?? tez bym chciała wiedziec co ci napisali w koncu o tych płatnościach:)

No właśnie, że nic więcej nie napisali :roll: to co napisałam wcześniej, to cała treść maila :lol:

Posted

anovi napisał(a):
Dziś dostałam maila zwrotnego o treści:
"vase prihlaska je v poradku" - czy mam rozumieć, że nie muszę się już martwić?? :evil_lol:

Co prawda nie znam Czeskiego ,ale mam słownik
piszą że zgłoszenie jest w porządku.:lol:

• 3 weeks later...
Posted

RAKIJA napisał(a):
mailowe ,tez mamy...i tez dawno temu.

No i właśnie.... czyli na razie czekamy... Mam nadzieję, że o nas nie zapomną :mad::lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Iwonko, zabierasz dziewuchy do Pragi? ;)

Jojeczku, jeśli już to tylko jedną (no i pod warunkiem, że nie będzie atrakcyjna w tym czasie:cool3:)