anovi Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Czy ktoś może zgłaszał psy na Międzynarodową Wystawę do Pragi 18.11. - 19.11.2006 ?? info na http://www.vystavapsu.cz/ Pytam, bo właśnie dziś po telefonie do Związku Kynologicznego w Czechach dowiedziałam się, że nie będą przyjmowali zgłoszeń bez załączonego dowodu wpłaty? że nie można dokonać wpłaty na wystawie :-o Trzeba podobno zapłacić drogą bankową, a później wysłać razem ze zgłoszeniem... Czy może ktoś coś wie na ten temat?? Quote
dorotal Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Czesi maja niestety swoje wymagania. W tym roku do Pragi nie jade, ale w zeszlym roku bylam w Pradze w listopadzie. Ja placilam w PKO SA przelewem za wystawe. Widze ze nie przyjmuja zgloszen faxem i e-mailem:-( , a w tamtym roku jeszcze e-mailem przyjmowali:evil_lol: Quote
anovi Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 dorotal napisał(a):Czesi maja niestety swoje wymagania. W tym roku do Pragi nie jade, ale w zeszlym roku bylam w Pradze w listopadzie. Ja placilam w PKO SA przelewem za wystawe. Widze ze nie przyjmuja zgloszen faxem i e-mailem:-( , a w tamtym roku jeszcze e-mailem przyjmowali:evil_lol: No i to właśnie wyczytałam.. :shake: to bardzo zachęcające do wyjazdu tam :razz: Dzięki za info :) Quote
Santy Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Ale sobie wymyślili ....:shake: W kwietniu w Pradze nie było problemu,by zapłacić na wystawie. Quote
anovi Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Dziś dostałam maila zwrotnego o treści: "vase prihlaska je v poradku" - czy mam rozumieć, że nie muszę się już martwić?? :evil_lol: Quote
Savannah Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 anovi napisał(a):Dziś dostałam maila zwrotnego o treści: "vase prihlaska je v poradku" - czy mam rozumieć, że nie muszę się już martwić?? :evil_lol: kto zna czeski:lol:?? tez bym chciała wiedziec co ci napisali w koncu o tych płatnościach:) Quote
anovi Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Savannah napisał(a):kto zna czeski:lol:?? tez bym chciała wiedziec co ci napisali w koncu o tych płatnościach:) No właśnie, że nic więcej nie napisali :roll: to co napisałam wcześniej, to cała treść maila :lol: Quote
flashka-g Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 anovi tak twoje zgłoszenie jest w porządku:))) kto wie moze i ja sie wybiore z hiszpańska ekipą po światówce:cool3: Quote
velvia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 anovi napisał(a):Dziś dostałam maila zwrotnego o treści: "vase prihlaska je v poradku" - czy mam rozumieć, że nie muszę się już martwić?? :evil_lol: Co prawda nie znam Czeskiego ,ale mam słownik piszą że zgłoszenie jest w porządku.:lol: Quote
Yoko Ono Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Witam, a czy ktoś sie orientuje czy przyjmują jeszcze zgłoszenia?? bo jest już chyba po terminie, ale może coś przedłużyli...? Pzdr, Monika Quote
RAKIJA Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Witam, czy ktoś już otrzymał od Czechów potwierdzenie? Quote
anovi Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 RAKIJA napisał(a):Witam, czy ktoś już otrzymał od Czechów potwierdzenie? My tylko mailowe, ale bardzo dawno temu... Quote
anovi Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 RAKIJA napisał(a):mailowe ,tez mamy...i tez dawno temu. No i właśnie.... czyli na razie czekamy... Mam nadzieję, że o nas nie zapomną :mad::lol: Quote
sh_maniak Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ja tez nie mam jeszcze potwierdzenia, meila musze wyslac chyba.... Moze mialby ktos miejsce dla jednej osoby z lagodna suczką w niedziele? Quote
anovi Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 jo-jo napisał(a):Iwonko, zabierasz dziewuchy do Pragi? ;) Jojeczku, jeśli już to tylko jedną (no i pod warunkiem, że nie będzie atrakcyjna w tym czasie:cool3:) Quote
Miśka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 jesli ktos szuka transportu z Warszawy do Pragi (lub na tej trasie) niech da mi znac. my bedziemy mieli wolne miejsca w autku. Quote
sh_maniak Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Napisałam do ciebie na gg, ale chyba cie nie ma :roll: Quote
zpr Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ma ktoś jakieę namiary na nocleg w Pradze lub koło miasta? :roll: Quote
zpr Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 sh_maniak napisał(a):Mi zmienili sedziego :roll: A kto ma oceniać SH? Quote
Recommended Posts