Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zaba14']Jeśli od samego początku jest tak dobrze, to będzie tylko lepiej, Etna dostanie dwa razy pazurem w nos to się oduczy natręctwa :D

hihi, tylko że Koma w ogóle nie wyciąga pazurów, na miękko paca łapką :D
Etna by się chciała chyba z nią bawić, raz ją trąciła łapą. popiskuje sobie do niej, co nas doprowadza do szału ;) za to Koma nic a nic się nie boi, nawet się dziś ocierała o Etnę:loveu:
wrzucam zdjęcia małej:

Posted

ladySwallow napisał(a):
Jest przecudna - gdy myślę o kocie w przyszłości, to mam trzy typy - szylkret, zwykły buras albo niebieski/biały.

ja najbardziej lubię szylkretki i tricolorki :)

magdabroy napisał(a):
Super, że Etna jest szczęśliwa i że Koma się jej nie boi ;)

Umaszczenie jest super, a łepek the best :loveu:

aktualnie Koma się schowała pod łóżko ;)

Talucha napisał(a):
Przeurocza! :loveu:

wiem :loveu:

evel napisał(a):
Ojej :loveu: Szylkretki zdecydowanie są w pierwszej piątce moich ulubionych umaszczeń kocich :)

tak jak już napisałam, w mojej też :D

omry napisał(a):
Piękna, widziałam już zdjęcia na FB :)
Koty są przeboskie :loveu:

oj są :)

Aleksandra95 napisał(a):
dobra dobra, widze masz aparat ! dawaj Etne ! :D

mam, ale nie mam na to czasu. dziś miałam wolne, ale generalnie wychodzę z Etną dopiero wieczorem, jak jest ciemno ;)

byłyśmy dziś na spotkaniu organizacyjnym na kurs agility. Etna zrobiła ze mnie debila, z siebie też. nagle nic nie umiała, na 'leżeć' robiła coś w stylu 'siad leżeć siad hop do góry' :roll: ale to moja wina, bo pozwoliłam jej się bawić z innymi psami chwilę wcześniej i myślała albo o nich, albo o tym, że one zabiorą jej piłeczkę. i pierwszy raz w życiu usłyszałam, że mój pies żyje w swoim świecie :angryy:
poza tym chwilę przed zajęciami ktoś inteligentnie rzucał swojemu psu piłkę, w grupie 8 innych. oczywiście Etna zabrała tą piłkę, a następnie porzuciła w wyjątkowo głębokiej kałuży, tak że piłki nie było widać :p nie miałam zamiaru po nią włazić, więc dziewczyna miała do mnie pretensje.

z dobrych rzeczy, przyszła klatka. Etnie się podoba, raz nawet sama weszła. dała się zamknąć na chwilę:)

Posted

Z Komy widać delikatna panna że capie miękka łapką, cudowna jest!!
Jeszcze nie raz będziesz miała zły dzień z Etną, ja gdy myślę że w końcu jest lepiej, suka zawsze coś wywinie... takie życie ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Z Komy widać delikatna panna że capie miękka łapką, cudowna jest!!
Jeszcze nie raz będziesz miała zły dzień z Etną, ja gdy myślę że w końcu jest lepiej, suka zawsze coś wywinie... takie życie ;)

tak, jest taka delikatna, subtelna :)
niby wiem, ale... nadal lekko zła jestem ;)

Lucky. napisał(a):
genialna jest Koma.
i genialne imię :loveu:

Koma- od kreseczki na główce :)

sacred PIRANHA napisał(a):
haha Etna niezła:-) ale powiem Ci, ze to tak zwykle jest, ze jak sie powinny pokazać to wywiną taki numer ze nam szczęki opadają;-)

owszem, tak to właśnie jest! zachowywała się, jakby cofnęła się w rozwoju o jakiś miesiąc ;) jak odeszłyśmy do parku, to jeszcze chwilę robiła różne dziwne rzeczy, ale potem się ogarnęła, więc chyba po prostu przed zajęciami będzie miała małe szkolenia :D

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
a dobrze jest przed zajęciami psa przemusztrować chwilkę i ogarnąć ewentualne rozproszenia;-)

teraz już to wiem, myślałam że lepiej jej nie męczyć. no i wszystko zrobiłam źle- nie było treningu, za to była zabawa z psami i kradzież piłki, więc... sama jestem sobie winna ;) na szczęście trenerka sama stwierdziła, że to przez to, że pozwoliłam jej się bawić i mnie nie wygonili :D

Posted

Kicia ma cudne kolorki, ale nic oryginalnego nie napisałam...

no to na agillity Etna pokaże jak to się szybo wszystko robi :D hmm chyba odzywają się w niej geny Łowczarka :D
u Sonii to nikt raczej zabawki nie odebrałby z obcych psów.. z resztą ludzie też nie mieliby na to ochoty.... za to Ciapie każdy weźmie a ten z podkulonym ogonem ucieknie....
zazdraszczamy kursu, bo sama z chęcią na jakiś poszłabym, ale ja postawiłabym na PT czy coś w ten deseń...

Posted

kalyna napisał(a):
Kicia ma cudne kolorki, ale nic oryginalnego nie napisałam...

no to na agillity Etna pokaże jak to się szybo wszystko robi :D hmm chyba odzywają się w niej geny Łowczarka :D
u Sonii to nikt raczej zabawki nie odebrałby z obcych psów.. z resztą ludzie też nie mieliby na to ochoty.... za to Ciapie każdy weźmie a ten z podkulonym ogonem ucieknie....
zazdraszczamy kursu, bo sama z chęcią na jakiś poszłabym, ale ja postawiłabym na PT czy coś w ten deseń...

łowczarka geny to chyba ma, ale zamiast mózgu-piłkę ;)
Etna też nikomu nie odda zabawki. również tej ukradzionej-od razu należy do niej ;)