zaba14 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Jeśli od samego początku jest tak dobrze, to będzie tylko lepiej, Etna dostanie dwa razy pazurem w nos to się oduczy natręctwa :D Quote
Amber Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 No niestety zdjęć nie będzie, przynajmniej z mojej strony, bo nam spacer nie wypalił :( Quote
motyleqq Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='zaba14']Jeśli od samego początku jest tak dobrze, to będzie tylko lepiej, Etna dostanie dwa razy pazurem w nos to się oduczy natręctwa :D hihi, tylko że Koma w ogóle nie wyciąga pazurów, na miękko paca łapką :D Etna by się chciała chyba z nią bawić, raz ją trąciła łapą. popiskuje sobie do niej, co nas doprowadza do szału ;) za to Koma nic a nic się nie boi, nawet się dziś ocierała o Etnę:loveu: wrzucam zdjęcia małej: Quote
LadyS Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Jest przecudna - gdy myślę o kocie w przyszłości, to mam trzy typy - szylkret, zwykły buras albo niebieski/biały. Quote
*Magda* Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Super, że Etna jest szczęśliwa i że Koma się jej nie boi ;) [quote name='motyleqq'] http://img585.imageshack.us/img585/882/img9786v.jpg Umaszczenie jest super, a łepek the best :loveu: Quote
evel Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ojej :loveu: Szylkretki zdecydowanie są w pierwszej piątce moich ulubionych umaszczeń kocich :) Quote
omry Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Piękna, widziałam już zdjęcia na FB :) Koty są przeboskie :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 dobra dobra, widze masz aparat ! dawaj Etne ! :D Quote
motyleqq Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 ladySwallow napisał(a):Jest przecudna - gdy myślę o kocie w przyszłości, to mam trzy typy - szylkret, zwykły buras albo niebieski/biały. ja najbardziej lubię szylkretki i tricolorki :) magdabroy napisał(a):Super, że Etna jest szczęśliwa i że Koma się jej nie boi ;) Umaszczenie jest super, a łepek the best :loveu: aktualnie Koma się schowała pod łóżko ;) Talucha napisał(a):Przeurocza! :loveu: wiem :loveu: evel napisał(a):Ojej :loveu: Szylkretki zdecydowanie są w pierwszej piątce moich ulubionych umaszczeń kocich :) tak jak już napisałam, w mojej też :D omry napisał(a):Piękna, widziałam już zdjęcia na FB :) Koty są przeboskie :loveu: oj są :) Aleksandra95 napisał(a):dobra dobra, widze masz aparat ! dawaj Etne ! :D mam, ale nie mam na to czasu. dziś miałam wolne, ale generalnie wychodzę z Etną dopiero wieczorem, jak jest ciemno ;) byłyśmy dziś na spotkaniu organizacyjnym na kurs agility. Etna zrobiła ze mnie debila, z siebie też. nagle nic nie umiała, na 'leżeć' robiła coś w stylu 'siad leżeć siad hop do góry' :roll: ale to moja wina, bo pozwoliłam jej się bawić z innymi psami chwilę wcześniej i myślała albo o nich, albo o tym, że one zabiorą jej piłeczkę. i pierwszy raz w życiu usłyszałam, że mój pies żyje w swoim świecie :angryy: poza tym chwilę przed zajęciami ktoś inteligentnie rzucał swojemu psu piłkę, w grupie 8 innych. oczywiście Etna zabrała tą piłkę, a następnie porzuciła w wyjątkowo głębokiej kałuży, tak że piłki nie było widać :p nie miałam zamiaru po nią włazić, więc dziewczyna miała do mnie pretensje. z dobrych rzeczy, przyszła klatka. Etnie się podoba, raz nawet sama weszła. dała się zamknąć na chwilę:) Quote
zaba14 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Z Komy widać delikatna panna że capie miękka łapką, cudowna jest!! Jeszcze nie raz będziesz miała zły dzień z Etną, ja gdy myślę że w końcu jest lepiej, suka zawsze coś wywinie... takie życie ;) Quote
sacred PIRANHA Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 haha Etna niezła:-) ale powiem Ci, ze to tak zwykle jest, ze jak sie powinny pokazać to wywiną taki numer ze nam szczęki opadają;-) Quote
motyleqq Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 zaba14 napisał(a):Z Komy widać delikatna panna że capie miękka łapką, cudowna jest!! Jeszcze nie raz będziesz miała zły dzień z Etną, ja gdy myślę że w końcu jest lepiej, suka zawsze coś wywinie... takie życie ;) tak, jest taka delikatna, subtelna :) niby wiem, ale... nadal lekko zła jestem ;) Lucky. napisał(a):genialna jest Koma. i genialne imię :loveu: Koma- od kreseczki na główce :) sacred PIRANHA napisał(a):haha Etna niezła:-) ale powiem Ci, ze to tak zwykle jest, ze jak sie powinny pokazać to wywiną taki numer ze nam szczęki opadają;-) owszem, tak to właśnie jest! zachowywała się, jakby cofnęła się w rozwoju o jakiś miesiąc ;) jak odeszłyśmy do parku, to jeszcze chwilę robiła różne dziwne rzeczy, ale potem się ogarnęła, więc chyba po prostu przed zajęciami będzie miała małe szkolenia :D Quote
Lucky. Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Hah, ja myślałam, ze od zespoły Coma :diabloti: Quote
motyleqq Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Lucky. napisał(a):Hah, ja myślałam, ze od zespoły Coma :diabloti: nie, bo to nie ja ją nazywałam, ale ze względu na zespół imię mi pasuje:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 a dobrze jest przed zajęciami psa przemusztrować chwilkę i ogarnąć ewentualne rozproszenia;-) Quote
motyleqq Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 sacred PIRANHA napisał(a):a dobrze jest przed zajęciami psa przemusztrować chwilkę i ogarnąć ewentualne rozproszenia;-) teraz już to wiem, myślałam że lepiej jej nie męczyć. no i wszystko zrobiłam źle- nie było treningu, za to była zabawa z psami i kradzież piłki, więc... sama jestem sobie winna ;) na szczęście trenerka sama stwierdziła, że to przez to, że pozwoliłam jej się bawić i mnie nie wygonili :D Quote
kalyna Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Kicia ma cudne kolorki, ale nic oryginalnego nie napisałam... no to na agillity Etna pokaże jak to się szybo wszystko robi :D hmm chyba odzywają się w niej geny Łowczarka :D u Sonii to nikt raczej zabawki nie odebrałby z obcych psów.. z resztą ludzie też nie mieliby na to ochoty.... za to Ciapie każdy weźmie a ten z podkulonym ogonem ucieknie.... zazdraszczamy kursu, bo sama z chęcią na jakiś poszłabym, ale ja postawiłabym na PT czy coś w ten deseń... Quote
motyleqq Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 sacred PIRANHA napisał(a):piewrwsze koty za płoty;-) co do kotów, to Koma zaczęła wskakiwać na zlew i szafkę w kuchni... ;) Quote
motyleqq Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 kalyna napisał(a):Kicia ma cudne kolorki, ale nic oryginalnego nie napisałam... no to na agillity Etna pokaże jak to się szybo wszystko robi :D hmm chyba odzywają się w niej geny Łowczarka :D u Sonii to nikt raczej zabawki nie odebrałby z obcych psów.. z resztą ludzie też nie mieliby na to ochoty.... za to Ciapie każdy weźmie a ten z podkulonym ogonem ucieknie.... zazdraszczamy kursu, bo sama z chęcią na jakiś poszłabym, ale ja postawiłabym na PT czy coś w ten deseń... łowczarka geny to chyba ma, ale zamiast mózgu-piłkę ;) Etna też nikomu nie odda zabawki. również tej ukradzionej-od razu należy do niej ;) Quote
Recommended Posts