Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki za komplementy pod adresem Irki :) Irka ponoć rozrabia, zaczepia seniorkę rodu i odgania resztę od jedzenia ;) za to ja zaczęłam pracę pełną parą i nie wiem już, jak się nazywam... ;) w związku z czym Etna leży bezczynnie, czasem aportując piłeczkę z Piotrem. mam dla Was zdjęcie kociarni, właśnie dostałam od taty :)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
O wow to widze ze cala rodzinka kocia:)

tak, jeszcze brakuje seniorki rodu :)

gops napisał(a):
ale kocie mają fajne legowisko :) śliczne są wszystkie

fajne fajne, jest małe, bo dla małej Irki, ale i duża Malta się wcisnęła w tunelik :D dzięki :)

Beatrx napisał(a):
ja chcę takiego koteczka:loveu:

Malta być może jest w ciąży :cool3:

Talucha napisał(a):
Wszystkie piękne :loveu: bardzo mi się podoba ta rasa :)

hihi, ale każda jest innej rasy :lol: pierwsza z lewej to norweski leśny, Irka to main coon, a Zuza jest pół persem :)

FredziaFredzia napisał(a):
Ta kotka z rudym z prawej - :loveu:

oj tak, Zuza jest niekwestionowaną pięknością :loveu: a po sterylizacji zrobiła się taka pieszczocha :loveu:

mam dziś wolne, ale jutro od nowa do roboty. w piątek mam urodziny i miałam mieć wolne, ale nie mam... :shake: a jutro Dzień Kobiet i mamy się ubrać na różowo :diabloti:

Posted

Talucha napisał(a):
Chodziło mi o main coona :D:D :lol:

no tak, są wspaniałe. Irka robi wszystko co może, by zawsze ktoś przy niej był i by mogła się przytulać lub... wbijać pazurki:evil_lol:

Posted

[quote name='evel']Aga, nie bij, ale mam misję, a właściwie Miśkę - do rozreklamowania :oops: Zapraszam: KLIK

nie biję, chociaż wnerwiona jestem, Etna zarzygała podłogę i łóżko. pod moją nieobecność wypiła butelkę oleju i efekty są następujące: plama na łóżku, zarzygana poduszka do wywalenia bo nie ma jak wyprać, zarzygane łóżko, zarzygana podłoga oraz w gratisie smród. ZAŁAMKA. zaraz zamawiam klatkę i koniec tych codziennych niespodzianek...

Posted

O kurde, to rzeczywiście nieciekawie. Przygotuj się na to, że może ją też pogonić po tym oleju :roll:

Ja rozumiem, olej w rozsądnych ilościach od czasu do czasu fajna sprawa, ale żeby tak wychlać całą butlę? Jax ladyS. jakoś podobnie ich urządził, tylko z oliwką zdaje się...

No cóż. A moja sucz leje ostatnio, więc nie wiem, co gorsze w sumie :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
To musiał jej bardzo smakować :evil_lol: Nie denerwuj się na Etnę :eviltong:

aj, bardziej jestem zła na to, że tyle sprzątania, niż na nią. nauczyłam się przy niej anielskiej cierpliwości ;)

evel napisał(a):
O kurde, to rzeczywiście nieciekawie. Przygotuj się na to, że może ją też pogonić po tym oleju :roll:

Ja rozumiem, olej w rozsądnych ilościach od czasu do czasu fajna sprawa, ale żeby tak wychlać całą butlę? Jax ladyS. jakoś podobnie ich urządził, tylko z oliwką zdaje się...

No cóż. A moja sucz leje ostatnio, więc nie wiem, co gorsze w sumie :roll:

mam nadzieję, że nie dostanie sraki, bo jutro też nie ma mnie cały dzień... mam ochotę ją zamknąć w łazience:splat:

w sumie, byłam na spacerze, to tylko sikała. chyba po prostu wszystko zwróciła i jest pusta w brzuchu.

sikanie też niefajne :shake: