SZPiLKA23 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Pieknosc:) charakter tych kotow mi bardzo odpowiada Quote
łamAga Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Uoooo jaki slodziaczek z niej :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Natalia&Cody Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Gdybym miała mieć kiedyś kota to napewno tej rasy. :loveu: :loveu: Quote
kalyna Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 http://img526.imageshack.us/img526/1338/dsc0713h.jpg jakie niewiniątko :loveu: u mnie z kotami szału nie ma.. tzn. fajnie, że są i bez nich byłoby co najmniej dziwnie... no i pewnie zawsze u nas będą dachowce różnych kolorków :) Quote
A&L Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Czeeeeeeść :) Co u Was? Głaski dla Wulkanika :loveu: Quote
motyleqq Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 dzięki za komplementy pod adresem Irki :) Irka ponoć rozrabia, zaczepia seniorkę rodu i odgania resztę od jedzenia ;) za to ja zaczęłam pracę pełną parą i nie wiem już, jak się nazywam... ;) w związku z czym Etna leży bezczynnie, czasem aportując piłeczkę z Piotrem. mam dla Was zdjęcie kociarni, właśnie dostałam od taty :) Quote
gops Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ale kocie mają fajne legowisko :) śliczne są wszystkie Quote
Talucha Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Wszystkie piękne :loveu: bardzo mi się podoba ta rasa :) Quote
motyleqq Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):O wow to widze ze cala rodzinka kocia:) tak, jeszcze brakuje seniorki rodu :) gops napisał(a):ale kocie mają fajne legowisko :) śliczne są wszystkie fajne fajne, jest małe, bo dla małej Irki, ale i duża Malta się wcisnęła w tunelik :D dzięki :) Beatrx napisał(a):ja chcę takiego koteczka:loveu: Malta być może jest w ciąży :cool3: Talucha napisał(a):Wszystkie piękne :loveu: bardzo mi się podoba ta rasa :) hihi, ale każda jest innej rasy :lol: pierwsza z lewej to norweski leśny, Irka to main coon, a Zuza jest pół persem :) FredziaFredzia napisał(a):Ta kotka z rudym z prawej - :loveu: oj tak, Zuza jest niekwestionowaną pięknością :loveu: a po sterylizacji zrobiła się taka pieszczocha :loveu: mam dziś wolne, ale jutro od nowa do roboty. w piątek mam urodziny i miałam mieć wolne, ale nie mam... :shake: a jutro Dzień Kobiet i mamy się ubrać na różowo :diabloti: Quote
motyleqq Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Talucha napisał(a):Chodziło mi o main coona :D:D :lol: no tak, są wspaniałe. Irka robi wszystko co może, by zawsze ktoś przy niej był i by mogła się przytulać lub... wbijać pazurki:evil_lol: Quote
motyleqq Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Aleksandra95 napisał(a):daj jednego kota.:lol: nie, bo Dora zje:diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 motyleqq napisał(a):nie, bo Dora zje:diabloti: oj tam, tylko się pobawi.:D Daj :diabloti: Quote
evel Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Aga, nie bij, ale mam misję, a właściwie Miśkę - do rozreklamowania :oops: Zapraszam: KLIK Quote
motyleqq Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 [quote name='evel']Aga, nie bij, ale mam misję, a właściwie Miśkę - do rozreklamowania :oops: Zapraszam: KLIK nie biję, chociaż wnerwiona jestem, Etna zarzygała podłogę i łóżko. pod moją nieobecność wypiła butelkę oleju i efekty są następujące: plama na łóżku, zarzygana poduszka do wywalenia bo nie ma jak wyprać, zarzygane łóżko, zarzygana podłoga oraz w gratisie smród. ZAŁAMKA. zaraz zamawiam klatkę i koniec tych codziennych niespodzianek... Quote
*Magda* Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 To musiał jej bardzo smakować :evil_lol: Nie denerwuj się na Etnę :eviltong: Quote
evel Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 O kurde, to rzeczywiście nieciekawie. Przygotuj się na to, że może ją też pogonić po tym oleju :roll: Ja rozumiem, olej w rozsądnych ilościach od czasu do czasu fajna sprawa, ale żeby tak wychlać całą butlę? Jax ladyS. jakoś podobnie ich urządził, tylko z oliwką zdaje się... No cóż. A moja sucz leje ostatnio, więc nie wiem, co gorsze w sumie :roll: Quote
motyleqq Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 magdabroy napisał(a):To musiał jej bardzo smakować :evil_lol: Nie denerwuj się na Etnę :eviltong: aj, bardziej jestem zła na to, że tyle sprzątania, niż na nią. nauczyłam się przy niej anielskiej cierpliwości ;) evel napisał(a):O kurde, to rzeczywiście nieciekawie. Przygotuj się na to, że może ją też pogonić po tym oleju :roll: Ja rozumiem, olej w rozsądnych ilościach od czasu do czasu fajna sprawa, ale żeby tak wychlać całą butlę? Jax ladyS. jakoś podobnie ich urządził, tylko z oliwką zdaje się... No cóż. A moja sucz leje ostatnio, więc nie wiem, co gorsze w sumie :roll: mam nadzieję, że nie dostanie sraki, bo jutro też nie ma mnie cały dzień... mam ochotę ją zamknąć w łazience:splat: w sumie, byłam na spacerze, to tylko sikała. chyba po prostu wszystko zwróciła i jest pusta w brzuchu. sikanie też niefajne :shake: Quote
Recommended Posts