Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, że się nie spotkamy na FreeXach, bo muszę przyznać, że chciałam poznać Twojego pseudo maliniaka :cool3: No, ale cóż, może jeszcze kiedyś będzie okazja ;)

Posted

darii_iia napisał(a):
Etna cudnie ćwiczy...jestem pod wrażeniem Waszej pracy. :)
Widziałam, że jedziecie na FreeX'owy obóz. Miło będzie Was poznać. :)

dzięki :)
tak, jedziemy :) a że jedzie też mój chłop, to będzie komu robić foto relację z toru :cool3:

Kashdog napisał(a):
Szkoda, że się nie spotkamy na FreeXach, bo muszę przyznać, że chciałam poznać Twojego pseudo maliniaka :cool3: No, ale cóż, może jeszcze kiedyś będzie okazja ;)

a Ty jedziesz w pierwszym terminie, tak? bo chyba dobrze Cię kojarzę z agilitowego ;) to miłe co mówisz :cool3: jak wszystko się potoczy tak, jakbym chciała, to pewnie spotkamy się kiedyś na jakiś zawodach :)

Posted

motyleqq napisał(a):

tak, jedziemy :) a że jedzie też mój chłop, to będzie komu robić foto relację z toru :cool3:

O proszę :) Mojego to by wołami nie zaciągnęli chyba :evil_lol:

Posted

evel napisał(a):
O proszę :) Mojego to by wołami nie zaciągnęli chyba :evil_lol:

Mojego tak samo :diabloti: Ile to ja się nasłucham od niego jak jeździliśmy na wystawy. Że robi za kierowce, że trzeba wcześnie wstawać, że nudno, że długo, że nie ma co robić itp. itd. A najlepsze było to, że skrycie było widać, że mu się podoba, a narzeka BO TAK :lol: Raz jak się wkręcił ze zdjęciami to sędzia go z ringu wywalał, że za blisko podchodzi ;). Chłopu nie dogodzisz :p Za to treningi IPO lubi, tyle dobrze ;)

Posted (edited)

Aleksandra95 napisał(a):
pozdrawiam z informatyki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:

kto mi podrzuci jakieś linki do poczytania o motywacji? psiej, rzecz jasna ;)

a żeby nie było, że nic nie robimy...

[video=youtube;j7OHBr_0iAQ]http://www.youtube.com/watch?v=j7OHBr_0iAQ&list=UU8X-KGaMuTxSXOWCQq-1fIg&index=2&feature=plcp[/video]

Edited by motyleqq
Posted

Ah, te jej włosy za uszami:loveu::evil_lol:
W związku z potworną temperaturą na dworzu, my też robimy takie różne sztuki z aportowaniem w domu:cool3: Dzisiaj nauczyłam Georgię przynoszenia telefonu:cool3:

Posted

Ekstremalnie nie mam czasu, więc będzie krótko - nie pozwalaj jej podgryzać aportu. Ja sobie strzeliłam w stopę i mam mamlacza teraz. A to niedopuszczalne na egzaminie czy zawodach. My musimy skrócić czas trzymania i wrócić do podstaw, żeby wyeliminować podgryzanie właśnie (bo koziołek jest taaaki smaczny, omnomnom).

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
"dobrzeee to mi się podoba " mi też .:loveu:

hihi :lol:

chi23 napisał(a):
Ah, te jej włosy za uszami:loveu::evil_lol:
W związku z potworną temperaturą na dworzu, my też robimy takie różne sztuki z aportowaniem w domu:cool3: Dzisiaj nauczyłam Georgię przynoszenia telefonu:cool3:

o kurczę, ja bym się bała że mi Etna zeżre telefon po drodze :-o:evil_lol:

evel napisał(a):
Ekstremalnie nie mam czasu, więc będzie krótko - nie pozwalaj jej podgryzać aportu. Ja sobie strzeliłam w stopę i mam mamlacza teraz. A to niedopuszczalne na egzaminie czy zawodach. My musimy skrócić czas trzymania i wrócić do podstaw, żeby wyeliminować podgryzanie właśnie (bo koziołek jest taaaki smaczny, omnomnom).

wiem, że nie może go podgryzać, ale ona chyba myśli że koziołek to taki patyk... jak tylko go wyjęłam z torebki to od razu chciała go mieć. no i właśnie nie wiem, jak mam jej nie pozwolić? obawiam się, że jak jej powiem coś w stylu 'nie' to go wypluje i tyle z tego będzie...
i nie gadaj mi o braku czasu, tylko dawaj jakieś artykuły o motywacji :lol:

Posted

motyleqq napisał(a):

o kurczę, ja bym się bała że mi Etna zeżre telefon po drodze :-o:evil_lol:

Wystarczy wsadzić w futerał:eviltong: ewentualnie wyłożyć jeszcze futerał chusteczkami od środka:evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):

a Ty jedziesz w pierwszym terminie, tak? bo chyba dobrze Cię kojarzę z agilitowego ;) to miłe co mówisz :cool3: jak wszystko się potoczy tak, jakbym chciała, to pewnie spotkamy się kiedyś na jakiś zawodach :)

Jadę na pierwszy, zgadza się ;)W takim razie kiedyś na pewno się spotkamy :p
A wybieracie się do jakiegoś klubu?

Posted

chi23 napisał(a):
Wystarczy wsadzić w futerał:eviltong: ewentualnie wyłożyć jeszcze futerał chusteczkami od środka:evil_lol:

no w sumie racja :lol:

Kashdog napisał(a):
Jadę na pierwszy, zgadza się ;)W takim razie kiedyś na pewno się spotkamy :p
A wybieracie się do jakiegoś klubu?

wybieramy, albo do Fortu albo do Freexów właśnie, ciągle się waham... u Freexów jest trochę drożej, no i do Fortu mam naprawdę blisko, na piechotę :lol: