catie Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Trzeba Etnę do TOZu podać za znęcanie się nad psami ;) Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 catie napisał(a):Trzeba Etnę do TOZu podać za znęcanie się nad psami ;) koniecznie. :D Quote
Beatrx Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 pod koniec filmiku, jakiego ona speeda super dostaje:loveu: Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Fotki brudasów z dzisiejszego spaceru :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us doopki :D Uploaded with ImageShack.us cdn Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Etna dorwała patyk. :mad: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 :mad: Uploaded with ImageShack.us agresorek. :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
motyleqq Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 mój pies jest straszny :mdleje: Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Uploaded with ImageShack.us Czarnuchy. :mad: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
motyleqq Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 http://img828.imageshack.us/img828/1179/dsc5083c.jpg :splat:ja się pytam, gdzie ten pies zgubił mózg? Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Uploaded with ImageShack.us dama w dole. :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us uff, koniec. :smile: Quote
omry Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Haha, boski filmik :D jak ja bym chciała, żeby moje psy się tak bawiły :) Quote
motyleqq Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 http://img805.imageshack.us/img805/3980/dsc5070q.jpg dama, widział ją kto. pół psa czarne od ziemi, co to za dama :evil_lol: szczęście, że szelki się doprały, bo inaczej bym z nią rozmawiała :mad: omry napisał(a):Haha, boski filmik :D jak ja bym chciała, żeby moje psy się tak bawiły :) Twoje już mają troszki latek, to już tak nie szaleją :) te to młode, głupie, mózgu brak... :lol: Quote
gops Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ale świetne foty ! widać że z nich szajbusy :lol: Quote
evel Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 I widzisz, Jari Etnę popsuł, bo teraz chyba zwykle się bawi "na ostro", nie? :evil_lol: A z małymi, delikatniejszymi psami się bawi? :) Quote
motyleqq Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 gops napisał(a):ale świetne foty ! widać że z nich szajbusy :lol: totalne :D evel napisał(a):I widzisz, Jari Etnę popsuł, bo teraz chyba zwykle się bawi "na ostro", nie? :evil_lol: A z małymi, delikatniejszymi psami się bawi? :) ona w sumie zawsze taka była, łapała psy za uszy :oops: nie spotykam za dużo malców, jednego małego kolegę ma, ale nie gryzą się, tylko biegają jak dzikie świnie :evil_lol: Aposka próbowała zaczepiać, łapała go zębami za uszy i grzywę, ale on nie był zainteresowany ;) Quote
zaba14 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Fajne brudaski :) szelki też fajne, ale wydaje mi się że przedni pasek powinien być ciut niżej, bardziej na szyi leży niż na klatce ;) chciałabym norwegi ale coś ciężko je dopasować ;) Quote
motyleqq Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 zaba14 napisał(a):Fajne brudaski :) szelki też fajne, ale wydaje mi się że przedni pasek powinien być ciut niżej, bardziej na szyi leży niż na klatce ;) chciałabym norwegi ale coś ciężko je dopasować ;) tak, przedni pasek jest ciut za krótki :) ale nie uwiera jej, więc spoko Quote
motyleqq Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 udało mi się nagrać naukę przynoszenia fajek :lol: nie widać tego za bardzo na filmiku, ale póki co, Etna rzuca mi paczkę pod nogi. muszę to zmienić ;) [video=youtube;xpo1Rzk-Hik]http://www.youtube.com/watch?v=xpo1Rzk-Hik&feature=youtu.be[/video] Quote
Amber Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Oj, motyleqq gdzie ty masz głowę, zakładać nowe szelki na psi spacer :evil_lol: Ja apropo w takie dni bardzo doceniam skórę. Nie odparza jak metal, nie brudzi się i nie moknie jak materiał. A co do filmiku i fotek... Może w następny weekend wpadniesz do mnie, zamiast na PM to role się odwrócą :lol: Quote
motyleqq Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 oj tam, Etna nie ma czystych spacerów, a szelki kupiłam, żeby używać, więc.. :evil_lol: a chętnie wpadnę do Was :lol: Quote
motyleqq Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 nikt się nami nie interesuje, ale i tak wrzucam filmik z chodzenia przy nodze :eviltong: widzę teraz że trochę źle ją nagradzam, bo się odsuwa gdy podaję smaka :nonono2: [video=youtube;I-lOEujJFiA]http://www.youtube.com/watch?v=I-lOEujJFiA&feature=youtu.be[/video] Quote
Aleksa. Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 ja zaglądam !!!!! :D:D:D i nawet to na żywo widziałam. :p co prawda nie aż taki kawałek z nią szłaś, ale widziałam.:) Quote
łamAga Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ja zaglądam !!!!! :D:D:D i nawet to na żywo widziałam. :p co prawda nie aż taki kawałek z nią szłaś, ale widziałam.:) Ja tez zagladam :lol: Quote
motyleqq Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 dzięki Wam dobre kobiety, chociaż Wy o nas pamiętacie :lol: Quote
Recommended Posts