Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amber napisał(a):
Całego świata nie zbawisz :shake: Tyle dobrze, że grzywek nie jest jakąś specjalnie trudną rasą i nie powinno być z Apo większych problemów wychowawczych. Jeżeli ten DS jest choć trochę pro-psi to da sobie radę. Głowa do góry, myślę, że wszystko będzie dobrze :).

wiesz, rzecz w tym ilu rzeczy on się boi... chociaż dziś już zaczął jazgotać jak ktoś chodził pod drzwiami ;) nie wiem, skąd ten pomysł, jakiś fałszywy alarm :lol: na pewno podłapał od Etny, ale ona nie szczeka bez powodu

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz się boi bo jest w nowym miejscu i czuje się niepewnie. Jakbyś zobaczyła Jariego kilka dni po kupnie, to byś nie uwierzyła, że to ten sam pies - chodził dosłownie na paluszkach (piękne czasy - teraz nam depcze po paluszkach najwyżej :evil_lol:) . Tak naprawdę nikt nie wie jaki Apo ma charakter - on się będzie stopniowo otwierał. Może i zostanie taką pierdołą jaką jest, ale wątpię ;). Jemu potrzeba teraz dużo cierpliwości, ale nie niańczenia. Ale to jak piszę - całego świata nie zbawisz, można mieć tylko nadzieję, że nowy dom będzie miał łeb na karku i trochę obycia z psami.

Posted

wiecie, Aposek pokazuje swoje prawdziwe oblicze. ktoś będzie miał z nim niezły cyrk :diabloti: pokochałam go, ale teraz już mam świadomość, że nie mógłby tu zostać :diabloti: to Etna w wersji mini :evil_lol: ganiają się po naszych 21m kwadratowych :cool3: a właściwie to Apo biega za mną, a Etna za Apo, nawet go za uszy łapie, jeszcze trochę i zaczną się bawić i rozniosą chałupę :razz: Aposek biega po stole, Aposek wskakuje bez zastanowienia na plecy, Aposek biega jak w amoku... :evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
oni tak śmigają że nie wiem czy za nimi bym nadążyła :D ale teraz się chwilowo uspokoili, uff... może się pobawią razem na dworze? :)

oby, oby to byłyby fotki.:):)

Posted

na prawdę z jednej strony dobrze, że Apo znalazł już domek, ale z drugiej głupio, że tak szybko idzie do ds.
a nie mogłabyś wziąć innej grzywki na dt ?
i czekam na zdjęcia pewnie już ostatnie Apo:)

Posted

Ale szybko znalazł DS. Może i dobrze, bo nie zdążyłaś się z nim zżyć. Może faktycznie weźmiesz jakiegoś innego psiaka na DT, bo masz już małe doświadczenie :)

Oby Apo znalazł świetny domek i skończyła się jego tułaczka :(

Posted

[quote name='Lucky.']na prawdę z jednej strony dobrze, że Apo znalazł już domek, ale z drugiej głupio, że tak szybko idzie do ds.
a nie mogłabyś wziąć innej grzywki na dt ?
i czekam na zdjęcia pewnie już ostatnie Apo:)

[quote name='kalyna']Ale szybko znalazł DS. Może i dobrze, bo nie zdążyłaś się z nim zżyć. Może faktycznie weźmiesz jakiegoś innego psiaka na DT, bo masz już małe doświadczenie :)

Oby Apo znalazł świetny domek i skończyła się jego tułaczka :(

nie wiem, czy teraz są jeszcze grzywki na DT, nic mi Agata nie pisała. jeśli będą chcieli, to przyjmę, choć nie wiem co na to TŻ- ich rozróba go trochę zmęczyła ;) wstawiam zdjęcia po ich roznoszeniu chałupy :D

ładnie obok leżeli, ale Apo zawsze za mną idzie ;)

potem więc zmieniłam obiektyw, żeby nie musieć się odsuwać...

prawda, że słodko?:)

Posted

i sam Aposek:

wiecie, dzięki Aposkowi zrozumiałam, że to nie jest nasz czas na drugiego psa, głównie dlatego, że mamy tak małe mieszkanie. póki Aposek siedział przerażony to tak nie czułam, ale dziś do mnie dotarło, co tak naprawdę oznacza mieć dwa psy :evil_lol: i chociaż miło się leży gdy po obu stronach wtula się pies, to muszę jeszcze z tym poczekać :) a Aposek na pewno będzie miał dobry dom, bo to nie jest dom z ogłoszenia, tylko jakoś po znajomości osób z Vivy :)

Posted

w końcu dwa wulkany to szaleją:eviltong:
ale pomyśl, ile Ci dał Apo swoją psią osobą, mimo że był u Ciebie tak krótko. a będziesz miała jakąś możliwość kontaktu z DS czy nie bardzo?

Posted

Beatrx napisał(a):
w końcu dwa wulkany to szaleją:eviltong:
ale pomyśl, ile Ci dał Apo swoją psią osobą, mimo że był u Ciebie tak krótko. a będziesz miała jakąś możliwość kontaktu z DS czy nie bardzo?

tak, mam dostać mejla do tych ludzi, chcę im napisać co zaobserwowałam u małego, łatwiej im będzie :)

Aposek jeszcze u nas, śpi na poduszce ;) Etna mu pozazdrościła, że mu dałam jej legowisko, i jak przez te wszystkie miesiące nie korzystała, tak teraz w nim śpi:evil_lol:
byliśmy w parku, dla Aposka mokra trawa jak ogień, podskakiwał jak zajączek zamiast chodzić :lol: ładnie załatwia swoje potrzeby na dworze, ale niestety zasikuje kubraczek...

Posted

Apo pojechał. dowiedziałam się, że dom jest mega superowy, mają owczarka niemieckiego adoptowanego i dwa adoptowane koty. hodują też buldożki, ale nie pamiętam, francuskie czy angielskie... jeśli francuskie to może ich Fredziu kojarzysz :)

wrzucę później ostatnie zdjęcia Aposka :)