PieswWarszawie.pl Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Jak patrzę na te zdjęcia małej Etny to aż serce się ściska ze słodkości :D Quote
*Magda* Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='motyleqq'] http://img4.imageshack.us/img4/3681/34214533.jpg Zimowa hiena :loveu: Quote
pina_collie Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Dzień dobry, oglądałam galerie od 1 str. :) Etna jest piękną suczką ,mądrą jak widać na poszczególnych zdjęciach ;) ależ Ty trafiłaś z tym psem!! taki śliczny ,piękny :) mój Tores już nie potrzebnie się stroi i pozuje do fotek ,bo przy Etnie mój psiak jest pff.. brak słów ;) (nie mówie że swojego psa nie cenie też jest piękny, jak każdy pies) ;) Brawo kto skumał moją metaforę :D :D Będziemy często wpadać! proszę fotki!! Quote
motyleqq Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 za życzenia wszystkim dziękuję:) nie mam nowych zdjęć, ale wrzucam ukradzione z poczty mamy zdjęcie Eir, czyli koteczki Main Coon która prawdopodobnie zamieszka u moich rodziców :) jest słodka :loveu: dziś byłam dumna z Etny bo odwoływała się z szaleńczej zabawy :loveu: no i na dodatek bawiła się z suką w typie goldenki, czyli większą od siebie :) wspaniale szalały sylwester Etna zniosła spokojnie, podnosiła głowę przy mocniejszych wystrzałach, ale żadnej paniki. rzucałam jej dziś szarpak bardzo wysoko i pięknie po niego wyskakiwała :loveu: chyba czas kupić frisbee ;) Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ehh zazdroszcze wam odrywania wszystkich czterech kończyn i łapania czegoś w locie :lol: ja tez biore teraz sznur na spacerki :D i mamy frisbee ale u nas nic z tego :P Quote
motyleqq Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 a Dotka nie lubi latać? może ma za małą motywację :cool3: Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 hmm... chyba nie :P znaczy skakac hopka jak najbardziej:) na drzewa tez wskakuje :eviltong: ale jakos tak zeby cos złapać to nie ;/ albo nie wiem jak do tego przekonac :< Quote
*Magda* Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Śliczny koteczek :loveu: Takie słodkie maleństwo :loveu: Quote
paulaa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/508/122011087.jpg/ cudny maluch. :loveu: ale czekam na fotki Etny. :diabloti: Quote
omry Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Raany, jakie maleństwo :) To do hodowli, tak? Quote
motyleqq Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 za miłe słowa dziękuję :) omry napisał(a):Raany, jakie maleństwo :) To do hodowli, tak? maleństwo niby, ale ma jakieś 3 tygodnie i już waży prawie pół kilo :evil_lol: tak, do hodowli :) największa z miotu :) Quote
kalyna Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 ale kolorki to już ma ładne :loveu: aaa jak urośnie to już w ogóle piękność będzie :) Quote
Kirinna Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Sliczna psina:) robisz z nia cos na powaznie? Frisbee agility? Quote
motyleqq Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 kalyna napisał(a):ale kolorki to już ma ładne :loveu: aaa jak urośnie to już w ogóle piękność będzie :) troszkę jaśniejsza będzie z czasem :) Kirinna napisał(a):Sliczna psina:) robisz z nia cos na powaznie? Frisbee agility? dzięki :) jeszcze nie, czekałam aż skończy rok, a teraz czekam do wiosny żeby zapisać się na kurs agility :) a teraz głównie sztuczki :) Quote
Joann Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 motyleqq napisał(a): teraz czekam do wiosny żeby zapisać się na kurs agility :) a teraz głównie sztuczki :) a gdzie chcesz ją zapisać? masz juz wybrane miejsce? Quote
motyleqq Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Joann napisał(a):a gdzie chcesz ją zapisać? masz juz wybrane miejsce? albo Fort, albo Cavano albo Baritus. do Fortu mam najbliżej, mogę iść nawet na piechotę :lol: Quote
Guest papillonek Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 motyleqq napisał(a):albo Fort, albo Cavano albo Baritus. do Fortu mam najbliżej, mogę iść nawet na piechotę :lol: Szczęściara :roll: Quote
paulaa. Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Fort polecam. :smile: A ja widziałam dobre wieści na grzywkowym wątku. :cool3: Quote
motyleqq Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 paulaa. napisał(a):Fort polecam. :smile: A ja widziałam dobre wieści na grzywkowym wątku. :cool3: ale mi coś nie odpisują z Fortu :watpliwy: co do grzywek... :lol: ciężko było, chłop jeszcze trochę urażony że go przekonałam :lol: teraz czekam na odpowiedź z Vivy i mam nadzieję, że w piątek do mnie przyjedzie :loveu: Quote
paulaa. Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Heh, mój tata nie do ruszenia niestety. :shake: Co do Fortu, to też miałam problem z ich odpisywaniem niestety, odpisali mi po miesiącu gdy już było dawno po organizacyjnym. :roll: Z tego co wiem, to po feriach znowu ruszają zajęcia, my przechodzimy do średniaków, więc i coś nowego pewnie ruszy. Dopytać moge dopiero po feriach niestety.. ;) Ale są tam telefony, możesz zadzwnić do Magdy, bardzo miła kobita, mam z nią zajęcia, pewnie ogarnia co i jak. :smile: Quote
Recommended Posts