Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Przeglądałam miau i kurcze posty sa tam stare i mało tego jest , ja bym chciała takie forum jak to czyli dogomania , gdzie ludzie wchodza , wstawiaja zdjęcia , komentują , dzialą sie spostrzeżeniami itd ;)[/QUOTE]

Też szukałam takiego, ale chyba nie ma z kocich tak fajnego, jak Dogo. Jak już to właśnie miau.

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']Przeglądałam miau i kurcze posty sa tam stare i mało tego jest , ja bym chciała takie forum jak to czyli dogomania , gdzie ludzie wchodza , wstawiaja zdjęcia , komentują , dzialą sie spostrzeżeniami itd ;)[/QUOTE]

[quote name='omry']Też szukałam takiego, ale chyba nie ma z kocich tak fajnego, jak Dogo. Jak już to właśnie miau.[/QUOTE]

A mrumru.eu?!

Posted

ja i tak bym nie poleciła kociego forum, bo od kiedy się wyprowadziłam od rodziców, psy mi są znacznie bliższe :) w ogóle mam bardzo silną alergię na koty, ale i tak za rok mam nadzieję kupić/przygarnąć kociaka :evil_lol:

mam teraz pożyczony aparat, ale jako że cieczka ciągle trwa, to nie mam zbytnio okazji, by focić. swoją drogą, to już trwa 3,5tygodnia, strasznie długo :shake:
dziś Etna mnie zaskoczyła. zawsze kiedy jakiś pies był nieprzyjazny wobec niej, to piszczała i chowała się za mnie. dziś yorczek wyskoczył do niej z mordą ;) a ta się cała zjeżyła, szarpnęła smyczą wyrywając do niego i warknęła... :-o byłam zszokowana, normalnie mu odpyszczyła.

no, macie dwie foty ;)

Posted

[quote name='rashelek']Śliczna Etna, jak zawsze :loveu: Dziwnie długo was ta cieczka męczy, współczuję :P

dzięki :) też sobie współczuję ;)

[quote name='gops']jaka ona śliczna!!
no i dorasta dziewczyna , odszczekać się musi :)

dzięki :)
oj tak, koniec dzieciństwa, chociaż nadal pstro w głowie ;)

[quote name='kalyna']http://img543.imageshack.us/img543/6275/etinka.jpg pewnie jakiś plan obmyśla :D pewnie jak tu skombinować coś do jedzenia :)

swoją drogą ostatnio jest ciągle głodna, jak robię coś do jedzenia to się gapi, jak jem też się gapi, niezależnie od tego co trzymam w rękach :evil_lol: może dlatego, że z BARFa wróciliśmy na suchą

Posted

[quote name='kalyna']a tak z ciekawości zapytam dlaczego?
nie służyła jej czy coś innego?

przede wszystkim nasza wygoda(często wyjeżdżamy), ale też to, że ona raz jadła, raz nie jadła, a papek warzywnych to już w ogóle nie chciała tykać... przez to miałam wrażenie, że dieta jest kiepsko zbilansowana. teraz kupiłam jej TOW i miskę wylizuje do czysta :)

[quote name='Fides79']http://img543.imageshack.us/img543/6275/etinka.jpg lewym okiem patrzy w aparat a prawym obseruje co sie dzieje, hihih spryciula

tak, już dwie osoby mnie pytały, czy ona ma zeza! :evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
hehe, bo pańcio głaszcze, a dla niej powodem do radości jest nawet jak on się odezwie:roll::lol:

Znam to. Mój chłopak ma dar, którego cholernie mu zazdroszczę. Psy go uwielbiają. Wszystkie, no wszystkie po prostu. A Torika z Iwanem to po prostu nikogo nie kochają mocniej, ja w ich oczach w zestawieniu z nim, to nic :D

Posted

motyleqq napisał(a):
hehe, bo pańcio głaszcze, a dla niej powodem do radości jest nawet jak on się odezwie:roll::lol:

Tak to jest z tymi pańciami ;) Moja grucha tylko do TŻ :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']Znam to. Mój chłopak ma dar, którego cholernie mu zazdroszczę. Psy go uwielbiają. Wszystkie, no wszystkie po prostu. A Torika z Iwanem to po prostu nikogo nie kochają mocniej, ja w ich oczach w zestawieniu z nim, to nic :D

właściwie to z moim chyba tak nie jest, że wszystkie go uwielbiają, ale ciężko stwierdzić, bo on sam nie garnie się zbytnio do zwierząt :sad:

[quote name='evel']Tak to jest z tymi pańciami ;) Moja grucha tylko do TŻ :evil_lol:

to niesprawiedliwe, robię co mogę, a ona woli jego :mad:

jestem teraz u rodziców, więc gratisowa fotka Malty ;)

jutro pewnie się wybierzemy wybiegać w końcu psa, w tym mieście i tak nikt nie spaceruje z psami ;)