WATACHA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Do mnie jak ktoś przychodzi to stoi sztywno, na baczność, albo prosi o zamknięcie psów.Jeden kolega męża nie chciał wejść, obejrzeć pokoju mimo, że trzymałam psa Quote
motyleqq Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 WATACHA napisał(a):Do mnie jak ktoś przychodzi to stoi sztywno, na baczność, albo prosi o zamknięcie psów.Jeden kolega męża nie chciał wejść, obejrzeć pokoju mimo, że trzymałam psa ale jeden z Twoich psów to CC, dobrze kojarzę? wiesz jak to jest, ludzie się boją dużych psów, sama czasem się boję jakiegoś olbrzyma:cool3: Quote
WATACHA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 motyleqq napisał(a):ale jeden z Twoich psów to CC, dobrze kojarzę? wiesz jak to jest, ludzie się boją dużych psów, sama czasem się boję jakiegoś olbrzyma:cool3: W typie i kopiowany.Do windy też czasem nie chcą z nami wejść. Quote
motyleqq Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 groźna bestia :cool3: a co windy, czasem jeździ z nami taka paniusia, co dostaje histerii jak Etna tylko się obróci w jej stronę, jakby ją wzrokiem miała ubrudzić :roll: "ja nie chcę żeby pies mi dotykał spódniczki' 'nie chcę żeby mnie wąchał'... oczywiście zawsze trzymam Etnę i odgradzam od osób które ze mną jadą, chyba że wyrażają chęć kontaktu z psem Quote
WATACHA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Taki ;) http://img121.imageshack.us/img121/9633/dscf6087g.jpg Quote
WATACHA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='motyleqq']groźna bestia :cool3: a co windy, czasem jeździ z nami taka paniusia, co dostaje histerii jak Etna tylko się obróci w jej stronę, jakby ją wzrokiem miała ubrudzić :roll: "ja nie chcę żeby pies mi dotykał spódniczki' 'nie chcę żeby mnie wąchał'... oczywiście zawsze trzymam Etnę i odgradzam od osób które ze mną jadą, chyba że wyrażają chęć kontaktu z psem Ja to samo i pytam na które piętro co by się potem nie przepychać Quote
motyleqq Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 bianka19 napisał(a):i jak minęła pierwsza noc? :lol: wspaniale! łóżko jest znacznie większe niż nasze, więc wygodnie, oczywiście mimo że Etna ma tyle miejsca, to musi spać na nas :evil_lol: stwierdziłam, że dopiero teraz zacznie się panoszyć po łóżku i tak właśnie było ;) z początku była trochę zdezorientowana, nie wiedziała, dlaczego nie wychodzimy :lol: potem cały czas czuwała, ale jak już wrócił Piotr, to przeszedł jej strach ;) Quote
łamAga Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 WATACHA napisał(a):W typie i kopiowany.Do windy też czasem nie chcą z nami wejść. A dlaczego nie macie galerii ?? ja kocham Cane Corso :loveu::loveu::loveu::loveu: jak jedziemy na wystawy to mój Tż nie może mnie odciągnąć od ringu CC , wiec ja siedze przy ich ringu i czekam na znak kiedy beda wchodzily Tybetany wtedy lece robic fotorelacje :evil_lol: Quote
Fides79 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 dOgLoV napisał(a):A dlaczego nie macie galerii ?? Watacha ma galerię :cool3: Quote
łamAga Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Fides79 napisał(a):Watacha ma galerię :cool3: Hmmmm , to chyba gdzies ukrytą bo w podpisie linka nie widze :roll: Quote
Fides79 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 dOgLoV napisał(a):Hmmmm , to chyba gdzies ukrytą bo w podpisie linka nie widze :roll: hihi bo oni się nie chwalą że mają, się zakamuflowali, i trzeba się deczko wysilić i poszperać po dogo, podpowiem że w fotoblogach :lol: Quote
łamAga Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Fides79 napisał(a):hihi bo oni się nie chwalą że mają, się zakamuflowali, i trzeba się deczko wysilić i poszperać po dogo, podpowiem że w fotoblogach :lol: No to szukam , czas start :evil_lol: Quote
WATACHA Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 dOgLoV napisał(a):A dlaczego nie macie galerii ?? ja kocham Cane Corso :loveu::loveu::loveu::loveu: jak jedziemy na wystawy to mój Tż nie może mnie odciągnąć od ringu CC , wiec ja siedze przy ich ringu i czekam na znak kiedy beda wchodzily Tybetany wtedy lece robic fotorelacje :evil_lol: Fides79 napisał(a):Watacha ma galerię :cool3: dOgLoV napisał(a):Hmmmm , to chyba gdzies ukrytą bo w podpisie linka nie widze :roll: Fides79 napisał(a):hihi bo oni się nie chwalą że mają, się zakamuflowali, i trzeba się deczko wysilić i poszperać po dogo, podpowiem że w fotoblogach :lol: dOgLoV napisał(a):No to szukam , czas start :evil_lol: Ha,ha,ha jesteście niemożliwe.Było zapytać, ja nie umiem banerka zrobić to nie mam.Zresztą u mnie w galerii to same głupoty i zdjęcia te co wstawione się już porozmazywały :), nie wiem czemu (były ładniejsze) Z góry przepraszam za śmiecenie. Quote
panbazyl Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='motyleqq']groźna bestia :cool3: a co windy, czasem jeździ z nami taka paniusia, co dostaje histerii jak Etna tylko się obróci w jej stronę, jakby ją wzrokiem miała ubrudzić :roll: "ja nie chcę żeby pies mi dotykał spódniczki' 'nie chcę żeby mnie wąchał'... oczywiście zawsze trzymam Etnę i odgradzam od osób które ze mną jadą, chyba że wyrażają chęć kontaktu z psem[/QUOTE] kiedyś jak spływaliśmy Bugiem była z nami jedna taka co jak na nią spojrzała krowa to panna dostawała histerii (krowa chyba też) a ja marzę żeby do mnie nikt nie przychodził - zwłaszcza w weekendy, oj marzę! I co z tego ze mam 3 psy (labki), jak do tego masę gości... mialam kiedyś psa (mix onka z ????, pewnie dinozaurem) i ten pies jak maniak wybieral sobie idące zakochane pary, zachodził ich od tyłu i szczypał zębami w tyłek dziewczynę. Resztę sobie wyobraźcie. W każdym razie pies nigdy opieprzu nie dostał. Quote
Bolsbokser Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 To ja też chcę się dowiedzieć, gdzie Watacha ma galerię :cool3: Motyleqq, tak w ogóle to bywasz na "moich" terenach, jeszcze się okaże, że sąsiadkami jesteśmy :evil_lol: Quote
Amber Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Bolsbokser napisał(a):To ja też chcę się dowiedzieć, gdzie Watacha ma galerię :cool3: Motyleqq, tak w ogóle to bywasz na "moich" terenach, jeszcze się okaże, że sąsiadkami jesteśmy :evil_lol: Watacha mu tutaj galerię: http://www.dogomania.pl/threads/205013-Dwa-typy%28corso-i-sznup%29-Mentor-zwany-czasem-Mendorem-i-Leo-inaczej-ma%C5%82y-...i-ja A motyleqq bywa, ale sąsiadką twoją nie jest... Trochę dalej ma ;) Quote
łamAga Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Amber napisał(a):Watacha mu tutaj galerię: http://www.dogomania.pl/threads/205013-Dwa-typy%28corso-i-sznup%29-Mentor-zwany-czasem-Mendorem-i-Leo-inaczej-ma%C5%82y-...i-ja A ja sie tak namęczyłam zanim dostałam do niej linka :wallbash::evil_lol: Quote
WATACHA Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Amber napisał(a):Watacha mu tutaj galerię: http://www.dogomania.pl/threads/205013-Dwa-typy%28corso-i-sznup%29-Mentor-zwany-czasem-Mendorem-i-Leo-inaczej-ma%C5%82y-...i-ja I moja anonimowość się skończyła ;) A motyleqq bywa, ale sąsiadką twoją nie jest... Trochę dalej ma ;) dOgLoV napisał(a):A ja sie tak namęczyłam zanim dostałam do niej linka :wallbash::evil_lol: Kiedyś będzie Ci to wynagrodzone :) Quote
Bolsbokser Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 dOgLoV napisał(a):A ja sie tak namęczyłam zanim dostałam do niej linka :wallbash::evil_lol: Bo ja mam specjalne względy :evil_lol: Quote
Amber Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Watacha powinnaś mieć bezsprzecznie banerek z odnośnikiem do galerii :D Cavalierkaa robi prześliczne (mi np. zrobiła ;) ) http://www.dogomania.pl/threads/144174-CavalierkaaStyle-FreeGraphic-for-YOU-! Sorry za offa motyleqq :oops:... Zaraz, zaraz... Jak wstawię Etnę, to się nie obrazisz, co? ;) Quote
łamAga Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 WATACHA napisał(a):Kiedyś będzie Ci to wynagrodzone :) :evil_lol: :loveu: Quote
darii_iia Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Fajnie, że nowe mieszkanko Wam pasuje. ;) A Etna pewnie cieszy się z nowych miejsc spacerowych?. :) Poproszę foteczki nowe. ;) Quote
Amber Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 To może ja wstawię z naszego niedawnego spaceru :) Quote
Recommended Posts