Vectra Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 szczerze , to dawno temu przestałam przenikać , przez tajemnice dziwnych umysłów - ciężko się brodzi w nicości. staffik dla karka ? no co Ty , taki nie może mieć psa , który szerszy ma uśmiech niż on długość tego tam w majtach ;) Quote
Majkowska Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Vectra, a tak z ciekawości - planujesz może jakiś miot? (jacy rodzice?) Oglądałam stronę i podobają mi się te łaciate. Nie to żeby mnie korciło, ale... ;) Quote
Martens Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Kark przede wszystkim nie może mieć psa, który ledwo sięga do kolanka ;) Quote
Vectra Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Łaciate to mają po 7 miesięcy ;) Planuje , a co trzeba coś planować ;) Rodzicem zostanie Marysia , o ile zostanie :cool3: eee no takie te pseudo karki , to chcą staffiki - najlepiej duże , z wielkim łbem ważące ze 30 kilo :diabloti: jeden taki "klyent" był wstrząśnięty i niemieszany ... jak mu oświadczyłam , że u mnie to dwa staffiki nie ważą 30 kilo. No może Terrierek , jak by wzięła worek cebuli i dwa kilo cukru - będzie równe 30 kilo Quote
Majkowska Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Vectra napisał(a):Łaciate to mają po 7 miesięcy ;) Planuje , a co trzeba coś planować ;) Rodzicem zostanie Marysia , o ile zostanie :cool3: A ojca nie będzie ? :evil_lol: Penn mi się podoba ;) i Rosy :) A jest jakaś zależność w dziedziczeniu kolorów u nich czy to loteria? (moze trochę niewprawne pytanie, przepraszam) Quote
Vectra Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Penn jest emerytem , a Rosy została tydzień temu wysterylizowana :) w moich rodowodach , pozostaje zawsze odrobina adrenaliny ... jak się ułożą kolory. Oczywiście że jest ojciec ..... taki cienki był , biały , długi i na końcu miał pompkę :diabloti: o drugim ojcu nie piszę , bo on ten palec był w lateksie ;) więc udział w rozrodzie miał bierny Quote
motyleqq Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Vectra napisał(a): staffik dla karka ? no co Ty , taki nie może mieć psa , który szerszy ma uśmiech niż on długość tego tam w majtach ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja się Wam przyznam do czegoś. jak pierwszy raz zobaczyłam staffika na żywo, to powiedziałam do kolesia tak: 'a ten amstaff taki młody, czy nie urósł?' :oops::evil_lol: to oczywiście był dorosły staffik :evil_lol: Quote
Majkowska Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Tzn że ona już jest pokryta? A są jakieś upodobania co do kolorów które najczęściej kupują ludzie? Typuję że ciemny - czarny i w pręgi ;) Ale tak z ciekawości ;) Quote
Majkowska Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 motyleqq napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja się Wam przyznam do czegoś. jak pierwszy raz zobaczyłam staffika na żywo, to powiedziałam do kolesia tak: 'a ten amstaff taki młody, czy nie urósł?' :oops::evil_lol: to oczywiście był dorosły staffik :evil_lol: Mnie kiedyś paniusia z kolei powiedziała że Waldek wyrósł za duży. Więc mowię jej ze nie, absolutnie, one mają być małe i lekkie żeby im się dobrze biegało w polu. Na to ona mi że wszystkie amstaffy które ona widziała to mniejsze znacznie były... :p Quote
motyleqq Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Majkowska napisał(a):Mnie kiedyś paniusia z kolei powiedziała że Waldek wyrósł za duży. Więc mowię jej ze nie, absolutnie, one mają być małe i lekkie żeby im się dobrze biegało w polu. Na to ona mi że wszystkie amstaffy które ona widziała to mniejsze znacznie były... :p ahahahaha ta pani była lepsza ode mnie :evil_lol: Quote
Martens Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Chyba na kole tego amstaffa rozciągałaś, taki długi i chudy :evil_lol: Albo może to pitbull, bo wielki, tylko cienki, bo zagłodzony :diabloti: Quote
Vectra Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 no w sumie najpopularniejsze są czarne w pręgi i pożądane błękity akurat nie moja bajka :grins: bo ja wielbię rude i mahoniowe , wypadki przy pracy w postaci bieli ... rodzą się też czarne, ale to pojedyncze sztuki teraz nie wiem co się wykluje , dmuchana była na rudo ;) ale ona może rudego nie dać , to da jasne pręgutki :loveu: Niech zajdzie w ciążę , potem będą zakłady bukmacherskie dot kolorów i znów będę bogata :diabloti: wezmę fusy , z kawy rozpuszczalnej i będziem wróżyć takie fusy się nie mylą Motylek , ale to jest takie dość powszechne pytanie = oooo sceniacek ? nie , to pies dorosły ... oooo co taki mały , chorował ? :cooldevi: Ja daje w wyprawce , milion najdurniejszych pytań jakie możesz napotkać i jak sobie z tym radzić Emila jest bokserem , a Ludka labradorem ... tu też mamy dość nową teorie Tosia była JTR , bo przecież nie ma białych staffików w czarne łatki - no pewno że nie , bo niby skąd ? :evil_lol: to że pierwsze staffiki głównie były białe w czarne łatki , to jest tam drobiazg i kto by się przejmował ... jakimiś starymi psami. Quote
Martens Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Vectra napisał(a): teraz nie wiem co się wykluje , dmuchana była na rudo ;) ale ona może rudego nie dać , to da jasne pręgutki :loveu: Te tygryski :loveu: chyba każdy z moich znajomych się takimi zachwyca. Mogłyby mi się takie urodzić :loveu: Quote
Pani Profesor Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 jak się urodzi merlak albo rednose, to chyba się odezwę :cool3: i pójdę z nim i Patem pod most :cool3: Quote
Vectra Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 na takie wynalazki , to nie ma szans :grins: Quote
Majkowska Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [quote name='motyleqq']ahahahaha ta pani była lepsza ode mnie :evil_lol: I co lepsze - zdarza się to często. Kiedyś byłyśmy z pointerami na wystawie (był cz-b pies i b-pom suka) a podchodzi do nas babka i wrzeszczy zachwycona - " o jezu amstafki!!! młode amstaffki!! Ja uwielbiam amstaffy, ja jestem pasjonatką rasy!! " . ehe... [quote name='Martens']Chyba na kole tego amstaffa rozciągałaś, taki długi i chudy :evil_lol: Albo może to pitbull, bo wielki, tylko cienki, bo zagłodzony :diabloti: Amor był niski, krępy i szeroki, a też nikt mi racji nie chciał przyznać że to ast... :diabloti: Waldziu za duży, za chudy. Ja nie wiem,nic ludziom nie pasuje nigdy :evil_lol: [quote name='Vectra'] wypadki przy pracy w postaci bieli ... rodzą się też czarne, ale to pojedyncze sztuki teraz nie wiem co się wykluje , dmuchana była na rudo ;) ale ona może rudego nie dać , to da jasne pręgutki :loveu: Niech zajdzie w ciążę , potem będą zakłady bukmacherskie dot kolorów i znów będę bogata :diabloti: wezmę fusy , z kawy rozpuszczalnej i będziem wróżyć takie fusy się nie mylą To białe i łaciate są wypadkami przy pracy ogólnie (slyszałam coś takiego więc nie wiem jak to jest) czy poprostu nie tym co chciałaś osiągnąć? Ja bym tam taki wypadek przy pracy chciała - lubię łaciate zwyczajnie ;) Quote
Majkowska Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Vectra napisał(a):na takie wynalazki , to nie ma szans :grins: Takie to tylko chyba w "hodowlach" gdzie nikt nie patrzy na rodowód, a co pies to unikat w rasie ;) Quote
Vectra Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Merlaki nie są jakieś częste w narodzinach i raczej laik to tak łatwo do tego nie doleci. W Polsce merle jesio nie było., ale widziałam w świecie ;) Ja tam nie kręce się dookoła takich kolorów , ale pewno trzeba by dobrze niebieskim rządzić , żeby takie coś wypadło z którejś macicy. Z białym to żart ;) biały musi się rodzić , tak wynika z rodowodów i skojarzeń ... ale nie w przypadku Marysi. Powiem tak , naj niech zajdzie , donosi , urodzi ... wypiorę szmaty , posprzątam kojec , wypije kawę i usiądę - potem jest orgazm na kolory ;) Quote
motyleqq Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 zamiast robić statystykę, od kilku godzin słucham tego [video=youtube;rr1DSgjhRqE]https://www.youtube.com/watch?v=rr1DSgjhRqE[/video] :loveu: Quote
omry Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Kiedyś go słuchałam, teraz jakoś nie mogę przetrawić :eviltong: A sprawdź to :cool3: http://www.youtube.com/watch?v=UR02HSscQg8 http://www.youtube.com/watch?v=N8vO0GL6i04 http://www.youtube.com/watch?v=6WcudkYMfFM http://www.youtube.com/watch?v=1xnl-VMl6TQ http://www.youtube.com/watch?v=KgBnyjlMhGE http://www.youtube.com/watch?v=_8J5pkuIfAA Kali z Paluchem są po prostu jak dla mnie nie do przebicia, a mój pies na tysiąc procent będzie się Kali nazywał :loveu: Quote
motyleqq Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 zaraz przesłucham, ale przecież w tej piosence co dałam śpiewa tylko Cleo :cool3: i jest zarąbista :loveu: Quote
omry Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 motyleqq napisał(a):zaraz przesłucham, ale przecież w tej piosence co dałam śpiewa tylko Cleo :cool3: i jest zarąbista :loveu: Ale produkcja Donatana, ona tylko sobie wyje :lol: Quote
motyleqq Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 omry napisał(a):Ale produkcja Donatana, ona tylko sobie wyje :lol: no tak, ale dobrze wyje :loveu: i w ogóle CHCĘ TAKĄ SPÓDNICZKĘ :evil_lol: Quote
omry Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Zobacz sobie trzeci link jak lubisz kobitki :cool3: Mi się bardzo podoba. Zresztą wszystkie mi się podobają :evil_lol: Quote
Recommended Posts