betty_labrador Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Fryzura bardzo fajna :loveu: pasuje Ci do twarzy :) no i ten kolorek :cool3: Quote
motyleqq Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 omry napisał(a):Rany, mi by się nie chciało tak bawić :evil_lol: mi tak samo :evil_lol: betty_labrador napisał(a):Fryzura bardzo fajna :loveu: pasuje Ci do twarzy :) no i ten kolorek :cool3: dzięki :) Quote
vege* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 motyleqq napisał(a):mi tak samo :evil_lol: dzięki :) Ja lubię dbać o włosy. Jak widzę włosy mojej koleżanki to mi słabo. 5 włosów na krzyż, ciągle farbowane, suche, tak jej się kruszą, że ma ciągle jedną i tą samą długość od lat, wyglądają strasznie, ja bym coś w takiej sytuacji z włosami robiła :mdleje: Quote
motyleqq Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 vege* napisał(a):Ja lubię dbać o włosy. Jak widzę włosy mojej koleżanki to mi słabo. 5 włosów na krzyż, ciągle farbowane, suche, tak jej się kruszą, że ma ciągle jedną i tą samą długość od lat, wyglądają strasznie, ja bym coś w takiej sytuacji z włosami robiła :mdleje: gdybym nie ścinała swoich, to pewnie bym właśnie takie miała :diabloti: zwłaszcza jak kilka lat temu miałam prawie białe włosy i ich rozjaśnienie do takiego stopnia wypaliło mi głowę. ale były baaardzo krótkie, więc spoko ;) rosną mi normalnie, jak nie ścinam to dość szybko mam długie. wypadają mi tylko ;) Quote
Czekunia Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Już Ci to pisałam, ale tu też powiem: świetnie wyglądasz :cool3:, chociaż w tym jednolitym kolorze też było extra. Jesteś bardzo charakterystyczną osobą i, mimo że jestem hetero, to obejrzałabym się za Tobą na ulicy:diabloti: (macie też tak:evil_lol:??, bo ja nieraz mam). Ja mam wygolony lewy bok i to dosyć mocno, a i tak włosów mam tyle, że koczka spokojnie zrobię i jest spory, no ale cienkich włosów to bym nie chciała. Quote
vege* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 motyleqq napisał(a):gdybym nie ścinała swoich, to pewnie bym właśnie takie miała :diabloti: zwłaszcza jak kilka lat temu miałam prawie białe włosy i ich rozjaśnienie do takiego stopnia wypaliło mi głowę. ale były baaardzo krótkie, więc spoko ;) rosną mi normalnie, jak nie ścinam to dość szybko mam długie. wypadają mi tylko ;) Ja nigdy nie farbowałam bo mi szkoda mojego naturalnego koloru, który uwielbiam :oops: Ale kiedyś chyba zrobię sobie rude, takie ciemniejsze bo mnie ciągnie do tego koloru, ale te odrosty mnie odstraszają, bo swoje mam ciemne włosy :lol: Czekunia napisał(a):Już Ci to pisałam, ale tu też powiem: świetnie wyglądasz :cool3:, chociaż w tym jednolitym kolorze też było extra. Jesteś bardzo charakterystyczną osobą i, mimo że jestem hetero, to obejrzałabym się za Tobą na ulicy:diabloti: (macie też tak:evil_lol:??, bo ja nieraz mam). Ja mam wygolony lewy bok i to dosyć mocno, a i tak włosów mam tyle, że koczka spokojnie zrobię i jest spory, no ale cienkich włosów to bym nie chciała. Moja siostra ma strasznie gęste włosy, trudno jej nawet w kitkę to zebrać bo są tak ciężkie :evil_lol: Ale ja też tak mam, że lubię się oglądać za ładnymi dziewczynami :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='Czekunia']Już Ci to pisałam, ale tu też powiem: świetnie wyglądasz :cool3:, chociaż w tym jednolitym kolorze też było extra. Jesteś bardzo charakterystyczną osobą i, mimo że jestem hetero, to obejrzałabym się za Tobą na ulicy:diabloti: (macie też tak:evil_lol:??, bo ja nieraz mam). Ja mam wygolony lewy bok i to dosyć mocno, a i tak włosów mam tyle, że koczka spokojnie zrobię i jest spory, no ale cienkich włosów to bym nie chciała. No wydaje mi sie że wiele osoób ma to gdzieś głęboko ukryte :D ten pierwiastek homo :eviltong: Quote
Czekunia Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='vege*']Ja nigdy nie farbowałam bo mi szkoda mojego naturalnego koloru, który uwielbiam :oops: Ale kiedyś chyba zrobię sobie rude, takie ciemniejsze bo mnie ciągnie do tego koloru, ale te odrosty mnie odstraszają, bo swoje mam ciemne włosy :lol: Moja siostra ma strasznie gęste włosy, trudno jej nawet w kitkę to zebrać bo są tak ciężkie :evil_lol: Ale ja też tak mam, że lubię się oglądać za ładnymi dziewczynami :evil_lol: Uff... To dobrze, bo zaczynałam się obawiać samej siebie:evil_lol:. Quote
vege* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Czekunia napisał(a):Uff... To dobrze, bo zaczynałam się obawiać samej siebie:evil_lol:. Hahaha :evil_lol: Ja tylko oczu nie mogę oderwać od ciemnoskórych dziewczyn ;) Skoro jakaś dziewczyna jest ładna to czemu sobie nie popatrzeć nie? :evil_lol: Quote
motyleqq Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Czekunia napisał(a):Już Ci to pisałam, ale tu też powiem: świetnie wyglądasz :cool3:, chociaż w tym jednolitym kolorze też było extra. Jesteś bardzo charakterystyczną osobą i, mimo że jestem hetero, to obejrzałabym się za Tobą na ulicy:diabloti: (macie też tak:evil_lol:??, bo ja nieraz mam). Ja mam wygolony lewy bok i to dosyć mocno, a i tak włosów mam tyle, że koczka spokojnie zrobię i jest spory, no ale cienkich włosów to bym nie chciała. ojej, dziękuję :oops::lol: spooko, ja też się oglądam za dziewczynami, w necie lubię oglądać... :evil_lol: Quote
Speedymania Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Nie przepadam za aż tak krótkimi włosami, ale tobie w nich bardzo do twarzy i ten kolor. Mega. Quote
motyleqq Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Brunomania napisał(a):Nie przepadam za aż tak krótkimi włosami, ale tobie w nich bardzo do twarzy i ten kolor. Mega. dziękuję bardzo :) trochę etniastego chodzenia przy nodze ;) zastanawiam się nad startem w rally o 22 września :eviltong: paru rzeczy nie ogarniamy, ale co tam :diabloti: [video=youtube;wl_BpBaJCuQ]http://www.youtube.com/watch?v=wl_BpBaJCuQ&feature=youtu.be[/video] Quote
BBeta Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Kontakt z dłonią wzorowy :eviltong: :diabloti: Quote
a_niusia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 eeej dla nas tez 22 wrzesnia wielki dzien!! :))) Quote
motyleqq Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 BBeta napisał(a):Kontakt z dłonią wzorowy :eviltong: :diabloti: oj tam oj tam :diabloti: jak nie podaję żarcia to patrzy na mnie, zwłaszcza przy zabawce :eviltong: Quote
Fauka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Rally srally, obi zacznijcie a nie! :eviltong: W TV brylujesz a Etna chodzić w kontakcie nie umie, wstydż sie :diabloti: Ja Larego uczę od nowa bo ileś lat temu na szkoleniu uczyli nas źle i dupne to nasze chodzenie i zaczęłam od nowa, idzie nam zajebiście i jestem z niego dumna i go kocham :lol: Quote
motyleqq Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 umie umie :eviltong: [video=youtube;tGQ6h_EBoSQ]http://www.youtube.com/watch?v=tGQ6h_EBoSQ[/video] a co do obi, to NIE :diabloti: Quote
Speedymania Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Super :) Jaki wpatrzony w zabawkę Strasznie mi się podoba jak zawija za tobą, żeby usiąść, a potem ten wzrok na zabawkę. Quote
Majkowska Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Na fotach wyglądała na mniejszą. Ja was podziwiam i bardzo wam świetnie to idzie :) U nas nawet kontaktu z przysmakiem nie ma, mogę mu kiełbasą majtać przed mordą, a jak wiatr zawieje to pies już jest gdzie indziej :D Skupia sie owszem, ale wtedy jak to on ma się ochotę skupić. Quote
motyleqq Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Majkowska napisał(a):Na fotach wyglądała na mniejszą. Ja was podziwiam i bardzo wam świetnie to idzie :) U nas nawet kontaktu z przysmakiem nie ma, mogę mu kiełbasą majtać przed mordą, a jak wiatr zawieje to pies już jest gdzie indziej :D Skupia sie owszem, ale wtedy jak to on ma się ochotę skupić. ona nie jest jakaś duża, za to ja jestem dosyć mała :evil_lol: dzięki :) pamiętam jak Etna na początku pobytu u nas totalnie ignorowała zabawki na dworze... dzisiaj to nie do pomyślenia, więc może jeszcze wszystko przed Wami :cool3: Quote
Fauka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 A ja chyba nagram jutro jak idzie mi z Larym, ostatnio ma te dni w których biega jak owczarek i jest tak najarany na żarcie aż miło :loveu: Na zabawki fajnie się nakręca ale jest wtedy strasznie niedokładny. W ogóle praca nam fajniej idzie jak pozmieniałam trochę nasz styl pracy, to czego nauczyłam się na szkoleniu nie dawało tyle satysfakcji psu. Quote
Gezowa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Heeeej, ale obi jest fajne :diabloti: Nie no, obi i rally-o to dwa różne światy, to drugie jest bardziej na luzie i to mi się w tym podoba... ale niektórych jara rygor w obi i przyznam szczerze, że gdyby nie drobny problem, jaki mam z moim młodym to gnałabym na rally-o na próbę, a dopiero później na obi. Niemniej nie ma sportu, który by mi się nie podobał, chciałabym spróbować wszystkiego, ale nie z tym jednym psem... poczekam na drugiego i go zamęczę :evil_lol: Bardzo mi się podobają oba filmy, super się zawija :loveu: I też myślałam, że jest nieco mniejsza... a tu zonk ;) Quote
a_niusia Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 ja natomiast mam tak, ze wszystkiego probuje z moja najstarsza suka, bo jest moim najlepszym ziomalem. zawsze mysle "musimy to zrobic z tiamina":))) mimo ze mam 3 psy do wyboru. Quote
Gezowa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 To pozazdrościć, serio :D U mnie nie ma takiej opcji, bo prawdopodobnie bym go przeciążyła. I tak muszę mega uważać co z nim robię i w jakich ilościach, bo strasznie szybko traci motywację. To jeden, jedyny minus chartów - nudzi ich powtarzanie ciągle tego samego, dlatego też nauka idzie trochę dłużej niż u ras nastawionych na pracę z człowiekiem. I tak samo jak go "przeciążę" to zaczyna mieć mnie w zadzie i muszę zrobić kilka dni przerwy, czyli absolutnego-nic-nie-robienia tylko nudny spacer bez urozmaiceń. Wtedy jest nagrzany aż miło :loveu: No ale... chciałam charta to mam charta... i nadal chcę charta :diabloti: Quote
Recommended Posts