Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

omry napisał(a):
Rany, mi by się nie chciało tak bawić :evil_lol:

mi tak samo :evil_lol:

betty_labrador napisał(a):
Fryzura bardzo fajna :loveu: pasuje Ci do twarzy :) no i ten kolorek :cool3:

dzięki :)

Posted

motyleqq napisał(a):
mi tak samo :evil_lol:

Ja lubię dbać o włosy. Jak widzę włosy mojej koleżanki to mi słabo. 5 włosów na krzyż, ciągle farbowane, suche, tak jej się kruszą, że ma ciągle jedną i tą samą długość od lat, wyglądają strasznie, ja bym coś w takiej sytuacji z włosami robiła :mdleje:

Posted

vege* napisał(a):
Ja lubię dbać o włosy. Jak widzę włosy mojej koleżanki to mi słabo. 5 włosów na krzyż, ciągle farbowane, suche, tak jej się kruszą, że ma ciągle jedną i tą samą długość od lat, wyglądają strasznie, ja bym coś w takiej sytuacji z włosami robiła :mdleje:

gdybym nie ścinała swoich, to pewnie bym właśnie takie miała :diabloti: zwłaszcza jak kilka lat temu miałam prawie białe włosy i ich rozjaśnienie do takiego stopnia wypaliło mi głowę. ale były baaardzo krótkie, więc spoko ;) rosną mi normalnie, jak nie ścinam to dość szybko mam długie. wypadają mi tylko ;)

Posted

Już Ci to pisałam, ale tu też powiem: świetnie wyglądasz :cool3:, chociaż w tym jednolitym kolorze też było extra. Jesteś bardzo charakterystyczną osobą i, mimo że jestem hetero, to obejrzałabym się za Tobą na ulicy:diabloti: (macie też tak:evil_lol:??, bo ja nieraz mam).
Ja mam wygolony lewy bok i to dosyć mocno, a i tak włosów mam tyle, że koczka spokojnie zrobię i jest spory, no ale cienkich włosów to bym nie chciała.

Posted

motyleqq napisał(a):
gdybym nie ścinała swoich, to pewnie bym właśnie takie miała :diabloti: zwłaszcza jak kilka lat temu miałam prawie białe włosy i ich rozjaśnienie do takiego stopnia wypaliło mi głowę. ale były baaardzo krótkie, więc spoko ;) rosną mi normalnie, jak nie ścinam to dość szybko mam długie. wypadają mi tylko ;)

Ja nigdy nie farbowałam bo mi szkoda mojego naturalnego koloru, który uwielbiam :oops: Ale kiedyś chyba zrobię sobie rude, takie ciemniejsze bo mnie ciągnie do tego koloru, ale te odrosty mnie odstraszają, bo swoje mam ciemne włosy :lol:
Czekunia napisał(a):
Już Ci to pisałam, ale tu też powiem: świetnie wyglądasz :cool3:, chociaż w tym jednolitym kolorze też było extra. Jesteś bardzo charakterystyczną osobą i, mimo że jestem hetero, to obejrzałabym się za Tobą na ulicy:diabloti: (macie też tak:evil_lol:??, bo ja nieraz mam).
Ja mam wygolony lewy bok i to dosyć mocno, a i tak włosów mam tyle, że koczka spokojnie zrobię i jest spory, no ale cienkich włosów to bym nie chciała.

Moja siostra ma strasznie gęste włosy, trudno jej nawet w kitkę to zebrać bo są tak ciężkie :evil_lol:

Ale ja też tak mam, że lubię się oglądać za ładnymi dziewczynami :evil_lol:

Posted

[quote name='Czekunia']Już Ci to pisałam, ale tu też powiem: świetnie wyglądasz :cool3:, chociaż w tym jednolitym kolorze też było extra. Jesteś bardzo charakterystyczną osobą i, mimo że jestem hetero, to obejrzałabym się za Tobą na ulicy:diabloti: (macie też tak:evil_lol:??, bo ja nieraz mam).

No wydaje mi sie że wiele osoób ma to gdzieś głęboko ukryte :D ten pierwiastek homo :eviltong:

Posted

[quote name='vege*']Ja nigdy nie farbowałam bo mi szkoda mojego naturalnego koloru, który uwielbiam :oops: Ale kiedyś chyba zrobię sobie rude, takie ciemniejsze bo mnie ciągnie do tego koloru, ale te odrosty mnie odstraszają, bo swoje mam ciemne włosy :lol:

Moja siostra ma strasznie gęste włosy, trudno jej nawet w kitkę to zebrać bo są tak ciężkie :evil_lol:

Ale ja też tak mam, że lubię się oglądać za ładnymi dziewczynami :evil_lol:

Uff... To dobrze, bo zaczynałam się obawiać samej siebie:evil_lol:.

Posted

Czekunia napisał(a):
Uff... To dobrze, bo zaczynałam się obawiać samej siebie:evil_lol:.

Hahaha :evil_lol: Ja tylko oczu nie mogę oderwać od ciemnoskórych dziewczyn ;)
Skoro jakaś dziewczyna jest ładna to czemu sobie nie popatrzeć nie? :evil_lol:

Posted

Czekunia napisał(a):

ojej, dziękuję :oops::lol:

spooko, ja też się oglądam za dziewczynami, w necie lubię oglądać... :evil_lol:

Posted

Brunomania napisał(a):
Nie przepadam za aż tak krótkimi włosami, ale tobie w nich bardzo do twarzy i ten kolor. Mega.

dziękuję bardzo :)

trochę etniastego chodzenia przy nodze ;) zastanawiam się nad startem w rally o 22 września :eviltong: paru rzeczy nie ogarniamy, ale co tam :diabloti:

[video=youtube;wl_BpBaJCuQ]http://www.youtube.com/watch?v=wl_BpBaJCuQ&feature=youtu.be[/video]

Posted

Rally srally, obi zacznijcie a nie! :eviltong: W TV brylujesz a Etna chodzić w kontakcie nie umie, wstydż sie :diabloti: Ja Larego uczę od nowa bo ileś lat temu na szkoleniu uczyli nas źle i dupne to nasze chodzenie i zaczęłam od nowa, idzie nam zajebiście i jestem z niego dumna i go kocham :lol:

Posted

Na fotach wyglądała na mniejszą.

Ja was podziwiam i bardzo wam świetnie to idzie :)
U nas nawet kontaktu z przysmakiem nie ma, mogę mu kiełbasą majtać przed mordą, a jak wiatr zawieje to pies już jest gdzie indziej :D Skupia sie owszem, ale wtedy jak to on ma się ochotę skupić.

Posted

Majkowska napisał(a):
Na fotach wyglądała na mniejszą.

Ja was podziwiam i bardzo wam świetnie to idzie :)
U nas nawet kontaktu z przysmakiem nie ma, mogę mu kiełbasą majtać przed mordą, a jak wiatr zawieje to pies już jest gdzie indziej :D Skupia sie owszem, ale wtedy jak to on ma się ochotę skupić.

ona nie jest jakaś duża, za to ja jestem dosyć mała :evil_lol:

pamiętam jak Etna na początku pobytu u nas totalnie ignorowała zabawki na dworze... dzisiaj to nie do pomyślenia, więc może jeszcze wszystko przed Wami :cool3:

Posted

A ja chyba nagram jutro jak idzie mi z Larym, ostatnio ma te dni w których biega jak owczarek i jest tak najarany na żarcie aż miło :loveu: Na zabawki fajnie się nakręca ale jest wtedy strasznie niedokładny. W ogóle praca nam fajniej idzie jak pozmieniałam trochę nasz styl pracy, to czego nauczyłam się na szkoleniu nie dawało tyle satysfakcji psu.

Posted

Heeeej, ale obi jest fajne :diabloti:
Nie no, obi i rally-o to dwa różne światy, to drugie jest bardziej na luzie i to mi się w tym podoba... ale niektórych jara rygor w obi i przyznam szczerze, że gdyby nie drobny problem, jaki mam z moim młodym to gnałabym na rally-o na próbę, a dopiero później na obi. Niemniej nie ma sportu, który by mi się nie podobał, chciałabym spróbować wszystkiego, ale nie z tym jednym psem... poczekam na drugiego i go zamęczę :evil_lol:

Bardzo mi się podobają oba filmy, super się zawija :loveu: I też myślałam, że jest nieco mniejsza... a tu zonk ;)

Posted

To pozazdrościć, serio :D
U mnie nie ma takiej opcji, bo prawdopodobnie bym go przeciążyła. I tak muszę mega uważać co z nim robię i w jakich ilościach, bo strasznie szybko traci motywację. To jeden, jedyny minus chartów - nudzi ich powtarzanie ciągle tego samego, dlatego też nauka idzie trochę dłużej niż u ras nastawionych na pracę z człowiekiem. I tak samo jak go "przeciążę" to zaczyna mieć mnie w zadzie i muszę zrobić kilka dni przerwy, czyli absolutnego-nic-nie-robienia tylko nudny spacer bez urozmaiceń. Wtedy jest nagrzany aż miło :loveu: No ale... chciałam charta to mam charta... i nadal chcę charta :diabloti: