Szura Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Moje psy zaczęły szczekać wkurzone, jak włączyłam filmik. :evil_lol: Quote
monika15 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 moi sąsiedzi mieli kiedyś takiego kundla, ktory calymi dniami przed blokiem szczekal na lezace kamienie, a glosik mial jak Teemo:eviltong: pie*dolca mozna bylo dostac:evil_lol: Quote
vege* Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Moi cudowni sąsiedzi co mieszkają pode mną mieli coś jakby pinczer mini i on nie szczekał w dzień a w nocy cały czas :mdleje: ale po 5 latach umarł z powodu mega nadwagi, ważył chyba ze 12 kg Quote
motyleqq Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 on ma nadprzyrodzone zdolności, więc szczeka nawet z zabawką w pysku :diabloti: i nieważne co to jest, czy biegnie z dyskiem, z piłką czy się szarpie szarpaczkiem, zatkanie pyska nie istnieje :evil_lol: evel napisał(a):Zabiłabym :evil_lol: trochę próbowałam z tym walczyć, bo czasem przesadza(choć na tym filmiku nie :cool3:), ale skończyło się to popsuciem aportu piłki :roll: pewnie jakbym się uparła, to by się w końcu udało jakąś pokrętną drogą. jednak olałam to. uciszam go jak się za bardzo nakręca i totalnie przestaje myśleć znowu dostałam zaproszenie do tv, żeby gadać o psach :cool3: tym razem od kolegi i tym razem idę! nie wiem jeszcze z którym psem, ale TŻ powiedział 'no nie wiem z którym psem zamierzasz, bo mały to z tym szczekaniem tylko do gazety się nadaje' :evil_lol: Quote
Majkowska Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Ale fajny filmik :) W pewnym momencie wygląda tak jakby cie zmiótł z planu :D A dlaczego jest jeszcze za młody - to o skakanie chodzi? Puściłam filmik bez dźwięku, ale jutro sobie odtworzę z nim, bo widzę że jest tu cos wartego do posłuchania:D Quote
motyleqq Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Majkowska napisał(a):Ale fajny filmik :) W pewnym momencie wygląda tak jakby cie zmiótł z planu :D A dlaczego jest jeszcze za młody - to o skakanie chodzi? Puściłam filmik bez dźwięku, ale jutro sobie odtworzę z nim, bo widzę że jest tu cos wartego do posłuchania:D tak, chodzi o skakanie :) ale nie jest tak źle, dobrze skacze, nisko rzucam tylko nie odtwarzaj jak Kinia będzie spać, bo na pewno się obudzi! :evil_lol: Quote
Victoria Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 powiedz kiedy i gdzie jak juz bdziesz wiedziala zebysmy mogli ogladac :PP Quote
motyleqq Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Victoria napisał(a):powiedz kiedy i gdzie jak juz bdziesz wiedziala zebysmy mogli ogladac :PP to miejscowa telewizja, ale na pewno wrzucę link :cool3: BBeta napisał(a):Oszalałabym :mdleje: :diabloti: oj tam oj tam :diabloti: Etna nie szczeka wcale, to on za dwoje :evil_lol: Quote
Majkowska Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 motyleqq napisał(a):tak, chodzi o skakanie :) ale nie jest tak źle, dobrze skacze, nisko rzucam tylko nie odtwarzaj jak Kinia będzie spać, bo na pewno się obudzi! :evil_lol: Własnie dlatego wieczorami wyłączam głos. Zresztą Wald ma dziś jakiś nerwowy dzień, co chwila zrywa się i ujada, byle co wyda dźwięk a on już leci szczekając. Myślę że uszy Kini już są przyzwyczajone do ujadania wszelkiej maści. Oby tak pozostało, bo pierwsze pójdą na celownik ujadające całą noc pieski od sąsiadów... Wystarczy że mnie fundują upojne noce... Quote
Gezowa Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 To ja jestem jakaś inna, bo mi to darcie nie przeszkadza w ogóle :evil_lol: My też ostatnio baaaardzo polubiliśmy frisbee i póki co skupiałam się na tym, żeby gnojek ładnie namierzał i łapał dyski. Teraz przyjdzie czas na odbicia... Z nim o tyle jest mi ciężko, że czasami próbuje mi przez nogę przeskakiwać zamiast się odbić, idiota :diabloti: Quote
motyleqq Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Gezowa napisał(a):To ja jestem jakaś inna, bo mi to darcie nie przeszkadza w ogóle :evil_lol: My też ostatnio baaaardzo polubiliśmy frisbee i póki co skupiałam się na tym, żeby gnojek ładnie namierzał i łapał dyski. Teraz przyjdzie czas na odbicia... Z nim o tyle jest mi ciężko, że czasami próbuje mi przez nogę przeskakiwać zamiast się odbić, idiota :diabloti: to powinnaś może mieć jednak mudika, a nie bordera planować :cool3: najpierw naucz go pewnie stać na tym miejscu ciała, z którego ma się odbić, to mu pomoże ogarnąć o co Ci chodzi :) Quote
Majkowska Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 A skąd on ci się wybija? Z nogi? Bo się dopatrzeć na filmiku nie mogę. Quote
motyleqq Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Majkowska napisał(a):A skąd on ci się wybija? Z nogi? Bo się dopatrzeć na filmiku nie mogę. mój się nie wybija, tzn wybija się z ziemi, ale over polega na przeskoczeniu ciała, nie odbiciu się od niego :) Quote
motyleqq Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 jutro nagranie :grins: a Etna ma cieczkę :evil_lol: Quote
motyleqq Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Beatrx napisał(a):to macie ciekawie w domu:diabloti: mamy bezwzględną separację :evil_lol: Quote
Fauka Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Będę miła i cię pocieszę, że pół roku temu suka znajomego miała cieczkę a mój kastracik to pamięta do dzisiaj :diabloti: Quote
motyleqq Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 (edited) Fauka napisał(a):Będę miła i cię pocieszę, że pół roku temu suka znajomego miała cieczkę a mój kastracik to pamięta do dzisiaj :diabloti: :evil_lol: na szczęście mieszkają sobie oddzielnie :evil_lol: Angi napisał(a):moja sucza też ma cieczkę. :diabloti: wspaniale :evil_lol: edit: mały również zostanie nakręcony :diabloti: Edited August 23, 2013 by motyleqq Quote
Fauka Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 W końcu razem zamieszkacie i nie będzie jak rozdzielić piesków :evil_lol: Będzie można zobaczyć nagranie w necie? My będziemy w gazecie za całe 1,50! Doda była w takiej za 99 groszy więc rządzimy :diabloti: Quote
motyleqq Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Fauka napisał(a):W końcu razem zamieszkacie i nie będzie jak rozdzielić piesków :evil_lol: Będzie można zobaczyć nagranie w necie? My będziemy w gazecie za całe 1,50! Doda była w takiej za 99 groszy więc rządzimy :diabloti: na szczęście to ostatnia cieczka Etny, choćbym kasę na sterylkę miała wygrzebać spod ziemi :evil_lol: na pewno będzie można, wrzucę link :cool3: kurde, lans, będę musiała kupić tą gazetę :evil_lol: Quote
Fauka Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Lepiej nie! Dostałam tekst do zaakceptowania, trochę poprzekręcali, niektóre słowa nawet były moje ale reszta niekoniecznie, w zasadzie już wiem czemu górniaki i inne takie narzekają, dziennikarze serio mają wyobraźnię :diabloti: Mam jednak nadzieję że zmienią tekst o wielkiej miłości mojego taty do mojej mamy która narodziła się dzięki psom bo oni od 20 lat nie są razem, byłaby wiocha :eviltong: Ale chociaż może naszą sweet focie wrzucą. Quote
motyleqq Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 uff, dobrze że kamerzysta i jednocześnie człowiek odpowiedzialny za efekt końcowy jest moim kolegą :evil_lol: Jezu, jakiego mam stresa :shake: oprócz tego, że któryś pies coś odpierdzieli, obawiam się że w drodze na miejsce kręcenia spotkam jakieś napalone pieski, które już nie odpuszczą :diabloti: Quote
Recommended Posts