Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WATACHA napisał(a):
Ja proponuję żebyś wystawiła na bazarek odbitki zdjęć z odciśniętą łapą (jako autograf).Będą szły jak świeże bułeczki ;)

to dobry pomysł, można zebrać wszystkie dogomaniackie psy które się tam pojawiły i zrobić bazarek-aleja gwiazd :D

Maalwi napisał(a):
A ja mam pytanko, bo ja co miesiąc wysyłam Bibi fotki do MP...nigdy się nie trafiło mi... a jak to trzeba dokładnie zrobić? opiszesz?

miałam dużo szczęścia, ja wysłałam po raz pierwszy :) po prostu wysłałam na mejla im zgodnie z instrukcją i akurat się spodobało :D

mam lenia. ale wreszcie poprawiła się pogoda i pies nie roznosi mi mieszkania ;) kupiłam dziś piłkę, celem poprawienia aportu, może w końcu się uda... utknęłyśmy w martwym punkcie- Etna przynosi i nie oddaje, chce się szarpać :shake: ale ostatnio rzucałam jej taką dziwną zabawkę z kauczuku, niezbyt dużą, i bez problemu jej wyjmowałam z pyska, więc kupiłam piłkę i zobaczymy jak pójdzie ;)

Posted

Aaa, my tez utknęłyśmy w martwym punkcie, Bibi przynosi i kładize przede mną ( uczymy się 3 dzień!)
Ale do łapy to nie da... :(

Ale zghodnie z instrukcjami? czyli podałaś na poczatku maila dane a potem tytuł fotki i zdjęcia?

Posted

więc jeśli lubi się szarpać, to wykorzystaj to. Etna przynosi do ręki, bo chce się szarpać. najpierw się z nią zawsze szarpie nową zabawką, a potem jej rzucam i ona przynosi. właściwie, sama zaczęła to robić, gdy dostała pierwszego misia, a ja to wykorzystałam :) a teraz jest to moją zmorą :D wiadomo, przy frisbee musi oddać do rąk...

napisałam w mejlu moje imię i nazwisko i tytuł fotki :) a w załączniku zdjęcia. ponoć mają mi wysłać mejla z pytaniem o adres, póki co go nie mam :roll: :lol:

Posted

bardzo chętnie, kiedy? :)

właśnie przyszłyśmy ze spaceru zapoznawczego z nową piłką... śmierdzę błotem, pies śmierdzi błotem, a łazienkę muszę całą umyć, kocham mojego psa ;)

Posted

to najbrudniejszy pies w Warszawie, ona po prostu musi walnąć się w kałużę, oczywiście tą najbrudniejszą i się potaplać i potem mieć cały bok czarny :D ludzie się z nas śmiali

czy to wyżeł niemiecki?

zakochałam się w nim :) jest piękny. kiedyś gdy byłam mała jakiś pan miał podobnego, zakochana spytałam co to za rasa, a on, że żadna, strasznie byłam zawiedziona :-( a tu proszę, spotkałam takiego pięknisia :loveu:

dzisiejsze jedzonko:

resztki jeszcze się walają po podłodze... :evil_lol:

Posted

Maalwi napisał(a):
Oho, możliwe,ze rodezjan, bo na łyżwa, chyba ma za dlugi ogon, albo im isę kopiuje,bo nie wiem (?)

kopiuje im sie ogony chyba ze wzgledu na polowania z tego co pamietam a w naturze siega do polowy łydki

Posted

To jest wyżeł węgierski :). Ogon ma krótki jak mu się obetnie, to wiadomo, a naturalny wygąda właśnie tak. Rodezjan to nie jest - inny kolor, kształt pyska, budowa... No wszystko ;)

Posted

jaka to by nie byla r4asa to jest piekny :) ale robic fotki przy jedzeniu to nie ladnie hehe piesek sie skupic nie moze :) a tak na serio to fajne ujecia :) musi byc cierpliwa ze pozwala na takie zblizenia ;)
Pozdrawiam i zapraszam do galerii Funi :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']ale się zajada. :loveu:

nie wiem co to za rasa. :(

baa, to jej ulubiony posiłek :)

[quote name='Fides79']no kurcze, na niemieckiego to on mi nie wygląda, prędzej moze węgierski

musisz poszperac w necie, albo trzeba bylo własciela zapytac :cool3:

[quote name='Amber']To jest wyżeł węgierski :smile:. Ogon ma krótki jak mu się obetnie, to wiadomo, a naturalny wygąda właśnie tak. Rodezjan to nie jest - inny kolor, kształt pyska, budowa... No wszystko ;-)

to chyba faktycznie węgierski. no boski po prostu.

[quote name='dOgLoV']Hmmm jak dla mnie to jest Rhodesian Ridgeback , jezeli ma na plecach taka prege wlosow rosnaca w druga strone to na pewno rodezjan ;-)

http://www.rodezjan.pl/551-rodezjany...-ridgeback.php

kurczę, ten też fajny :D

[quote name='Maalwi']łee to co je Etna jest okropne :-D

uwierz, to nie jest okropne... ja wysiadłam przy korpusach :D no i nie znoszę podrobów, zwłaszcza serc, ale cóż...

[quote name='deer_1987']ale Etna ma sliczny ten ogon :loveu:

dzięki :) z początku miała całkiem gładki, niedawno jej się taki pierzasty zrobił :)

[quote name='keciulinka']jaka to by nie byla r4asa to jest piekny :smile: ale robic fotki przy jedzeniu to nie ladnie hehe piesek sie skupic nie moze :smile: a tak na serio to fajne ujecia :smile: musi byc cierpliwa ze pozwala na takie zblizenia ;-)
Pozdrawiam i zapraszam do galerii Funi :smile:

hehe, po chwili wstała, zabrała żarcie i się odwróciła tyłem do mnie ;)

[quote name='awaria']Motyleq, może jutro? Popołudniu nad Wisłą? Dam jeszcze znać jutro w ciągu dnia :smile:

jestem za, tylko tak bardziej wieczorem, 18-19 :)