Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fauka napisał(a):
Olek, co ty z tymi krzakami, co? :diabloti: Ti i tak jest do dupy, bo to czego go uczysz powinien mieć w musku od urodzenia,a tak to o - sztuczna inteligencja :roll:

no, masz rację, nie pomyślałam o tym :roll: może lepiej dam sobie spokój :roll:

Posted

motyleqq napisał(a):
no, masz rację, nie pomyślałam o tym :roll: może lepiej dam sobie spokój :roll:

Kochaj go takim jaki jest! :loveu: Najwyżej kogoś pogryzie i będziesz miała wycieczkę po sądach :diabloti:

Jest szansa Olku że wciągną cię w krzaki! Stań tylko w okolicy takich krzaków, obok których stoi grupka panów w sportowych ubraniach :razz:

Posted

Tak w ogóle to właśnie byłem w sklepie po fajki ,szła jakaś mała wywłoka z ojcem i mówi "Patrz i jeszcze takie wielkie psy!"(wtf w którym miejscu są wielkie?) ,więc nie mogłem się oprzeć i wypaliłem "patrzcie kolejne tłuste dziecko":diabloti:A była dość fest gruba:lol:Mam nadzieje ,że dzięki mnie wpadnie w anoreksje i nie będzie zajmowała w przyszłości 5siedzeń.

Posted

Amber napisał(a):
Jakiś ty nieuprzejmy, nie wiesz, że dzieci mają prawo komentować wszystko i im wolno, bo są małe? :diabloti:

Wzrostem była mała ,ale ważyła pewnie tyle co ja:diabloti:

Posted

przerwę dyskusję o grubych dzieciach :diabloti: choć zawsze mi smutno, że rodzice doprowadzają swoje dzieci do takiego stanu :eviltong:

wstawiam filmik z Timeczkiem. przepraszam, że napisałam, że aportuje, bo wiadomo, że nie może, jak nie jest goldenem.

uwaga DUŻO SZCZEKANIA :evil_lol: plus mój brak umiejętności ogarnięcia na raz trzymania telefonu, rzucania i pilnowania, by pies nie wskoczył mi na białe spodnie :lol:

[video=youtube;jRi3sFcj4VQ]http://www.youtube.com/watch?v=jRi3sFcj4VQ&feature=youtu.be[/video]

Posted

Że go uszy nie bolą od własnego jazgotu - podziwiam :evil_lol:

Nie mogła bym mieć tak rozszczekanego psa, bo własnoręcznie bym mu chyba struny podcięła :siara:

Posted

ja bym mu skróciła toto tak do 1,5 minuty, bo potem już mu piłeczka po drodze wypada i za bardzo się drze:eviltong:

ale idzie jak burza. a na jakieś agility czy coś z nim się nie wybierasz?

Posted

tej motylkowa, to złudzenie czy on jest wieeelki? W porównaniu z mudikami jaki widzialam w Poznaniu, to ten Twój jest 2razy większy... :crazyeye:

Kwestia kłaków? Czy on jest spory? Czy Ty taka mała :eviltong:

( i zeby nie było to nie jest żadna złośliwość)

Posted

Luzia napisał(a):
Że go uszy nie bolą od własnego jazgotu - podziwiam :evil_lol:

Nie mogła bym mieć tak rozszczekanego psa, bo własnoręcznie bym mu chyba struny podcięła :siara:

czasem zagłusza swój mózg :evil_lol:

Beatrx napisał(a):
ja bym mu skróciła toto tak do 1,5 minuty, bo potem już mu piłeczka po drodze wypada i za bardzo się drze:eviltong:

ale idzie jak burza. a na jakieś agility czy coś z nim się nie wybierasz?

to nie jest kwestia czasu, bo normalnie rzucam z nim nawet dłużej, tylko tego, że on nie czaił czemu trzymam ten telefon i dziwnie się zachowuje :evil_lol: po prostu trzymając telefon wszystko robiłam inaczej i w ogóle trudno mi było się skupić, więc on też tak trochę dziwnie. ostatnio mu rzucałam, biegał cały czas tym samym tempem, nie zwolnił ani na chwilę i w pewnym momencie po prostu padł plackiem :lol:

nie wiem też czy zauważyłaś, ale gubi tylko jedną piłkę. wydaje mi się, że ona robi się śliska od śliny, druga jest tenisowa i tak się nie dzieje. jeszcze ani razu nie zgubił tej tenisowej.

z prędkości jestem zadowolona :loveu:

evel napisał(a):
A jakbyś mu rzucała tylko wtedy jak zamilknie? Bo miewa przebłyski :evil_lol:

wiesz co, generalnie tak robię :lol: tu się trochę nie mogłam skupić. ale to nic nie daje, nie zmienia się nic, nie umie wykonać komendy w ciszy :roll: jak tylko mówię przynieś, to on najpierw szczeka, a potem idzie szukać :evil_lol:

a_niusia napisał(a):
oby on przeszedl w koncu mutacje...

też bym chciała...

Posted

[quote name='asiak_kasia']tej motylkowa, to złudzenie czy on jest wieeelki? W porównaniu z mudikami jaki widzialam w Poznaniu, to ten Twój jest 2razy większy... :crazyeye:

Kwestia kłaków? Czy on jest spory? Czy Ty taka mała :eviltong:

( i zeby nie było to nie jest żadna złośliwość)

w Poznaniu chyba widziałaś jego mamę, siostrę i "wujka". jest większy od nich wszystkich, wdał się w tatusia :placz: i na pewno jeszcze urośnie. ja jestem mała, a on jest bardziej kudłaty niż jego mama i "wujek"(ten czekoladowy), ale i tak jest duży

Posted

motyleqq napisał(a):
w Poznaniu chyba widziałaś jego mamę, siostrę i "wujka". jest większy od nich wszystkich, wdał się w tatusia :placz: i na pewno jeszcze urośnie. ja jestem mała, a on jest bardziej kudłaty niż jego mama i "wujek"(ten czekoladowy), ale i tak jest duży

e no to plus, jak dla mnie, bo to co widziałam w Poznaniu to naprawde były małe pieski-za małe jak dla mnie :eviltong:

ale jedna czarnulka fajnie dawała rade i uwaga- nie szczekała :cool3:

Posted

motyleqq napisał(a):

nie wiem też czy zauważyłaś, ale gubi tylko jedną piłkę. wydaje mi się, że ona robi się śliska od śliny, druga jest tenisowa i tak się nie dzieje. jeszcze ani razu nie zgubił tej tenisowej.

zauważyłam, ale z początku myślałam, że cały czas jedną piłką się bawicie i on Ci ją tak do rąk przynosi a Ty nią szybko rzucasz:cool3:

musicie mieć operatora kamery, coby się maluch nie ropraszał:eviltong:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
e no to plus, jak dla mnie, bo to co widziałam w Poznaniu to naprawde były małe pieski-za małe jak dla mnie :eviltong:

ale jedna czarnulka fajnie dawała rade i uwaga- nie szczekała :cool3:

no ja właśnie chciałam, żeby mój był taki mały. ale jak go rezerwowałam to liczyłam się z jego wielkością, bo po pierwsze nie jest suczką(to też jego wada:evil_lol:), a po drugie ma właśnie dużego tatę.

ta czarnulka to jego mama i jest super :loveu: i fakt, mało szczeka. mówiłam hodowczyni, że Gaszka to nic nie szczeka w porównaniu do niego :lol: za to ona wczoraj po obejrzeniu filmiku napisała, że Ti mało szczeka w porównaniu do Ru-ten czekoladowy. brat Timiego też mało szczeka, tzn ogólnie szczeka, ale trenują obi i właścicielka go oduczała i jak oglądałam filmik to mu się tam ze dwa razy zdarzyło.
dodam, że na filmiku mały mało szczeka. najwięcej szczeka jak biega z Etną, można ogłuchnąć :diabloti: