Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia']No i dojeżdżać nie musisz :lol:[/QUOTE]

ano i ile wolnego czasu na leczenie :cool3: Bede teraz na dogo calutkimi dniami, pieski beda miały spacerki, ja bede mogła gotować i piec. Bedę prawdziwą kurą domową :loveu:

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spoko... To ja zajdę w ciążę :evil_lol:

A tak na serio to nie wiem czy nie jestem, bo coś okresu w tym miesiącu nie miałam. Raczej tylko tabsy coś nabroiły, ale w sumie kto wie? :siara:

Posted

[quote name='Amber']Spoko... To ja zajdę w ciążę :evil_lol:

A tak na serio to nie wiem czy nie jestem, bo coś okresu w tym miesiącu nie miałam. Raczej tylko tabsy coś nabroiły, ale w sumie kto wie? :siara:[/QUOTE]

no ciąza to tez jakiś pomysł, ale prawde mowiąc, zbyt kosztowny :eviltong:

[quote name='natija']psy napewno beda zadowolone :)[/QUOTE]

psy, i TZ tez na pewno, jak bedzie miał obiadek na stole po powrocie z roboty :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Weź nic nie mów :diabloti:[/QUOTE]

jak sobie pomysle, ze to zobowiązanie na tyle lat, to mi się odechciewa, a już na pewno na tym etapie :eviltong:

[quote name='natija']jak sie nie zasiedzisz na dogo ;))[/QUOTE]

nie no dogo nie przeszkadza w obowiązkach domowych-na ogół :evil_lol:

Posted

nie no, wyrobił się chłopak bez dwóch zdań :cool3:

im starszy tym lepiej wyglada, jak tak dalej pójdzie to motylkowa bedzie musiała z niego repa zrobić :eviltong:

a jak to jest u mudików, takie oko dyskwalifikuje psa do dalszej hodowli czy nie?

Posted

[quote name='Riannei&Garshii']Takie oko u merlaka jest bardzo cenione i pożądane, ale występuje raczej rzadko.[/QUOTE]

hm, no to motylkowa nie ma wyboru, musi z Pleśniaczka zrobić repa, jak bum cyk cyk ;)

Posted

[quote name='natija']podoba mi sie to uwieczka,slodziak :)[/QUOTE]

No przecież to było obrzydliwe jak było małe:lol:Teraz zaczyna przypominać dopiero psa ,a nie spleśniały embrion.:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Paskudne SĄ jak są małe:diabloti:Jak są duże też ,ale mniej:lol:[/QUOTE]

duże już nie są paskudne, tylko te kłaki kręcone :shake: Małe są za to wybitne brzydalki :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Paskudne SĄ jak są małe:diabloti:Jak są duże też ,ale mniej:lol:[/QUOTE]
Nie prawda! :) śliczny był i nadal jest :) mimo że nie mój typ psa, to jest na tyle oryginalny że uwielbiam jego fotki :)

Posted

A ślepe jesteście:lol:Śliczny to jest mały ONeczek ,albo staficzek ,jamniczek ,spanielek.Boksery np. są paskudne jako szczeniaki z tym wodogłowiem :evil_lol:

Posted

Chi czy małe czy duże są średnie :P
Ale no weź boksery z tymi "guzami" zamiast głowy wyglądają strasznie:evil_lol:
Poza tym szczeniaki są fajne jak maja tak z pół roku i zaczynają używać częściej mózgu:lol:Wcześniej są słodkie ,ale jak śpią:diabloti: