asiak_kasia Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Luzia']No i dojeżdżać nie musisz :lol:[/QUOTE] ano i ile wolnego czasu na leczenie :cool3: Bede teraz na dogo calutkimi dniami, pieski beda miały spacerki, ja bede mogła gotować i piec. Bedę prawdziwą kurą domową :loveu: Quote
Amber Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Spoko... To ja zajdę w ciążę :evil_lol: A tak na serio to nie wiem czy nie jestem, bo coś okresu w tym miesiącu nie miałam. Raczej tylko tabsy coś nabroiły, ale w sumie kto wie? :siara: Quote
asiak_kasia Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Amber']Spoko... To ja zajdę w ciążę :evil_lol: A tak na serio to nie wiem czy nie jestem, bo coś okresu w tym miesiącu nie miałam. Raczej tylko tabsy coś nabroiły, ale w sumie kto wie? :siara:[/QUOTE] no ciąza to tez jakiś pomysł, ale prawde mowiąc, zbyt kosztowny :eviltong: [quote name='natija']psy napewno beda zadowolone :)[/QUOTE] psy, i TZ tez na pewno, jak bedzie miał obiadek na stole po powrocie z roboty :diabloti: Quote
Amber Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 no ciąza to tez jakiś pomysł, ale prawde mowiąc, zbyt kosztowny :eviltong: Weź nic nie mów :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Amber']Weź nic nie mów :diabloti:[/QUOTE] jak sobie pomysle, ze to zobowiązanie na tyle lat, to mi się odechciewa, a już na pewno na tym etapie :eviltong: [quote name='natija']jak sie nie zasiedzisz na dogo ;))[/QUOTE] nie no dogo nie przeszkadza w obowiązkach domowych-na ogół :evil_lol: Quote
Riannei&Garshii Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Kończę farmazolenie bez sensu zdjęciem prawie miesięcznego Ti. Quote
asiak_kasia Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 nie no, wyrobił się chłopak bez dwóch zdań :cool3: im starszy tym lepiej wyglada, jak tak dalej pójdzie to motylkowa bedzie musiała z niego repa zrobić :eviltong: a jak to jest u mudików, takie oko dyskwalifikuje psa do dalszej hodowli czy nie? Quote
Riannei&Garshii Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Takie oko u merlaka jest bardzo cenione i pożądane, ale występuje raczej rzadko. Quote
asiak_kasia Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Riannei&Garshii']Takie oko u merlaka jest bardzo cenione i pożądane, ale występuje raczej rzadko.[/QUOTE] hm, no to motylkowa nie ma wyboru, musi z Pleśniaczka zrobić repa, jak bum cyk cyk ;) Quote
Aleks89 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Z niego repa ,a z siebie sukę hodowlaną:diabloti: Quote
Aleks89 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='natija']podoba mi sie to uwieczka,slodziak :)[/QUOTE] No przecież to było obrzydliwe jak było małe:lol:Teraz zaczyna przypominać dopiero psa ,a nie spleśniały embrion.:diabloti: Quote
Riannei&Garshii Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Małe mudiki są genialne, cisza tam. Wyglądają jak kulki i toczą się szczekając i gryząc wszystko. ;P Quote
natija Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 hehe a mnie sie podoba przynajmniej sie odruznia od innych :) Quote
Aleks89 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Paskudne SĄ jak są małe:diabloti:Jak są duże też ,ale mniej:lol: Quote
asiak_kasia Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Aleks89']Paskudne SĄ jak są małe:diabloti:Jak są duże też ,ale mniej:lol:[/QUOTE] duże już nie są paskudne, tylko te kłaki kręcone :shake: Małe są za to wybitne brzydalki :evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Aleks89']Paskudne SĄ jak są małe:diabloti:Jak są duże też ,ale mniej:lol:[/QUOTE] Nie prawda! :) śliczny był i nadal jest :) mimo że nie mój typ psa, to jest na tyle oryginalny że uwielbiam jego fotki :) Quote
Aleks89 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 A ślepe jesteście:lol:Śliczny to jest mały ONeczek ,albo staficzek ,jamniczek ,spanielek.Boksery np. są paskudne jako szczeniaki z tym wodogłowiem :evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Nie znasz się :P właśnie że boksie z tym wodogłowiem są mega... :D za to chi z wodogłowiem już średnio :D czoło za wysokie ma :D Quote
Aleks89 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Chi czy małe czy duże są średnie :P Ale no weź boksery z tymi "guzami" zamiast głowy wyglądają strasznie:evil_lol: Poza tym szczeniaki są fajne jak maja tak z pół roku i zaczynają używać częściej mózgu:lol:Wcześniej są słodkie ,ale jak śpią:diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Pudlowe szczyle i tak są najfajniejsze :evil_lol: Quote
Recommended Posts