Fauka Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Spoko, ale jak nie ma metki z ceną to i tak wolę ominąć bo wcale bezpieczniej się wtedy nie czuję :diabloti: Quote
Amber Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Moja ma wielką metkę z ceną. Po co miałabym kupować takie drogie kolce i nie informować o tym przechodniów? :niewiem: Quote
gops Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 po co komu takie drogie kolce? te za 12 zł też są dobre i nie da się ich zerwać :loveu: na pierwszy rzut oka widać że są porządniejsze ;) i kolce dłuższe :diabloti: Quote
Amber Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 O, cześć gops :) Nie kupiłam tych kolców dlatego, że się bałam zerwania, tylko, że miały za małe kółko i się smycz czasem odpinała. Gdybym kupiła ten sam model, rozmiar większe, to pewnie bym tych nie potrzebowała w ogóle. Ale jak już miałam wymieniać to wolałam dołożyć i wziąć z wygodniejszym zatrzaskiem i funkcją zaciskową. Quote
motyleqq Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 ahahaha idealne zdjęcie wybrałaś do dodania metki :lol: Quote
gops Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Amber']O, cześć gops :) Nie kupiłam tych kolców dlatego, że się bałam zerwania, tylko, że miały za małe kółko i się smycz czasem odpinała. Gdybym kupiła ten sam model, rozmiar większe, to pewnie bym tych nie potrzebowała w ogóle. Ale jak już miałam wymieniać to wolałam dołożyć i wziąć z wygodniejszym zatrzaskiem i funkcją zaciskową.[/QUOTE] i dobrze zrobiłaś :) Quote
Aleks89 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='gops']po co komu takie drogie kolce? te za 12 zł też są dobre i nie da się ich zerwać :loveu: na pierwszy rzut oka widać że są porządniejsze ;) i kolce dłuższe :diabloti:[/QUOTE] Ja mam podobne chyba z Kakadu za 25zł?Też zaokrąglone kolce ,ale z zaciskiem.(to tak informacyjnie jakby ktoś chciał);)Albo Zoo natura? Quote
gops Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Aleks89']Ja mam podobne chyba z Kakadu za 25zł?Też zaokrąglone kolce ,ale z zaciskiem.(to tak informacyjnie jakby ktoś chciał);)Albo Zoo natura?[/QUOTE] Ja też kupiłam za 30zł w zoologu i są dużo lepsze niż te które miałam za 15zł dla suki dino czy dingo , na pierwszy rzut oka widać różnice w jakości , kolce kolcom nie równe :) Quote
Aleks89 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 http://allegro.pl/kolczatka-dla-psa-2-5x45cm-i3312885745.html ja mam takie i świetnie sprawują się od 3lat:cool3: Quote
Unbelievable Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Aleks89']http://allegro.pl/kolczatka-dla-psa-2-5x45cm-i3312885745.html ja mam takie i świetnie sprawują się od 3lat:cool3: ale ta chyba nie ma zaokrąglonych kolców Quote
Aleks89 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 A faktycznie ,ale model taki sam.Poza tym ,że moje są zaokrąglone.Zresztą Twojemu burdelowi je zakładałem:diabloti: Quote
gops Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Aleks89']http://allegro.pl/kolczatka-dla-psa-2-5x45cm-i3312885745.html ja mam takie i świetnie sprawują się od 3lat:cool3: zawsze mnie to zastanawiało jak kolczatka jest w formie zacisku to jak się ją zakłada skoro powinna być ciasna :lol: ja miałam ale odpinaną(wyrósł z niej) i też było ciężko mimo to , chyba że to kwestia budowy głowy , mojemu nie było szans żeby przeszła. Quote
Aleks89 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Odpinasz oczko ;) i wkładasz.Tylko trzeba ścisnąć kolce ,żeby weszła we te dziurki.(kapujesz ,bo tak to napisałem ,ze sam nie czaje:lol:) Quote
Unbelievable Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Aleks89']A faktycznie ,ale model taki sam.Poza tym ,że moje są zaokrąglone.Zresztą Twojemu burdelowi je zakładałem:diabloti:[/QUOTE] wiem wiem :diabloti: ja spinam smyczą oczka w kolcach,tak żeby było na ścisk ;) Quote
gops Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Aleks89']Odpinasz oczko ;) i wkładasz.Tylko trzeba ścisnąć kolce ,żeby weszła we te dziurki.(kapujesz ,bo tak to napisałem ,ze sam nie czaje:lol:)[/QUOTE] kumam :lol: Quote
Aleks89 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Tylko mam w nich jak Amber ,jedno oczko wyjmę więcej i są za ciasne ,więc czasem zjadą zza uszu ,ale kij z tym. Quote
motyleqq Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='Aleks89'](kapujesz ,bo tak to napisałem ,ze sam nie czaje:lol:)[/QUOTE] :lol::lol::lol: Quote
motyleqq Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 nie, to Wy mi stąd idźcie z tymi narzędziami tortur :placz:ja już dziś nie wychodzę, zostało tylko sikanie na drzewka w ogrodzie :loveu: Quote
Sawmj Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Dżizas, uwielbiam to forum :loveu: A tak w ogóle to witam w tej galerii :D Etnę sobie podglądałam od jakiegoś czasu, no i gratuluję Ti. Nawet nie wiedziałam, że jest taka rasa :lol: nie powiem, ciekawa psina, zapewne będę obczajać jak rośnie :cool3: Quote
motyleqq Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 o, dobry wieczór, w dobry czas tu się zjawiłaś :evil_lol: póki co wraz z wiekiem coraz ładniejszy, mam nadzieję, że się to nie zmieni :lol: Quote
Aleks89 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Sawmj-nosz przylazłaś jak już się haja skończyła:shake:Baby to zawsze mają spóźniony zapłon:lol::evil_lol: Quote
Sawmj Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='motyleqq']o, dobry wieczór, w dobry czas tu się zjawiłaś :evil_lol: póki co wraz z wiekiem coraz ładniejszy, mam nadzieję, że się to nie zmieni :lol:[/QUOTE] No on jest na maksa ciekawy. Bez obrazy, ale nie przepadam za psami tego typu, a ten jakoś mnie zafascynował :cool3: nawet nie wiedziałam, że istnieje taka rasa :lol: z ciekawości, ile on ma mniej więcej wzrostu? [quote name='Aleks89']Sawmj-nosz przylazłaś jak już się haja skończyła:shake:Baby to zawsze mają spóźniony zapłon:lol::evil_lol:[/QUOTE] No bo ku....a. Zawsze wejdę w jakiś wątek jak dyskusja się skończy :placz: Ale może lepiej, że na ten się nie załapałam, bo pewnie by sie okazało, że jestem okrutnym właścicielem i jeszcze pieska by mi zabrali :crazyeye: Quote
motyleqq Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 nie mam pojęcia ile moje psy mają wzrostu :evil_lol: Ti jest do kolana, a Etna za kolano :lol: zawsze możesz zacząć dyskusję od nowa :cool3: Quote
Recommended Posts