Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

po co komu takie drogie kolce? te za 12 zł też są dobre i nie da się ich zerwać :loveu:

na pierwszy rzut oka widać że są porządniejsze ;) i kolce dłuższe :diabloti:

Posted

O, cześć gops :)

Nie kupiłam tych kolców dlatego, że się bałam zerwania, tylko, że miały za małe kółko i się smycz czasem odpinała. Gdybym kupiła ten sam model, rozmiar większe, to pewnie bym tych nie potrzebowała w ogóle. Ale jak już miałam wymieniać to wolałam dołożyć i wziąć z wygodniejszym zatrzaskiem i funkcją zaciskową.

Posted

[quote name='Amber']O, cześć gops :)

Nie kupiłam tych kolców dlatego, że się bałam zerwania, tylko, że miały za małe kółko i się smycz czasem odpinała. Gdybym kupiła ten sam model, rozmiar większe, to pewnie bym tych nie potrzebowała w ogóle. Ale jak już miałam wymieniać to wolałam dołożyć i wziąć z wygodniejszym zatrzaskiem i funkcją zaciskową.[/QUOTE]
i dobrze zrobiłaś :)

Posted

[quote name='gops']po co komu takie drogie kolce? te za 12 zł też są dobre i nie da się ich zerwać :loveu:

na pierwszy rzut oka widać że są porządniejsze ;) i kolce dłuższe :diabloti:[/QUOTE]

Ja mam podobne chyba z Kakadu za 25zł?Też zaokrąglone kolce ,ale z zaciskiem.(to tak informacyjnie jakby ktoś chciał);)Albo Zoo natura?

Posted

[quote name='Aleks89']Ja mam podobne chyba z Kakadu za 25zł?Też zaokrąglone kolce ,ale z zaciskiem.(to tak informacyjnie jakby ktoś chciał);)Albo Zoo natura?[/QUOTE]
Ja też kupiłam za 30zł w zoologu i są dużo lepsze niż te które miałam za 15zł dla suki dino czy dingo , na pierwszy rzut oka widać różnice w jakości , kolce kolcom nie równe :)

Posted

[quote name='Aleks89']A faktycznie ,ale model taki sam.Poza tym ,że moje są zaokrąglone.Zresztą Twojemu burdelowi je zakładałem:diabloti:[/QUOTE]
wiem wiem :diabloti:

ja spinam smyczą oczka w kolcach,tak żeby było na ścisk ;)

Posted

[quote name='Aleks89']Odpinasz oczko ;) i wkładasz.Tylko trzeba ścisnąć kolce ,żeby weszła we te dziurki.(kapujesz ,bo tak to napisałem ,ze sam nie czaje:lol:)[/QUOTE]
kumam :lol:

Posted

Dżizas, uwielbiam to forum :loveu:

A tak w ogóle to witam w tej galerii :D Etnę sobie podglądałam od jakiegoś czasu, no i gratuluję Ti. Nawet nie wiedziałam, że jest taka rasa :lol: nie powiem, ciekawa psina, zapewne będę obczajać jak rośnie :cool3:

Posted

[quote name='motyleqq']o, dobry wieczór, w dobry czas tu się zjawiłaś :evil_lol:

póki co wraz z wiekiem coraz ładniejszy, mam nadzieję, że się to nie zmieni :lol:[/QUOTE]

No on jest na maksa ciekawy. Bez obrazy, ale nie przepadam za psami tego typu, a ten jakoś mnie zafascynował :cool3: nawet nie wiedziałam, że istnieje taka rasa :lol: z ciekawości, ile on ma mniej więcej wzrostu?

[quote name='Aleks89']Sawmj-nosz przylazłaś jak już się haja skończyła:shake:Baby to zawsze mają spóźniony zapłon:lol::evil_lol:[/QUOTE]
No bo ku....a. Zawsze wejdę w jakiś wątek jak dyskusja się skończy :placz: Ale może lepiej, że na ten się nie załapałam, bo pewnie by sie okazało, że jestem okrutnym właścicielem i jeszcze pieska by mi zabrali :crazyeye: