Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Etna jest przepiękna i przeurocza! :D
jak dla mnie to kundelki , a szczegolnie pieski 'w typie' są o wiele bardziej urocze :D
(nie obrażając posiadaczy rasowców) :D

zapraszamy do siebie :p

P.S. - uszy <3 jęzor <3 :D

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Falkaa napisał(a):
Etna jest przepiękna i przeurocza! :D
jak dla mnie to kundelki , a szczegolnie pieski 'w typie' są o wiele bardziej urocze :D

Mnie się w kundelkach najbardziej podoba to, że każdy jest inny, indywidualny, rasowe są do siebie podobne :)

Posted

wróciłam. czuję się jak na kacu, dojechałam o 6 rano, jakaś taka rozdygotana jestem :D
Włochy jako kraj- fajna architektura i dużo dużo zieleni. ładnie. natomiast Włochów nie polubiłam, ich szeroko pojęty mamtowdupizm totalnie mnie osłabiał ;) liczyłam na niezwykły temperament, a oni są powolniejsi ode mnie. dla nich rąbnięcie swoim autem w drugie nie jest powodem do przejęcia się, i inne takie historie.
co do psów, chyba w Rzymie jest moda na pudle :D byłam w jednym zoologicznym, widziałam flexi z hello kitty, jakbym miała yorka to bym kupiła :D wysuszona kupa na środku chodnika też się znalazła ;) oraz samowyprowadzające się psy ;) co mi się podobało, ludzie włazili do sklepów z psami. fajne :)
narazie nie wrzucam zdjęć, nie mam siły. za jakieś 2h jadę po Etnę, jestem stęskniona, bardziej niż za chłopem :D

Posted

motyleqq napisał(a):
natomiast Włochów nie polubiłam, ich szeroko pojęty mamtowdupizm totalnie mnie osłabiał ;) liczyłam na niezwykły temperament, a oni są powolniejsi ode mnie. dla nich rąbnięcie swoim autem w drugie nie jest powodem do przejęcia się, i inne takie historie.

Haha, mnie się to akurat podoba :) Mniej stresów maja niż my :)

Posted

motyleqq napisał(a):
wróciłam. czuję się jak na kacu, dojechałam o 6 rano, jakaś taka rozdygotana jestem :D
Włochy jako kraj- fajna architektura i dużo dużo zieleni. ładnie. natomiast Włochów nie polubiłam, ich szeroko pojęty mamtowdupizm totalnie mnie osłabiał ;) liczyłam na niezwykły temperament, a oni są powolniejsi ode mnie. dla nich rąbnięcie swoim autem w drugie nie jest powodem do przejęcia się, i inne takie historie.
co do psów, chyba w Rzymie jest moda na pudle :D byłam w jednym zoologicznym, widziałam flexi z hello kitty, jakbym miała yorka to bym kupiła :D wysuszona kupa na środku chodnika też się znalazła ;) oraz samowyprowadzające się psy ;) co mi się podobało, ludzie włazili do sklepów z psami. fajne :)
narazie nie wrzucam zdjęć, nie mam siły. za jakieś 2h jadę po Etnę, jestem stęskniona, bardziej niż za chłopem :D

Ciekawe czy Cię dziecko pozna :razz:

Posted

[quote name='motyleqq']wróciłam. czuję się jak na kacu, dojechałam o 6 rano, jakaś taka rozdygotana jestem :D

Oby chłop tego nie przeczytał.Czekamy na fotki.

Posted

motyleqq napisał(a):
co mi się podobało, ludzie włazili do sklepów z psami. fajne :)

W Niemczech też można wchodzić z psami do sklepów. Nawet w lodziarni byłam z Torą ;)
Czekam na foty ;)

Guest papillonek
Posted

[quote name='Falkaa']Etna jest przepiękna i przeurocza! :D

Racja mixy są bardzo ciekawe widział ktoś kiedyś beagle'a zmixowanego z mopsem?http://img232.imageshack.us/img232/4416/willimorice78069dx2.jpg
albo ladradoodle(labrador i pudel)http://blogs.dixcdn.com/shine_a_light/wp-content/uploads/2009/01/labradoodle.jpg
bądź cockapoo http://2.bp.blogspot.com/_9x42xzgonTI/SL2Ga6cjAoI/AAAAAAAABKI/yez62Tvqsr8/s400/small+dogs+that+dont+shed+cockapoo.jpg

Posted

W Niemczech też można wchodzić z psami do sklepów. Nawet w lodziarni byłam z Torą

A co do sklepów i tym podobnych to w Międzyzdrojach ostatnio byliśmy z dwoma psami w smażalni i zapytali nas nawet czy podać psom wody:) Czekam na zdjęcia;)

Posted

[quote name='papillonek']Racja mixy są bardzo ciekawe widział ktoś kiedyś beagle'a zmixowanego z mopsem?http://img232.imageshack.us/img232/4416/willimorice78069dx2.jpg
albo ladradoodle(labrador i pudel)http://blogs.dixcdn.com/shine_a_light/wp-content/uploads/2009/01/labradoodle.jpg
bądź cockapoo http://2.bp.blogspot.com/_9x42xzgonTI/SL2Ga6cjAoI/AAAAAAAABKI/yez62Tvqsr8/s400/small+dogs+that+dont+shed+cockapoo.jpg

ten ostatni strasznie mi się podoba! jakie to rasy?

wczoraj wróciliśmy do Wawy, ogarnęłam się nieco, więc teraz będą foty. to takie miłe, że czekacie :cool3:
Etna była przez chwilę w szoku, gdy mnie zobaczyła. pewnie myślała, że kolejny człowiek ją porzucił :shake: no, a potem dostała standardowego szału :evil_lol:

wybaczcie brak opisów, ale jestem zmęczona ;)