asiak_kasia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Aleks89'] rozklapiochę :loveu:[/QUOTE] czymkolwiek to jest :evil_lol: Quote
vege* Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Aleks89']DUUUUUŻO dzieciów i rozklapiochę :loveu: Zainspirowałeś się Chylińską? :roflt: Quote
motyleqq Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 rozklapiocha... z przykrością domyślam się o co chodzi :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='motyleqq']rozklapiocha... z przykrością domyślam się o co chodzi :evil_lol:[/QUOTE] ja chyba wolę nie uruchamiać mojej wyobraźni w tym temacie :diabloti: Dacie wiare ze ja w robocie siedze...do 15 :-( Quote
vege* Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='motyleqq']rozklapiocha... z przykrością domyślam się o co chodzi :evil_lol:[/QUOTE] dobrze się domyślasz :evil_lol: [quote name='asiak_kasia']ja chyba wolę nie uruchamiać mojej wyobraźni w tym temacie :diabloti: Dacie wiare ze ja w robocie siedze...do 15 :-([/QUOTE] W robocie na pewno nudno to uruchom wyobraźnię :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='vege*']dobrze się domyślasz :evil_lol: W robocie na pewno nudno to uruchom wyobraźnię :evil_lol:[/QUOTE] wolałabym pofantazjować na jakies przyjemniejsze tematy :diabloti: Quote
vege* Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='asiak_kasia']wolałabym pofantazjować na jakies przyjemniejsze tematy :diabloti:[/QUOTE] Ale nikt Ci przecież nie broni :diabloti: Quote
Fauka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Kogoś tu chyba instynkt goni i z pewnością nie jest to żadna z kobiet w tym wątku :evil_lol: Moja mama mnie średnio chciała, natomiast burzy się gdy mówię że nie mogę mieć dziecka, bo kto psami będzie się zajmował :razz: stwierdziła ze zmądrzeję, cóż... mam 21 lat i dupa, wolę pieseczki, najwyżej kupię im ubranka i wózeczki na stare lata :loveu: Quote
a_niusia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 zeby nie miec bachorow w pewnym wieku trzeba regularnie brac papisie, zeby uciszyc tykanie zegara. Quote
a_niusia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Fauka']Kogoś tu chyba instynkt goni i z pewnością nie jest to żadna z kobiet w tym wątku :evil_lol: Moja mama mnie średnio chciała, natomiast burzy się gdy mówię że nie mogę mieć dziecka, bo kto psami będzie się zajmował :razz: stwierdziła ze zmądrzeję, cóż... mam 21 lat i dupa, wolę pieseczki, najwyżej kupię im ubranka i wózeczki na stare lata :loveu:[/QUOTE] ej sorry, ale w wieku 21 lat to gdybym miala bachora to moi starzy zareagowaliby na to zupelnie tak samo jak wtedy, gdy mialam 16, a dla mnie to bylby taki problem, ze bym to zaniosla do okna zycia. Quote
Fauka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Moje koleżanki mają już planowane, wyczekiwane bobasy, jedna nawet wolała urodzić niż zdawać mature :lol: Dzieciak w wieku 21 lat to zdecydowanie mniejszy problem niż taki w wieku 16, bo chociaż mature się ma i jest się pełnoletnim :diabloti: Ale ja się staro już czuję, co 2 dzień ktoś się zaręcza, wrzuca na facebooczka zdjęcia z tego cudownego wydarzenia, a ja planuję pieska i wybiłam mojemu facetowi wszelkie głupie pomysły typu zaręczyny z główki :p Mam koleżankę na studiach której mama nalega że chce mieć już zięcia i doczekać się wnuków, oprócz tego ma jeszcze 2 starsze córki które wnuki już jej dały :diabloti: Quote
a_niusia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 no nie wiem...jak masz 16 lat to przynajmniej jestes na garnku starych i utrzymaja i ciebie i achora. a jak masz 21 lat to juz roznie to bywa... Quote
asiak_kasia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Parcie na wnuki to się mojej mamie po 50tce uruchomiło. Na szczescie ma swojego spanielka, dla którego może robić za mamcię i niańczyć. Inaczej by mi zyc nie dała. W końcu najstarsza córka... Masakra, mi się do pieluch nie śpieszy. Chociaż moje kolezanki już dawno dzieciate męzate i ogólnie sielanka. To mi jakoś wizja bachorka w domu psuje moj idealny świat :evil_lol: Dzieci lubię, najlepiej cudze i daleko ode mnie :diabloti: Quote
a_niusia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 a mojej sie nie uruchomilo, bo jak miala 40 lat to sobie sama machnela bachora, wiec zajmuje sie swoim zyciem a nie moim, gdyz gimbaza wciaga. Quote
Amber Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Ja psychiczne parcie to mam średnie, ale kurna się starzeje... W mojej rodzinie akurat w moim wieku babki już były w pierwszej ciąży. A im dalej tym gorzej... Czytałam o tym niedawno, no i ciężka sprawa bo nie można brać leków żadnych w pierwszym trymestrze, a ja bez diosminy np. to mam bardzo ciężko, nie mówiąc o tym, że brzuch na nóżki dobrze nie robi :p No i cukrzyca, nadciśnienie... Trzeba było zrobić tego bachora w wieku 18 lat :evil_lol: bo teraz to same problemy :eviltong: No i ja się na dzieciaka nie zdecyduje, jeżeli nie będę miała wyklarowanego, stabilnego życia. Czyli domu z ogrodem, 2 samochodów i stałego dopływu kasy. Więc mogę tych dzieci nie mieć nigdy :evil_lol: Quote
a_niusia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 w moim wieku to juz babki w mojej rodzinie juz byly nawet po drugiej ciazy. ale mam to totalnie w dupie, gdyz bardzo dobrze mi sie od kilku lat zyje i nie potrzebuje zadnych bachorow. wole miec szczeniaczka. Quote
Amber Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 A ja jednak myślę od jakiegoś czasu, żeby wyprodukować ulepszoną wersje siebie. Ze zdrową głową i zdrowymi kolanami... Żeby miał mi kto gnój przerzucać od moich koników albo zostawać z psami jak ja będę podróżować po świecie :loveu: :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Amber']A ja jednak myślę od jakiegoś czasu, żeby wyprodukować ulepszoną wersje siebie. Ze zdrową głową i zdrowymi kolanami... Żeby miał mi kto gnój przerzucać od moich koników albo zostawać z psami jak ja będę podróżować po świecie :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Gorzej jak Ci się trafi fan kotów i tv :evil_lol: Quote
motyleqq Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 Fauka, ja to bym bardzo chciała żeby mi się TŻ oświadczył :diabloti: a jestem od Ciebie tylko rok starsza :evil_lol: dzieci bym bardzo chciała mieć i gdybym teraz miała możliwości finansowe to chciałabym już :diabloti: co do parcia na wnuków, to rodzice TŻ traktują nasze psy jak wnuki, zwłaszcza jego mama :cool3: a że jej drugi syn jest starszy i bliski 30 to pewnie by chciała żeby i prawdziwe wnuki w końcu były ;) moja mama to nic nie mówi na ten temat, ale mojemu tacie się zdarza, tylko "najpierw skończ studia", za to marudzi, że mojemu starszemu bratu się nie śpieszy :evil_lol: a jak się bobasek pojawia w jego otoczeniu to jest cały szczęśliwy ;) Quote
a_niusia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 zanim ten gnoj bedzie przerzucac to jest mnostwo zycia w plecy i kilka sezonych nurkowych tez. wiec poniewaz nie mam zadnych problemow zdrowotnych to i sluzby nie potrzebuje. nie wiem, co by musialo sie stac, zebym sie zdecydowala na bachora... Quote
a_niusia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='motyleqq']Fauka, ja to bym bardzo chciała żeby mi się TŻ oświadczył :diabloti: a jestem od Ciebie tylko rok starsza :evil_lol: dzieci bym bardzo chciała mieć i gdybym teraz miała możliwości finansowe to chciałabym już :diabloti: co do parcia na wnuków, to rodzice TŻ traktują nasze psy jak wnuki, zwłaszcza jego mama :cool3: a że jej drugi syn jest starszy i bliski 30 to pewnie by chciała żeby i prawdziwe wnuki w końcu były ;) moja mama to nic nie mówi na ten temat, ale mojemu tacie się zdarza, tylko "najpierw skończ studia", za to marudzi, że mojemu starszemu bratu się nie śpieszy :evil_lol: a jak się bobasek pojawia w jego otoczeniu to jest cały szczęśliwy ;)[/QUOTE] pierscion to pierscion. mozna z 30 lat go nosic. byle brylant byl duzy:loveu::evil_lol: ale nie oznacza, ze trzeba brac sluby. Quote
motyleqq Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 a ja to w ogóle nie patrzę na to w taki sposób, że ograniczenie życia itd itp. jestem bardzo prorodzinna po prostu :evil_lol: Quote
vege* Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='motyleqq']a ja to w ogóle nie patrzę na to w taki sposób, że ograniczenie życia itd itp. jestem bardzo prorodzinna po prostu :evil_lol:[/QUOTE] Ja dzieci też lubię, fajne są ale takie do 7 roku życia :evil_lol: Quote
Recommended Posts