Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='motyleqq']rozklapiocha... z przykrością domyślam się o co chodzi :evil_lol:[/QUOTE]

ja chyba wolę nie uruchamiać mojej wyobraźni w tym temacie :diabloti: Dacie wiare ze ja w robocie siedze...do 15 :-(

Posted

[quote name='motyleqq']rozklapiocha... z przykrością domyślam się o co chodzi :evil_lol:[/QUOTE]
dobrze się domyślasz :evil_lol:

[quote name='asiak_kasia']ja chyba wolę nie uruchamiać mojej wyobraźni w tym temacie :diabloti: Dacie wiare ze ja w robocie siedze...do 15 :-([/QUOTE]
W robocie na pewno nudno to uruchom wyobraźnię :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']dobrze się domyślasz :evil_lol:

W robocie na pewno nudno to uruchom wyobraźnię :evil_lol:[/QUOTE]

wolałabym pofantazjować na jakies przyjemniejsze tematy :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']wolałabym pofantazjować na jakies przyjemniejsze tematy :diabloti:[/QUOTE]
Ale nikt Ci przecież nie broni :diabloti:

Posted

Kogoś tu chyba instynkt goni i z pewnością nie jest to żadna z kobiet w tym wątku :evil_lol: Moja mama mnie średnio chciała, natomiast burzy się gdy mówię że nie mogę mieć dziecka, bo kto psami będzie się zajmował :razz: stwierdziła ze zmądrzeję, cóż... mam 21 lat i dupa, wolę pieseczki, najwyżej kupię im ubranka i wózeczki na stare lata :loveu:

Posted

[quote name='Fauka']Kogoś tu chyba instynkt goni i z pewnością nie jest to żadna z kobiet w tym wątku :evil_lol: Moja mama mnie średnio chciała, natomiast burzy się gdy mówię że nie mogę mieć dziecka, bo kto psami będzie się zajmował :razz: stwierdziła ze zmądrzeję, cóż... mam 21 lat i dupa, wolę pieseczki, najwyżej kupię im ubranka i wózeczki na stare lata :loveu:[/QUOTE]

ej sorry, ale w wieku 21 lat to gdybym miala bachora to moi starzy zareagowaliby na to zupelnie tak samo jak wtedy, gdy mialam 16, a dla mnie to bylby taki problem, ze bym to zaniosla do okna zycia.

Posted

Moje koleżanki mają już planowane, wyczekiwane bobasy, jedna nawet wolała urodzić niż zdawać mature :lol: Dzieciak w wieku 21 lat to zdecydowanie mniejszy problem niż taki w wieku 16, bo chociaż mature się ma i jest się pełnoletnim :diabloti:
Ale ja się staro już czuję, co 2 dzień ktoś się zaręcza, wrzuca na facebooczka zdjęcia z tego cudownego wydarzenia, a ja planuję pieska i wybiłam mojemu facetowi wszelkie głupie pomysły typu zaręczyny z główki :p

Mam koleżankę na studiach której mama nalega że chce mieć już zięcia i doczekać się wnuków, oprócz tego ma jeszcze 2 starsze córki które wnuki już jej dały :diabloti:

Posted

Parcie na wnuki to się mojej mamie po 50tce uruchomiło. Na szczescie ma swojego spanielka, dla którego może robić za mamcię i niańczyć. Inaczej by mi zyc nie dała. W końcu najstarsza córka... Masakra, mi się do pieluch nie śpieszy.

Chociaż moje kolezanki już dawno dzieciate męzate i ogólnie sielanka. To mi jakoś wizja bachorka w domu psuje moj idealny świat :evil_lol:

Dzieci lubię, najlepiej cudze i daleko ode mnie :diabloti:

Posted

Ja psychiczne parcie to mam średnie, ale kurna się starzeje... W mojej rodzinie akurat w moim wieku babki już były w pierwszej ciąży. A im dalej tym gorzej... Czytałam o tym niedawno, no i ciężka sprawa bo nie można brać leków żadnych w pierwszym trymestrze, a ja bez diosminy np. to mam bardzo ciężko, nie mówiąc o tym, że brzuch na nóżki dobrze nie robi :p No i cukrzyca, nadciśnienie... Trzeba było zrobić tego bachora w wieku 18 lat :evil_lol: bo teraz to same problemy :eviltong:

No i ja się na dzieciaka nie zdecyduje, jeżeli nie będę miała wyklarowanego, stabilnego życia. Czyli domu z ogrodem, 2 samochodów i stałego dopływu kasy. Więc mogę tych dzieci nie mieć nigdy :evil_lol:

Posted

w moim wieku to juz babki w mojej rodzinie juz byly nawet po drugiej ciazy.
ale mam to totalnie w dupie, gdyz bardzo dobrze mi sie od kilku lat zyje i nie potrzebuje zadnych bachorow. wole miec szczeniaczka.

Posted

A ja jednak myślę od jakiegoś czasu, żeby wyprodukować ulepszoną wersje siebie. Ze zdrową głową i zdrowymi kolanami... Żeby miał mi kto gnój przerzucać od moich koników albo zostawać z psami jak ja będę podróżować po świecie :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']A ja jednak myślę od jakiegoś czasu, żeby wyprodukować ulepszoną wersje siebie. Ze zdrową głową i zdrowymi kolanami... Żeby miał mi kto gnój przerzucać od moich koników albo zostawać z psami jak ja będę podróżować po świecie :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]

Gorzej jak Ci się trafi fan kotów i tv :evil_lol:

Posted

Fauka, ja to bym bardzo chciała żeby mi się TŻ oświadczył :diabloti: a jestem od Ciebie tylko rok starsza :evil_lol:

dzieci bym bardzo chciała mieć i gdybym teraz miała możliwości finansowe to chciałabym już :diabloti:

co do parcia na wnuków, to rodzice TŻ traktują nasze psy jak wnuki, zwłaszcza jego mama :cool3: a że jej drugi syn jest starszy i bliski 30 to pewnie by chciała żeby i prawdziwe wnuki w końcu były ;) moja mama to nic nie mówi na ten temat, ale mojemu tacie się zdarza, tylko "najpierw skończ studia", za to marudzi, że mojemu starszemu bratu się nie śpieszy :evil_lol: a jak się bobasek pojawia w jego otoczeniu to jest cały szczęśliwy ;)

Posted

zanim ten gnoj bedzie przerzucac to jest mnostwo zycia w plecy i kilka sezonych nurkowych tez. wiec poniewaz nie mam zadnych problemow zdrowotnych to i sluzby nie potrzebuje. nie wiem, co by musialo sie stac, zebym sie zdecydowala na bachora...

Posted

[quote name='motyleqq']Fauka, ja to bym bardzo chciała żeby mi się TŻ oświadczył :diabloti: a jestem od Ciebie tylko rok starsza :evil_lol:

dzieci bym bardzo chciała mieć i gdybym teraz miała możliwości finansowe to chciałabym już :diabloti:

co do parcia na wnuków, to rodzice TŻ traktują nasze psy jak wnuki, zwłaszcza jego mama :cool3: a że jej drugi syn jest starszy i bliski 30 to pewnie by chciała żeby i prawdziwe wnuki w końcu były ;) moja mama to nic nie mówi na ten temat, ale mojemu tacie się zdarza, tylko "najpierw skończ studia", za to marudzi, że mojemu starszemu bratu się nie śpieszy :evil_lol: a jak się bobasek pojawia w jego otoczeniu to jest cały szczęśliwy ;)[/QUOTE]

pierscion to pierscion. mozna z 30 lat go nosic. byle brylant byl duzy:loveu::evil_lol:
ale nie oznacza, ze trzeba brac sluby.

Posted

[quote name='motyleqq']a ja to w ogóle nie patrzę na to w taki sposób, że ograniczenie życia itd itp. jestem bardzo prorodzinna po prostu :evil_lol:[/QUOTE]
Ja dzieci też lubię, fajne są ale takie do 7 roku życia :evil_lol: