Yuveza Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='motyleqq'] a czemuż to?! :cool3: bo Twój pies http://img407.imageshack.us/img407/2792/img0877x.jpg akjhasxnwidnd, na fejsie na dogo, wszędzie, żyć nie dadzą :shake::diabloti: Quote
Fauka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Wy tu wchodzicie podziwiać psy czy walory artystyczne prac? :eviltong: Zawsze możecie zrobić zrzutę na kurs fotografowania psów dla motylka i będzie wilk syty i owca cała :diabloti: Timi jest uroczy z tym oczkiem i sterczącymi uszkami :loveu: Quote
Aleks89 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Dobra odszczekuje...on jest całkiem całkiem ładny:cool3: Quote
a_niusia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 mi tez sie on podoba, ale i tak wolalabym jakis modny color borderka albo aussika. Quote
Aleks89 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Jedyny słuszny kolor bc to b&w ,a oziki są zj......e:diabloti: Quote
motyleqq Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='Fauka']Zawsze możecie zrobić zrzutę na kurs fotografowania psów dla motylka i będzie wilk syty i owca cała :diabloti: [/QUOTE] chętnie :diabloti: widzę że zdjęcia jednak wyszły dobrze, bo nagle wszystkim Ti się podoba :cool3: a my na 99% mamy mieszkanie. dziś dzwonię potwierdzić i umówić się na zaliczkę :multi: Quote
a_niusia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Aleks89']Jedyny słuszny kolor bc to b&w ,a oziki są zj......e:diabloti: o tym juz kiedys bylo co nie... ja tam lubie dlugowlose jakies takie http://www.e-lecznica.pl/sites/default/files/owczarek_australijski.jpg , takie: http://i.pinger.pl/pgr114/2b462efa00085c874f1b23c2/0ef114e45885427da7fc46d690b29c37.jpg kiedys sobie moze takiego kupie, bo mi sie naprawde podobaja. [quote name='motyleqq']chętnie :diabloti: widzę że zdjęcia jednak wyszły dobrze, bo nagle wszystkim Ti się podoba :cool3: a my na 99% mamy mieszkanie. dziś dzwonię potwierdzić i umówić się na zaliczkę :multi: a pralke?:))))) pamietam jak na poczatku jak sie wyprowadzilam od rodzicow to wozilam do nich szmaty do prania chyba z pol roku:))))) Quote
Aleks89 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Ja swego czasu prałem RĘCZNIE:angryy:masakra jednym słowem nie mówiąc już o wyciskaniu...:shake: Quote
asiak_kasia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Aleks89']Ja swego czasu prałem RĘCZNIE:angryy:masakra jednym słowem nie mówiąc już o wyciskaniu...:shake:[/QUOTE] Ja miałam franię :loveu: Jak prałam to cała chata, całutkie 30m2 było w uzytkowaniu :evil_lol: Quote
a_niusia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Aleks89']Ja swego czasu prałem RĘCZNIE:angryy:masakra jednym słowem nie mówiąc już o wyciskaniu...:shake:[/QUOTE] never!!!! nawet nie kupuje niczego, co trzeba prac recznie lub nie mozna myc w zmywarce. Quote
motyleqq Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 ej, słuchajcie... właściciel zaproponował mi bycie administratorką budynku :-o :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 a propo zmywarki, znacie jakiś fajny preparat, zeby szkło błyszczało? Nie wiem czy to wina tego, że mamy tak twardą wodę czy ki cholerstwo, ale żaden proszek, tabletka, płyn, które miałam do tej pory nie działa. Zawsze szkoło mam takie matowe. Zmywara jest czysta i to nie jest wina samego sprzetu, ale kieliszki po kąpieli w zmywarce-masakra. :shake: Aga- za kasę? :cool3: Quote
a_niusia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='motyleqq']ej, słuchajcie... właściciel zaproponował mi bycie administratorką budynku :-o :evil_lol:[/QUOTE] to spoko!!! jak ktros cos ci powie, ze kundel szczeka to jakby od razu poszedl do administracji:))) [quote name='asiak_kasia']a propo zmywarki, znacie jakiś fajny preparat, zeby szkło błyszczało? Nie wiem czy to wina tego, że mamy tak twardą wodę czy ki cholerstwo, ale żaden proszek, tabletka, płyn, które miałam do tej pory nie działa. Zawsze szkoło mam takie matowe. Zmywara jest czysta i to nie jest wina samego sprzetu, ale kieliszki po kąpieli w zmywarce-masakra. :shake: Aga- za kasę? :cool3:[/QUOTE] ja mam normalne tabletki finish albo z lidla, nablyszczacz i sol ludwik po taniosci i wszystko jest zajebiscie ani jednej smuzki. Quote
asiak_kasia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='a_niusia']to spoko!!! jak ktros cos ci powie, ze kundel szczeka to jakby od razu poszedl do administracji:))) ja mam normalne tabletki finish albo z lidla, nablyszczacz i sol ludwik po taniosci i wszystko jest zajebiscie ani jednej smuzki.[/QUOTE] A ja przerobiłam chyba wszystkie możliwe kombinacje i sru, szkło zawsze w doopę jeża ma zacieki, smugi i jakies takie matowe jest. Wleje płynu do mycia naczyć i się na tym skonczy :diabloti: Quote
motyleqq Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='asiak_kasia'] Aga- za kasę? :cool3:[/QUOTE] za obniżenie czynszu :evil_lol: [quote name='a_niusia']to spoko!!! jak ktros cos ci powie, ze kundel szczeka to jakby od razu poszedl do administracji:))) [/QUOTE] hahaa, racja! :cool3: Quote
asiak_kasia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 a zakres obowiązków? :razz: bo się może okazać, że to obniżenie czynszu nie bedzie warte zawracania głowy :roll: Quote
motyleqq Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 powiedział "właściwie to nic nie będzie musiała pani robić, klucze czasem wydać, właściciela udawać, bo ja nie mam czasu" :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='motyleqq']powiedział "właściwie to nic nie będzie musiała pani robić, klucze czasem wydać, właściciela udawać, bo ja nie mam czasu" :evil_lol:[/QUOTE] to bierz :diabloti: Dokad się wynosicie? Gdzies w Polskę czy zostajesz u siebie? Quote
motyleqq Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 u siebie u siebie :) ulicę dalej mieszka moja babcia :lol: a teraz robią drogę, która połączy tamtą ulicę z wsią moich rodziców, tak że nie trzeba będzie jechać przez całe miasto :loveu: miejscówka jest spoko, blisko do pól na spacerki, a Piotr do pracy będzie miał 5 minut piechotą Quote
asiak_kasia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Aleks89']To teraz tylko czas dzieci rodzić:diabloti:[/QUOTE] Co Ty tak każdemu tego bachorka wpychasz hę? :diabloti: I tak nie masz co liczyć na emeryturę :eviltong: Quote
motyleqq Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 no wiecie, tam trzeba sobie kuchnie zrobić i koleś mówi do nas "bezpieczniejsza jest indukcyjna, bo jak dzieci przyjdą..." :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 :diabloti:Sasasasa nikomu nie wciskam tylko Rinusiowa ma ruje ,a motylkowa chce mieć stado dzieci. Quote
asiak_kasia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='motyleqq']no wiecie, tam trzeba sobie kuchnie zrobić i koleś mówi do nas "bezpieczniejsza jest indukcyjna, bo jak dzieci przyjdą..." :evil_lol:[/QUOTE] Moja mamuśka tez ma parcie na wnuki, i juz nawet wiem, gdzie kołyska będzie stała :evil_lol: Jakoś nie śpieszno mi w pieluchy :diabloti: kto to będzie prał i doglądał :shake: Jezus maryja koniec świata, kto dzisiaj chce bachorką miec z własnej woli. To skaranie boskie :shake: Quote
motyleqq Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='asiak_kasia'] Jezus maryja koniec świata, kto dzisiaj chce bachorką miec z własnej woli. To skaranie boskie :shake:[/QUOTE] jak słusznie powiedział Oluś, ja chcę mieć :diabloti: Quote
Recommended Posts