motyleqq Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 (edited) [quote name='Luzia']Czyli teraz TOTW? Jak bym miała warunki ukradła bym Ci któregoś - byle nie rudego, rude to zło :lol: TOTW od dziś rudy jest najfajniejszy :cool3: głośno mruczy i uwielbia wchodzić na kolana :loveu: fociaszki wreszcie z aparatu :evil_lol: wzięłam nawet na spacer, ale mi się rozładował... Edited May 30, 2013 by motyleqq Quote
motyleqq Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='evel']Czy on nawet wąsy ma kręcone? :D[/QUOTE] tak... :lol: na początku myślałam, że mu się pogniotły czy coś, ale cały czas takie ma :lol: Quote
Luzia Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='evel']Czy on nawet wąsy ma kręcone? :D Mr. Loczek :lol: EDIT: Szkoda że ucięłaś łapki - wtedy było by bomba :loveu: http://img404.imageshack.us/img404/7486/img0838q.jpg Quote
motyleqq Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='Luzia']Mr. Loczek :lol: EDIT: Szkoda że ucięłaś łapki - wtedy było by bomba :loveu: http://img404.imageshack.us/img404/7486/img0838q.jpg przecież łapki są w trawie :eviltong: to nie jest przytyk do Ciebie, ale zawsze mnie bawiły uwagi o uciętych łapkach, końcówkach ogonów, a w moim przypadku raczej czubek głowy bo zawsze fotografowałam ludzi. kojarzy mi się to z takimi 'coś tam wiem o krytykowaniu zdjęć' :evil_lol: jasne, czasem to ma znaczenie, jak się utnie pół ręki... ale bez popadania w paranoję ;) a tak jak na tym zdjęciu, jedna łapka w trawie, druga ucięte dosłownie pazury, to nie jest ucięcie łapek Quote
Unbelievable Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 mi to i tak przeszkadza, ale głównie dlatego, że za ciasny kadr jak na mój gust :diabloti: Quote
motyleqq Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='Unbelievable']mi to i tak przeszkadza, ale głównie dlatego, że za ciasny kadr jak na mój gust :diabloti:[/QUOTE] dobrze że dodałaś, że jak na Twój gust, bo ja tak lubię i zawsze tak kadrowałam :eviltong: Quote
Luzia Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='motyleqq']przecież łapki są w trawie :eviltong: to nie jest przytyk do Ciebie, ale zawsze mnie bawiły uwagi o uciętych łapkach, końcówkach ogonów, a w moim przypadku raczej czubek głowy bo zawsze fotografowałam ludzi. kojarzy mi się to z takimi 'coś tam wiem o krytykowaniu zdjęć' :evil_lol: jasne, czasem to ma znaczenie, jak się utnie pół ręki... ale bez popadania w paranoję ;) a tak jak na tym zdjęciu, jedna łapka w trawie, druga ucięte dosłownie pazury, to nie jest ucięcie łapek[/QUOTE] Ze mnie żaden fotograf, ale ja bardzo lubię po prostu przed psem na zdjęciu trochę trawy :eviltong: Stąd ten komentarz ;) Ale masz rację jak zaglądam na wątek fotograficzny to większość komentarzy jest właśnie o ucięciu koniuszka ogona/łapki/ucha :) Quote
motyleqq Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='Luzia']Ze mnie żaden fotograf, ale ja bardzo lubię po prostu przed psem na zdjęciu trochę trawy :eviltong: Stąd ten komentarz ;) Ale masz rację jak zaglądam na wątek fotograficzny to większość komentarzy jest właśnie o ucięciu koniuszka ogona/łapki/ucha :)[/QUOTE] dlatego nic tam nie wrzucam :evil_lol: bo to jest często takie czepianie się o cokolwiek i o nic. krąży gdzieś w necie artykuł, gdzie pokazano, jak ludzie "krytykują" zdjęcia największych fotografów(jak dobrze pamiętam, to nie żyjących już). i bardzo ładnie to pokazuje, że ludziom się wydaje, że wszystko wiedzą, a nie znają nawet ważnych zdjęć Quote
BBeta Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Cięcia są ok, ale odważne, takie wyglądają na przypadkowe ;) Bo jaki jest sens ucięcia "dosłownie pazurów"? :eviltong: Quote
Czekunia Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 A czy wszystko musi być perfekcyjne;)? Czasami w "przypadkowości" jest więcej uroku niż w kreowaniu czegoś na idealne. Motyleqq, bardzo fajne zdjęcia - zwłaszcza drugie i trzecie. Quote
Unbelievable Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='motyleqq']dobrze że dodałaś, że jak na Twój gust, bo ja tak lubię i zawsze tak kadrowałam :eviltong:[/QUOTE] no bo o to chodziło w mojej wypowiedzi ;) że każdemu podoba się coś innego. Jednemu nie przeszkadza obcięty kawałek, innemu bardzo, mnie na przykład to kole w oczy ;) Quote
Amber Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Oesu, co za pitu pitu o niczym :splat: Łady pies i ładne fotki, ot co! :grins: Quote
Flea_mbb Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Kotom nic nie ucięła:razz: Najładniejsza jest ta trójka placuszków z lewej strony. Quote
motyleqq Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='BBeta']Cięcia są ok, ale odważne, takie wyglądają na przypadkowe ;) Bo jaki jest sens ucięcia "dosłownie pazurów"? :eviltong:[/QUOTE] nie wiem jaki jest sens, bo to nie są żadne wielce artystyczne fotki z przekazem pełnym sensu :cool3: [quote name='Czekunia']A czy wszystko musi być perfekcyjne;)? Czasami w "przypadkowości" jest więcej uroku niż w kreowaniu czegoś na idealne. Motyleqq, bardzo fajne zdjęcia - zwłaszcza drugie i trzecie.[/QUOTE] [quote name='Amber']Oesu, co za pitu pitu o niczym :splat: Łady pies i ładne fotki, ot co! :grins:[/QUOTE] dziękuję :loveu: :lol: [quote name='Flea_mbb']Kotom nic nie ucięła:razz: Najładniejsza jest ta trójka placuszków z lewej strony.[/QUOTE] kotkom nie ucięłam, bo kotki się nie ruszały :evil_lol: a z Ti to jest tak, że ja krok do tyłu, a on krok do mnie :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='motyleqq']nie wiem jaki jest sens, bo to nie są żadne wielce artystyczne fotki z przekazem pełnym sensu :cool3: [/QUOTE] Jestem tego samego zdania ;) Ładny on jest :cool3: chciałabym go kiedyś zobaczyć :eviltong: Quote
motyleqq Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='Naklejka']Jestem tego samego zdania ;) Ładny on jest :cool3: chciałabym go kiedyś zobaczyć :eviltong: zapraszam na oględziny :evil_lol: mam fociaszki ze spaceru, brzydkie, nie umiem robić zdjęć w ruchu :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='motyleqq']zapraszam na oględziny :evil_lol: [/QUOTE] Wsiadam w pociąg z Arnim i jadę :diabloti: Quote
motyleqq Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='Naklejka']Wsiadam w pociąg z Arnim i jadę :diabloti:[/QUOTE] weź Jetsana, ojciec się zastanowi czy chce takiego :evil_lol: Quote
Naklejka Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='motyleqq']weź Jetsana, ojciec się zastanowi czy chce takiego :evil_lol:[/QUOTE] Jetsan i pociąg? hahaha :lol: Przecież on do niego nie wejdzie, on ma problem z wąskimi przejściami i schodkami, nie ogarnia swojego ciała, wielkości :eviltong: Wiochy by mi narobił idiota :evil_lol: Quote
Czekunia Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 A Fuj! :diabloti: Co za mało artystyczne zdjęcia, jakieś rozmazańce:eviltong:. Quote
BBeta Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='motyleqq']nie wiem jaki jest sens, bo to nie są żadne wielce artystyczne fotki z przekazem pełnym sensu :cool3:[/QUOTE] Ale napisałaś, że zawsze tak kadrowałaś, więc byłam ciekawa dlaczego :) Quote
Flea_mbb Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='motyleqq'] kotkom nie ucięłam, bo kotki się nie ruszały :evil_lol: a z Ti to jest tak, że ja krok do tyłu, a on krok do mnie :diabloti:[/QUOTE] Heh, a Ti nie śpi czasem? Quote
Yuveza Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 o jakaś galeryjka w subskrypcjach, ale... o niee ja stąd wychodze :diabloti: Quote
motyleqq Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='Czekunia']A Fuj! :diabloti: Co za mało artystyczne zdjęcia, jakieś rozmazańce:eviltong:.[/QUOTE] ostrzegałam! :evil_lol: [quote name='BBeta']Ale napisałaś, że zawsze tak kadrowałaś, więc byłam ciekawa dlaczego :)[/QUOTE] no tak, ale bardziej się to tyczyło tego, czym "zajmowałam się" wcześniej, czyli fotografią kobiet. a z psami to tam wiesz... cykam sobie :evil_lol: [quote name='Flea_mbb']Heh, a Ti nie śpi czasem?[/QUOTE] śpi śpi. ale jak do niego podejdę to włazi na kolana, pieszczoszek :loveu: [quote name='westie_justa']o jakaś galeryjka w subskrypcjach, ale... o niee ja stąd wychodze :diabloti:[/QUOTE] a czemuż to?! :cool3: Quote
Recommended Posts