Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Luzia']Czyli teraz TOTW?

Jak bym miała warunki ukradła bym Ci któregoś - byle nie rudego, rude to zło :lol:

TOTW od dziś

rudy jest najfajniejszy :cool3: głośno mruczy i uwielbia wchodzić na kolana :loveu:

fociaszki wreszcie z aparatu :evil_lol:

wzięłam nawet na spacer, ale mi się rozładował...

Edited by motyleqq
  • Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evel']Czy on nawet wąsy ma kręcone? :D[/QUOTE]

tak... :lol: na początku myślałam, że mu się pogniotły czy coś, ale cały czas takie ma :lol:

Posted

[quote name='Luzia']Mr. Loczek :lol:

EDIT:

Szkoda że ucięłaś łapki - wtedy było by bomba :loveu:
http://img404.imageshack.us/img404/7486/img0838q.jpg

przecież łapki są w trawie :eviltong:
to nie jest przytyk do Ciebie, ale zawsze mnie bawiły uwagi o uciętych łapkach, końcówkach ogonów, a w moim przypadku raczej czubek głowy bo zawsze fotografowałam ludzi. kojarzy mi się to z takimi 'coś tam wiem o krytykowaniu zdjęć' :evil_lol: jasne, czasem to ma znaczenie, jak się utnie pół ręki... ale bez popadania w paranoję ;) a tak jak na tym zdjęciu, jedna łapka w trawie, druga ucięte dosłownie pazury, to nie jest ucięcie łapek

Posted

[quote name='Unbelievable']mi to i tak przeszkadza, ale głównie dlatego, że za ciasny kadr jak na mój gust :diabloti:[/QUOTE]

dobrze że dodałaś, że jak na Twój gust, bo ja tak lubię i zawsze tak kadrowałam :eviltong:

Posted

[quote name='motyleqq']przecież łapki są w trawie :eviltong:
to nie jest przytyk do Ciebie, ale zawsze mnie bawiły uwagi o uciętych łapkach, końcówkach ogonów, a w moim przypadku raczej czubek głowy bo zawsze fotografowałam ludzi. kojarzy mi się to z takimi 'coś tam wiem o krytykowaniu zdjęć' :evil_lol: jasne, czasem to ma znaczenie, jak się utnie pół ręki... ale bez popadania w paranoję ;) a tak jak na tym zdjęciu, jedna łapka w trawie, druga ucięte dosłownie pazury, to nie jest ucięcie łapek[/QUOTE]

Ze mnie żaden fotograf, ale ja bardzo lubię po prostu przed psem na zdjęciu trochę trawy :eviltong: Stąd ten komentarz ;) Ale masz rację jak zaglądam na wątek fotograficzny to większość komentarzy jest właśnie o ucięciu koniuszka ogona/łapki/ucha :)

Posted

[quote name='Luzia']Ze mnie żaden fotograf, ale ja bardzo lubię po prostu przed psem na zdjęciu trochę trawy :eviltong: Stąd ten komentarz ;) Ale masz rację jak zaglądam na wątek fotograficzny to większość komentarzy jest właśnie o ucięciu koniuszka ogona/łapki/ucha :)[/QUOTE]

dlatego nic tam nie wrzucam :evil_lol: bo to jest często takie czepianie się o cokolwiek i o nic. krąży gdzieś w necie artykuł, gdzie pokazano, jak ludzie "krytykują" zdjęcia największych fotografów(jak dobrze pamiętam, to nie żyjących już). i bardzo ładnie to pokazuje, że ludziom się wydaje, że wszystko wiedzą, a nie znają nawet ważnych zdjęć

Posted

A czy wszystko musi być perfekcyjne;)? Czasami w "przypadkowości" jest więcej uroku niż w kreowaniu czegoś na idealne.
Motyleqq, bardzo fajne zdjęcia - zwłaszcza drugie i trzecie.

Posted

[quote name='motyleqq']dobrze że dodałaś, że jak na Twój gust, bo ja tak lubię i zawsze tak kadrowałam :eviltong:[/QUOTE]
no bo o to chodziło w mojej wypowiedzi ;) że każdemu podoba się coś innego. Jednemu nie przeszkadza obcięty kawałek, innemu bardzo, mnie na przykład to kole w oczy ;)

Posted

[quote name='BBeta']Cięcia są ok, ale odważne, takie wyglądają na przypadkowe ;) Bo jaki jest sens ucięcia "dosłownie pazurów"? :eviltong:[/QUOTE]

nie wiem jaki jest sens, bo to nie są żadne wielce artystyczne fotki z przekazem pełnym sensu :cool3:

[quote name='Czekunia']A czy wszystko musi być perfekcyjne;)? Czasami w "przypadkowości" jest więcej uroku niż w kreowaniu czegoś na idealne.
Motyleqq, bardzo fajne zdjęcia - zwłaszcza drugie i trzecie.[/QUOTE]

[quote name='Amber']Oesu, co za pitu pitu o niczym :splat:

Łady pies i ładne fotki, ot co! :grins:[/QUOTE]

dziękuję :loveu: :lol:

[quote name='Flea_mbb']Kotom nic nie ucięła:razz: Najładniejsza jest ta trójka placuszków z lewej strony.[/QUOTE]

kotkom nie ucięłam, bo kotki się nie ruszały :evil_lol: a z Ti to jest tak, że ja krok do tyłu, a on krok do mnie :diabloti:

Posted

[quote name='motyleqq']nie wiem jaki jest sens, bo to nie są żadne wielce artystyczne fotki z przekazem pełnym sensu :cool3:

[/QUOTE]

Jestem tego samego zdania ;)

Ładny on jest :cool3: chciałabym go kiedyś zobaczyć :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Jestem tego samego zdania ;)

Ładny on jest :cool3: chciałabym go kiedyś zobaczyć :eviltong:

zapraszam na oględziny :evil_lol:

mam fociaszki ze spaceru, brzydkie, nie umiem robić zdjęć w ruchu :diabloti:

Posted

[quote name='motyleqq']weź Jetsana, ojciec się zastanowi czy chce takiego :evil_lol:[/QUOTE]

Jetsan i pociąg? hahaha :lol: Przecież on do niego nie wejdzie, on ma problem z wąskimi przejściami i schodkami, nie ogarnia swojego ciała, wielkości :eviltong:
Wiochy by mi narobił idiota :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']nie wiem jaki jest sens, bo to nie są żadne wielce artystyczne fotki z przekazem pełnym sensu :cool3:[/QUOTE]
Ale napisałaś, że zawsze tak kadrowałaś, więc byłam ciekawa dlaczego :)

Posted

[quote name='motyleqq']
kotkom nie ucięłam, bo kotki się nie ruszały :evil_lol: a z Ti to jest tak, że ja krok do tyłu, a on krok do mnie :diabloti:[/QUOTE]

Heh, a Ti nie śpi czasem?

Posted

[quote name='Czekunia']A Fuj! :diabloti:
Co za mało artystyczne zdjęcia, jakieś rozmazańce:eviltong:.[/QUOTE]

ostrzegałam! :evil_lol:

[quote name='BBeta']Ale napisałaś, że zawsze tak kadrowałaś, więc byłam ciekawa dlaczego :)[/QUOTE]

no tak, ale bardziej się to tyczyło tego, czym "zajmowałam się" wcześniej, czyli fotografią kobiet. a z psami to tam wiesz... cykam sobie :evil_lol:

[quote name='Flea_mbb']Heh, a Ti nie śpi czasem?[/QUOTE]

śpi śpi. ale jak do niego podejdę to włazi na kolana, pieszczoszek :loveu:

[quote name='westie_justa']o jakaś galeryjka w subskrypcjach, ale... o niee ja stąd wychodze :diabloti:[/QUOTE]

a czemuż to?! :cool3: