Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amber napisał(a):
Może wyłącz komputer, będzie łatwiej? :eviltong:

nie da się :mdleje: znaczy już teraz to chyba wszystko co miałam to zrobiłam, czat na fejsiku wyłączony, więc jestem blisko :evil_lol:

Posted

ja czasem śpię po 3-4 godziny, to tego problemy z zasypianiem ;) najgorzej jak nie mogę zasnąć i mam matmę na 7 :loveu: 3 godzinki :loveu:

no, ale nieważne, koniec tego spamu, jeszcze paznokcie u drugiej ręki i można się kłaść :evil_lol:

ps. prawie to wysłałam i Gram się zrzygał :loveu:

Posted

Ja się dobrze jak po 1 zmęczy mnie dzień po 2 wypiję z dwa-trzy browce ,po 3 wciągnę krechę a potem mam fajny sex :evil_lol:W innych wypadkach zasypiam 1-3h:diabloti:budzę się o 6 i leżę jak sparaliżowany

Posted

ja wczoraj padłam przez tv i nawet nikt mnie nie raczył obudzić :diabloti: jeśli chodzi o zasypianie, to mi to zajmuje 2 minuty, niezależnie od okoliczności :cool3: jak nie mogę usnąć 5min to już się denerwuję :evil_lol:

Posted

Ja wróciłam nad ranem z imprezy,usnęłam na chwilę i koniec:roll: A teraz,spać nie mogę,jestem śnięta jak ryba,co próbuje coś robić to przysypiam..kicha.A muszę pracować...:shake:

Posted

był dziś grill u nas. Ti przekonał się w końcu do mojego taty, przestał robić uniki na jego widok, a nawet do niego podchodził i poszedł z nim na spacer ;) potem bardzo mnie zaskoczył, bo wpakował się mojemu wujkowi na kolana. wujek wziął go na smyczy i wszystko schrzanił :p
dziś też bardzo ładnie mijaliśmy szczekające pieski. trochę gorzej było jak jakiś burek biegał luzem, ale daliśmy radę. poza tym nie biegał dzisiaj i już mu zaczęło odwalać :eviltong:

Posted

Unbelievable napisał(a):
u mnie było wesoło, Gram rzygał, Brum przepraszała mnie że Gram rzyga, tzn. spała całą noc na mnie :evil_lol:

hahahahaha padłam xd

Aga kiedy wpadacie do wawki ?? :cool3:

Posted

Victoria napisał(a):

Aga kiedy wpadacie do wawki ?? :cool3:

nie posiadam informacji na ten temat :evil_lol: znaczy ja będę za tydzień, ale bez psów ;)

Beatrx napisał(a):
ten kabel na zdjęciu to też część psa?:eviltong:

:lol: ten kabel to smycz leżąca w jakiś dziwny sposób :evil_lol:

Posted

[quote name='evel']A ja myślę, że podłączyli go do ładowania :evil_lol: A potem się dziwią, że mu odwala jak nie biegał :siara:

tak właśnie było :evil_lol:

dwie fotki z komórki, bo nie mam jak wziąć aparatu jak wychodzę sama z nimi :evil_lol:

potem będą filmiki z nauki wchodzenia do rzeki, darcia mordy i zakopywania kości, a teraz idę oglądać serial :cool3:

Posted

Aleks89 napisał(a):
No jak to ,a Ja i Ty?Wszystko w komplecie!:loveu:

Ah no cóż nie pierwszy i nie ostatni.:diabloti:

My jesteśmy wyjątkiem od reguły, heloł!

Posted

hahahaha to wyglada jak u mnie: gnojek lata za swoim idolem. i nawet jak w chacie przepycha ja dupa i okazuje, ze jest dorosla i tu teraz bedzie rzadzic, to na dworze to sie zmienia, bo wiadomo, ze dobrze trzymac sie tylka tego, kto sie dobrze zna:)

Posted (edited)

a_niusia napisał(a):
hahahaha to wyglada jak u mnie: gnojek lata za swoim idolem. i nawet jak w chacie przepycha ja dupa i okazuje, ze jest dorosla i tu teraz bedzie rzadzic, to na dworze to sie zmienia, bo wiadomo, ze dobrze trzymac sie tylka tego, kto sie dobrze zna:)

a tak, Ti biega za Etną i jeszcze drze mordę bo nie może jej dogonić :evil_lol:

Amber napisał(a):
Czemu nie masz jak wziąć aparatu? ;)

bo po pierwsze mam wystarczająco dużo do wzięcia, po drugie muszę ogarniać dwa psy najpierw na smyczach, a potem luzem :eviltong: po prostu nie jest to wygodne

proszę paczeć jaki Timulek jest inteligentny :diabloti:

[video=youtube;Ef2tWO7cnUw]http://www.youtube.com/watch?v=Ef2tWO7cnUw&feature=youtu.be[/video]

Edited by motyleqq