Unbelievable Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 omry napisał(a):Fajny! Ja też chcę nowy. Unbleble? :loveu: :diabloti: odezwę się jutro jak będę miała czas jakiś : P aktualnie od 3 godzin próbuję iść spać :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Amber napisał(a):Może wyłącz komputer, będzie łatwiej? :eviltong: nie da się :mdleje: znaczy już teraz to chyba wszystko co miałam to zrobiłam, czat na fejsiku wyłączony, więc jestem blisko :evil_lol: Quote
Amber Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Dasz radę, wierzę w ciebie! :evil_lol: Ja muszę siedzieć jeszcze z 1,5 godz. a potem w miasto! ;) Quote
Unbelievable Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Amber napisał(a):Dasz radę, wierzę w ciebie! :evil_lol: Ja muszę siedzieć jeszcze z 1,5 godz. a potem w miasto! ;) ja w siebię też wierzę :diabloti: muszę wstać o 7 rano :diabloti: Quote
Amber Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Geez to idź ;). Ja nie znoszę spać poniżej 6 godz. Cały dzień mam potem zepsuty ;) Quote
Unbelievable Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 ja czasem śpię po 3-4 godziny, to tego problemy z zasypianiem ;) najgorzej jak nie mogę zasnąć i mam matmę na 7 :loveu: 3 godzinki :loveu: no, ale nieważne, koniec tego spamu, jeszcze paznokcie u drugiej ręki i można się kłaść :evil_lol: ps. prawie to wysłałam i Gram się zrzygał :loveu: Quote
Amber Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Moje problemy zasypianiem się skończyły jak zaczęłam pracować :eviltong: Miłego sprzątania rzygów :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Ja się dobrze jak po 1 zmęczy mnie dzień po 2 wypiję z dwa-trzy browce ,po 3 wciągnę krechę a potem mam fajny sex :evil_lol:W innych wypadkach zasypiam 1-3h:diabloti:budzę się o 6 i leżę jak sparaliżowany Quote
Amber Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Nie wciągaj kredy bo cię woźna pogoni :shake: :evil_lol: Quote
motyleqq Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 ja wczoraj padłam przez tv i nawet nikt mnie nie raczył obudzić :diabloti: jeśli chodzi o zasypianie, to mi to zajmuje 2 minuty, niezależnie od okoliczności :cool3: jak nie mogę usnąć 5min to już się denerwuję :evil_lol: Quote
Obama Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Ja wróciłam nad ranem z imprezy,usnęłam na chwilę i koniec:roll: A teraz,spać nie mogę,jestem śnięta jak ryba,co próbuje coś robić to przysypiam..kicha.A muszę pracować...:shake: Quote
Unbelievable Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 u mnie było wesoło, Gram rzygał, Brum przepraszała mnie że Gram rzyga, tzn. spała całą noc na mnie :evil_lol: Quote
motyleqq Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 był dziś grill u nas. Ti przekonał się w końcu do mojego taty, przestał robić uniki na jego widok, a nawet do niego podchodził i poszedł z nim na spacer ;) potem bardzo mnie zaskoczył, bo wpakował się mojemu wujkowi na kolana. wujek wziął go na smyczy i wszystko schrzanił :p dziś też bardzo ładnie mijaliśmy szczekające pieski. trochę gorzej było jak jakiś burek biegał luzem, ale daliśmy radę. poza tym nie biegał dzisiaj i już mu zaczęło odwalać :eviltong: Quote
Victoria Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Unbelievable napisał(a):u mnie było wesoło, Gram rzygał, Brum przepraszała mnie że Gram rzyga, tzn. spała całą noc na mnie :evil_lol: hahahahaha padłam xd Aga kiedy wpadacie do wawki ?? :cool3: Quote
Beatrx Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 ten kabel na zdjęciu to też część psa?:eviltong: Quote
motyleqq Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 Victoria napisał(a): Aga kiedy wpadacie do wawki ?? :cool3: nie posiadam informacji na ten temat :evil_lol: znaczy ja będę za tydzień, ale bez psów ;) Beatrx napisał(a):ten kabel na zdjęciu to też część psa?:eviltong: :lol: ten kabel to smycz leżąca w jakiś dziwny sposób :evil_lol: Quote
evel Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 A ja myślę, że podłączyli go do ładowania :evil_lol: A potem się dziwią, że mu odwala jak nie biegał :siara: Quote
motyleqq Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 [quote name='evel']A ja myślę, że podłączyli go do ładowania :evil_lol: A potem się dziwią, że mu odwala jak nie biegał :siara: tak właśnie było :evil_lol: dwie fotki z komórki, bo nie mam jak wziąć aparatu jak wychodzę sama z nimi :evil_lol: potem będą filmiki z nauki wchodzenia do rzeki, darcia mordy i zakopywania kości, a teraz idę oglądać serial :cool3: Quote
A&L Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Aleks89 napisał(a):No jak to ,a Ja i Ty?Wszystko w komplecie!:loveu: Ah no cóż nie pierwszy i nie ostatni.:diabloti: My jesteśmy wyjątkiem od reguły, heloł! Quote
a_niusia Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 hahahaha to wyglada jak u mnie: gnojek lata za swoim idolem. i nawet jak w chacie przepycha ja dupa i okazuje, ze jest dorosla i tu teraz bedzie rzadzic, to na dworze to sie zmienia, bo wiadomo, ze dobrze trzymac sie tylka tego, kto sie dobrze zna:) Quote
motyleqq Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 (edited) a_niusia napisał(a):hahahaha to wyglada jak u mnie: gnojek lata za swoim idolem. i nawet jak w chacie przepycha ja dupa i okazuje, ze jest dorosla i tu teraz bedzie rzadzic, to na dworze to sie zmienia, bo wiadomo, ze dobrze trzymac sie tylka tego, kto sie dobrze zna:) a tak, Ti biega za Etną i jeszcze drze mordę bo nie może jej dogonić :evil_lol: Amber napisał(a):Czemu nie masz jak wziąć aparatu? ;) bo po pierwsze mam wystarczająco dużo do wzięcia, po drugie muszę ogarniać dwa psy najpierw na smyczach, a potem luzem :eviltong: po prostu nie jest to wygodne proszę paczeć jaki Timulek jest inteligentny :diabloti: [video=youtube;Ef2tWO7cnUw]http://www.youtube.com/watch?v=Ef2tWO7cnUw&feature=youtu.be[/video] Edited May 20, 2013 by motyleqq Quote
Recommended Posts