motyleqq Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 ahh, studia, bezrobocie, dobry temacik :evil_lol: ja już nie mam dziś na to siły, bo moja kochana sunia przypieprzyła mi swoim pustym łbem w głowę z całej siły(bo stałam jej na drodze do okna), aż zrobiło mi się słabo :diabloti: jak przestanę bywać na dogo, tzn, że mam wstrząs mózgu :evil_lol: Quote
Amber Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Ja pod koniec dnia w łazience co rusz odkrywam jakieś siniaki, których powstania nie pamiętam, ale wiem kto mi je zrobił :evil_lol: Ostatnio miałam wielką śliwę na kolanie, a teraz leczę kolejną na biodrze :eviltong: Quote
motyleqq Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 pytanie brzmi: czemu dobrowolnie mamy takie niebezpieczne pieski? :evil_lol: Quote
Amber Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Ja chciałam cziłałę, tylko mnie na targu oszukali :shake: :lol: Czasem to wstyd nogi pokazać, bo ludzie myślą, że cię chłop w domu tłucze kablem albo inną rurą :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 a mi Brum robiła dzisiaj i wczoraj voulty od klaty, miałam tylko dwie koszulki, efekt? mam 1cm zadrapanie przy pępku :placz::evil_lol: voulty od nogi nie zostawiają śladu :diabloti: to jest odpowiedź na pytanie czemu lubię małe pieski :diabloti: Quote
motyleqq Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 mnie też oszukali, dali mi pieska na środkach uspokajających :evil_lol: noo, kiedyś jedna koleżanka z pracy wkręcała drugą, że mnie chłopak bije :evil_lol: o Martyna, dlatego właśnie drugiego pieska chciałam mniejszego :cool3: Quote
Aleks89 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Ja mam wiecznie poobijane nogi od Lucasa i jego kagańca:diabloti:jak zamykam drzwi do chaty to mnie wali tym ryjem:-( Quote
Unbelievable Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Brum tylko się zdarza ząbków nie kontrolować :siara: Quote
Aleks89 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Unbelievable napisał(a):Brum tylko się zdarza ząbków nie kontrolować :siara: WIEM!!!!!!!:angryy:A raczej moje uda Quote
Naklejka Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Gdy uczyłam Arniego wskakiwania na ręce, posiniaczył mnie na szyi i dekolcie, żadna koleżanka nie chciała uwierzyć, że zrobił mi to pies :diabloti: Teraz za to mam na nodze siniaka wielkości pięści :loveu: a jak ładnie kolorki zmienia :loveu: Quote
dog193 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Unbelievable napisał(a):a mi Brum robiła dzisiaj i wczoraj voulty od klaty, miałam tylko dwie koszulki, efekt? mam 1cm zadrapanie przy pępku :placz::evil_lol: voulty od nogi nie zostawiają śladu :diabloti: to jest odpowiedź na pytanie czemu lubię małe pieski :diabloti: A moje nogi wyglądają, jakby się nade mną znęcali... a mam małego pieska :D Jupi jeszcze notorycznie myli zabawkę z moją ręką. A wgryza się z pełnym impetem, tak jak w zabawkę. Quote
motyleqq Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 jak dobrze, że nie tylko ja tak cierpię :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 taka mała uwaga, pazurki w koszulce czy dresach bolą i to bardzo ;) na frisbee zawsze chodzę w jeansach, teraz też muszę skombinować sobie jakąś sensowną kamizelkę Quote
motyleqq Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 ja mam posiniaczoną i podrapaną nogę czy jestem w dżinsach czy w dresach :eviltong: różnica jest taka że na dresie pies się ślizga więc są dłuższe ślady pazurów Quote
dog193 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Do tego już doszłam, że przy vaultach tylko jeansy :D Quote
Aleks89 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 [quote name='dog193']A moje nogi wyglądają, jakby się nade mną znęcali... a mam małego pieska :D Jupi jeszcze notorycznie myli zabawkę z moją ręką. A wgryza się z pełnym impetem, tak jak w zabawkę. Bawiłem się kiedyś z Lucaskiem gryzakiem i tak skakał skakał i zamiast gryzaka złapał mnie za przedramię prawie się posrałem:diabloti:Kaja skacząc do kija zawisła mi na ramieniu a raczej skórze i k....a BOLAŁO:evil_lol: Quote
motyleqq Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 najlepsze co robi Etna to powrót z aportem do Piotra i skocznie mu z całej pary w jajka :diabloti: Quote
dog193 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Aleks89 napisał(a):Bawiłem się kiedyś z Lucaskiem gryzakiem i tak skakał skakał i zamiast gryzaka złapał mnie za przedramię prawie się posrałem:diabloti:Kaja skacząc do kija zawisła mi na ramieniu a raczej skórze i k....a BOLAŁO:evil_lol: Boli jak cholera, raz mi się krwiak pod skórą zrobił... Nie taki zwykły siniak... A przedramię to najgorzej, bo w mięsień, też raz doświadczyłam ;) Quote
Naklejka Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Na moim przedramieniu wisiała dobermanka :loveu: pomyliła rękę z patykiem :loveu: Kiedyś naderwałam sobie paznokcia na Jetsanie, tak tylko do połowy się trzymał :evil_lol: Quote
zaba14 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Aleks89 napisał(a):Bawiłem się kiedyś z Lucaskiem gryzakiem i tak skakał skakał i zamiast gryzaka złapał mnie za przedramię prawie się posrałem:diabloti:Kaja skacząc do kija zawisła mi na ramieniu a raczej skórze i k....a BOLAŁO:evil_lol: na całe szczęście Miya nigdy się niepomyliła ;) zawsze łapie gryzak albo patyk ;) Mi Miya tylko rozwaliła lekko nos :) ale to się nie liczy bo byłam po imprezie :D a pies się tylko witał, szkoda że wszystko zalałam krwią ;) pościel,dywan i swoje ulubione spodnie i kurtkę ;)) ale siniaków jako takich nie pamiętam ;) Quote
motyleqq Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 a wiecie jak ja się dygam jak moje psy się bawią? :evil_lol: bo oczywiście muszą pod moimi nogami :cool3: kiedyś jak Etna bawiła się z pewną suczką to wpadła na mnie i mnie zwyczajnie wywróciła, innym razem wpadła od tyłu i miałam największego siniaka w życiu :evil_lol: Ti jest dużo bardziej delikatny, chociaż podczas szarpania czasem się myli ;) może ktoś by mi zrobił nowy banerek? :loveu: Quote
Unbelievable Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 motyleqq napisał(a): może ktoś by mi zrobił nowy banerek? :loveu: ja ci zrobię, wyślij mi zdjęcia ;) Quote
Fauka Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Wy to macie problemy :lol: ja moje tłuste blond szczęście uczyłam przeskakiwać i do pewnego momentu nieźle mu szło, raz nie wyszło i myślałam że złamał mi nogę :diabloti: nie mówiąc już o tym jak schylam się dać mu buzi a on w tym momencie podskakuje, albo rano jak śpię na przywitanie dostaję łapą po pysku (wyrwana ze snu zdarza się że mu oddaję :shake:) Setki razy szłam do szkoły, i wyglądałam jakby mnie ktoś zlał po pysku podczas pijackiej burdy. No i nagminnie mam poranione palce bo przyjmując smaka zdziera mi z nich skórę i za cholerę nie wiem, o zrobić by ocalić palce. No i ostatnio prawie zdjął mi paznokcia jak próbowałam zapiąć mu smycz. Obrażeń nosa nawet nie liczę :lol: Quote
motyleqq Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Unbelievable napisał(a):ja ci zrobię, wyślij mi zdjęcia ;) dziękuję :loveu: ale gdzie Ci je wysłać? :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 [quote name='Fauka']Wy to macie problemy :lol: ja moje tłuste blond szczęście uczyłam przeskakiwać i do pewnego momentu nieźle mu szło, raz nie wyszło i myślałam że złamał mi nogę :diabloti: nie mówiąc już o tym jak schylam się dać mu buzi a on w tym momencie podskakuje, albo rano jak śpię na przywitanie dostaję łapą po pysku (wyrwana ze snu zdarza się że mu oddaję :shake:) Setki razy szłam do szkoły, i wyglądałam jakby mnie ktoś zlał po pysku podczas pijackiej burdy. No i nagminnie mam poranione palce bo przyjmując smaka zdziera mi z nich skórę i za cholerę nie wiem, o zrobić by ocalić palce. No i ostatnio prawie zdjął mi paznokcia jak próbowałam zapiąć mu smycz. Obrażeń nosa nawet nie liczę :lol: Jak mnie rano ,który wali ryjem w twarz to jest plask w łeb i urocze słowo sp...rrrrrrr:diabloti:Nie ma dla mnie nic gorszego jak pobudka zimnym ,zaślinionym ryjem:angryy:Żeby im się jeszcze lać chciało ,ale nie to jest na zasadzie "wstaliśmy NUUUUDAA":evil_lol: Quote
Recommended Posts