Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ahh, studia, bezrobocie, dobry temacik :evil_lol: ja już nie mam dziś na to siły, bo moja kochana sunia przypieprzyła mi swoim pustym łbem w głowę z całej siły(bo stałam jej na drodze do okna), aż zrobiło mi się słabo :diabloti: jak przestanę bywać na dogo, tzn, że mam wstrząs mózgu :evil_lol:

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja pod koniec dnia w łazience co rusz odkrywam jakieś siniaki, których powstania nie pamiętam, ale wiem kto mi je zrobił :evil_lol:

Ostatnio miałam wielką śliwę na kolanie, a teraz leczę kolejną na biodrze :eviltong:

Posted

Ja chciałam cziłałę, tylko mnie na targu oszukali :shake: :lol:

Czasem to wstyd nogi pokazać, bo ludzie myślą, że cię chłop w domu tłucze kablem albo inną rurą :evil_lol:

Posted

a mi Brum robiła dzisiaj i wczoraj voulty od klaty, miałam tylko dwie koszulki, efekt? mam 1cm zadrapanie przy pępku :placz::evil_lol: voulty od nogi nie zostawiają śladu :diabloti: to jest odpowiedź na pytanie czemu lubię małe pieski :diabloti:

Posted

mnie też oszukali, dali mi pieska na środkach uspokajających :evil_lol:

noo, kiedyś jedna koleżanka z pracy wkręcała drugą, że mnie chłopak bije :evil_lol:

o Martyna, dlatego właśnie drugiego pieska chciałam mniejszego :cool3:

Posted

Gdy uczyłam Arniego wskakiwania na ręce, posiniaczył mnie na szyi i dekolcie, żadna koleżanka nie chciała uwierzyć, że zrobił mi to pies :diabloti:
Teraz za to mam na nodze siniaka wielkości pięści :loveu: a jak ładnie kolorki zmienia :loveu:

Posted

Unbelievable napisał(a):
a mi Brum robiła dzisiaj i wczoraj voulty od klaty, miałam tylko dwie koszulki, efekt? mam 1cm zadrapanie przy pępku :placz::evil_lol: voulty od nogi nie zostawiają śladu :diabloti: to jest odpowiedź na pytanie czemu lubię małe pieski :diabloti:

A moje nogi wyglądają, jakby się nade mną znęcali... a mam małego pieska :D

Jupi jeszcze notorycznie myli zabawkę z moją ręką. A wgryza się z pełnym impetem, tak jak w zabawkę.

Posted

ja mam posiniaczoną i podrapaną nogę czy jestem w dżinsach czy w dresach :eviltong: różnica jest taka że na dresie pies się ślizga więc są dłuższe ślady pazurów

Posted

[quote name='dog193']A moje nogi wyglądają, jakby się nade mną znęcali... a mam małego pieska :D

Jupi jeszcze notorycznie myli zabawkę z moją ręką. A wgryza się z pełnym impetem, tak jak w zabawkę.

Bawiłem się kiedyś z Lucaskiem gryzakiem i tak skakał skakał i zamiast gryzaka złapał mnie za przedramię prawie się posrałem:diabloti:Kaja skacząc do kija zawisła mi na ramieniu a raczej skórze i k....a BOLAŁO:evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Bawiłem się kiedyś z Lucaskiem gryzakiem i tak skakał skakał i zamiast gryzaka złapał mnie za przedramię prawie się posrałem:diabloti:Kaja skacząc do kija zawisła mi na ramieniu a raczej skórze i k....a BOLAŁO:evil_lol:

Boli jak cholera, raz mi się krwiak pod skórą zrobił... Nie taki zwykły siniak...
A przedramię to najgorzej, bo w mięsień, też raz doświadczyłam ;)

Posted

Na moim przedramieniu wisiała dobermanka :loveu: pomyliła rękę z patykiem :loveu:
Kiedyś naderwałam sobie paznokcia na Jetsanie, tak tylko do połowy się trzymał :evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):

na całe szczęście Miya nigdy się niepomyliła ;) zawsze łapie gryzak albo patyk ;)
Mi Miya tylko rozwaliła lekko nos :) ale to się nie liczy bo byłam po imprezie :D a pies się tylko witał, szkoda że wszystko zalałam krwią ;) pościel,dywan i swoje ulubione spodnie i kurtkę ;)) ale siniaków jako takich nie pamiętam ;)

Posted

a wiecie jak ja się dygam jak moje psy się bawią? :evil_lol: bo oczywiście muszą pod moimi nogami :cool3: kiedyś jak Etna bawiła się z pewną suczką to wpadła na mnie i mnie zwyczajnie wywróciła, innym razem wpadła od tyłu i miałam największego siniaka w życiu :evil_lol: Ti jest dużo bardziej delikatny, chociaż podczas szarpania czasem się myli ;)

może ktoś by mi zrobił nowy banerek? :loveu:

Posted

Wy to macie problemy :lol: ja moje tłuste blond szczęście uczyłam przeskakiwać i do pewnego momentu nieźle mu szło, raz nie wyszło i myślałam że złamał mi nogę :diabloti: nie mówiąc już o tym jak schylam się dać mu buzi a on w tym momencie podskakuje, albo rano jak śpię na przywitanie dostaję łapą po pysku (wyrwana ze snu zdarza się że mu oddaję :shake:) Setki razy szłam do szkoły, i wyglądałam jakby mnie ktoś zlał po pysku podczas pijackiej burdy. No i nagminnie mam poranione palce bo przyjmując smaka zdziera mi z nich skórę i za cholerę nie wiem, o zrobić by ocalić palce. No i ostatnio prawie zdjął mi paznokcia jak próbowałam zapiąć mu smycz.
Obrażeń nosa nawet nie liczę :lol:

Posted

[quote name='Fauka']Wy to macie problemy :lol: ja moje tłuste blond szczęście uczyłam przeskakiwać i do pewnego momentu nieźle mu szło, raz nie wyszło i myślałam że złamał mi nogę :diabloti: nie mówiąc już o tym jak schylam się dać mu buzi a on w tym momencie podskakuje, albo rano jak śpię na przywitanie dostaję łapą po pysku (wyrwana ze snu zdarza się że mu oddaję :shake:) Setki razy szłam do szkoły, i wyglądałam jakby mnie ktoś zlał po pysku podczas pijackiej burdy. No i nagminnie mam poranione palce bo przyjmując smaka zdziera mi z nich skórę i za cholerę nie wiem, o zrobić by ocalić palce. No i ostatnio prawie zdjął mi paznokcia jak próbowałam zapiąć mu smycz.
Obrażeń nosa nawet nie liczę :lol:

Jak mnie rano ,który wali ryjem w twarz to jest plask w łeb i urocze słowo sp...rrrrrrr:diabloti:Nie ma dla mnie nic gorszego jak pobudka zimnym ,zaślinionym ryjem:angryy:Żeby im się jeszcze lać chciało ,ale nie to jest na zasadzie "wstaliśmy NUUUUDAA":evil_lol: