Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale mnie ominęło ;) poszłam spać bo mnie szczeniaczek zmęczył :evil_lol:

i cóż, faktycznie mało inteligentnie było ;) nie można dyskutować o banach, ale powiem tylko raz: należało się ;)

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

motyleqq napisał(a):
widocznie uroda nie idzie w parze z inteligencją :diabloti: i nie zdziwię się, jak i to konto zostanie zbanowane, bo chyba tak nie można robić ;)

Założę się, że tamte zdjęcia to nawet nie były jego... Ale swoją drogą fakt - uroda rzadko idzie w parze z inteligencją. Ludzie ładni, nie muszą być inteligentni :diabloti:

Oluś, jak się czujesz z tym, że Twoja dogo - miłość okazała się... no, jak widać czym? :evil_lol:

Posted

[quote name='A&L']Założę się, że tamte zdjęcia to nawet nie były jego... Ale swoją drogą fakt - uroda rzadko idzie w parze z inteligencją.i Ludzie ładni, nie muszą być inteligentn:diabloti:

Oluś, jak się czujesz z tym, że Twoja dogo - miłość okazała się... no, jak widać czym? :evil_lol:

No jak to ,a Ja i Ty?Wszystko w komplecie!:loveu:

Ah no cóż nie pierwszy i nie ostatni.:diabloti:

Posted

Aleks89 napisał(a):
No jak to ,a Ja i Ty?Wszystko w komplecie!:loveu:

I skromność do kompletu :eviltong:

A jak się nie ma urody, ani inteligencji, to co wtedy? :evil_lol:

Posted

Ja rok temu płakałam "tylko nie na filologieeeee!" i co? i trafiłam na grafike, mogę udawać że umiem dodawać i dzielić pod kreską :evil_lol: Ale co się przejmować? Na inauguracjach pocieszają już że pracy nie ma, i że lepiej robić kursy dodatkowe by zwiększyć swoje szanse na nie bycie bezrobotnym :diabloti:

Posted

Fauka napisał(a):
Ja rok temu płakałam "tylko nie na filologieeeee!" i co? i trafiłam na grafike, mogę udawać że umiem dodawać i dzielić pod kreską :evil_lol: Ale co się przejmować? Na inauguracjach pocieszają już że pracy nie ma, i że lepiej robić kursy dodatkowe by zwiększyć swoje szanse na nie bycie bezrobotnym :diabloti:

Grunt to pozytwyne myślenie :evil_lol:

Posted

Naklejka napisał(a):
I skromność do kompletu :eviltong:

A jak się nie ma urody, ani inteligencji, to co wtedy? :evil_lol:

Na płuczkę do kopalni?:diabloti: