motyleqq Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 ale mnie ominęło ;) poszłam spać bo mnie szczeniaczek zmęczył :evil_lol: i cóż, faktycznie mało inteligentnie było ;) nie można dyskutować o banach, ale powiem tylko raz: należało się ;) Quote
Rinuś Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 No jak teraz będziesz pisał z konta dog to już będzie nudne. Quote
motyleqq Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 widocznie uroda nie idzie w parze z inteligencją :diabloti: i nie zdziwię się, jak i to konto zostanie zbanowane, bo chyba tak nie można robić ;) Quote
Luzia Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 już samo posiadanie 2 kont jest zabronione, co dopiero pisanie z nich ;) Quote
Aleks89 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Padłem xD nie nie nie no jednak niczek zbyt lotny nie jest:diabloti: Quote
Rinuś Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Aleks89 napisał(a):Padłem xD nie nie nie no jednak niczek zbyt lotny nie jest:diabloti: Jednak pierwsze wrażenie jest mylne czasami :p Quote
a_niusia Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 ja dostalamnawet prywatna wiadomosc z konta dog. lecz nie odpisalam na nia:))) Quote
asiak_kasia Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Dzien dobry motylkowa :loveu: Ale masz ruch tutaj-wszystko dzięki Brzydalkowi :cool3: no i gdzie som fociszki? Nie ma na co titiać :diabloti: Quote
A&L Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 motyleqq napisał(a):widocznie uroda nie idzie w parze z inteligencją :diabloti: i nie zdziwię się, jak i to konto zostanie zbanowane, bo chyba tak nie można robić ;) Założę się, że tamte zdjęcia to nawet nie były jego... Ale swoją drogą fakt - uroda rzadko idzie w parze z inteligencją. Ludzie ładni, nie muszą być inteligentni :diabloti: Oluś, jak się czujesz z tym, że Twoja dogo - miłość okazała się... no, jak widać czym? :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 [quote name='A&L']Założę się, że tamte zdjęcia to nawet nie były jego... Ale swoją drogą fakt - uroda rzadko idzie w parze z inteligencją.i Ludzie ładni, nie muszą być inteligentn:diabloti: Oluś, jak się czujesz z tym, że Twoja dogo - miłość okazała się... no, jak widać czym? :evil_lol: No jak to ,a Ja i Ty?Wszystko w komplecie!:loveu: Ah no cóż nie pierwszy i nie ostatni.:diabloti: Quote
Naklejka Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Aleks89 napisał(a):No jak to ,a Ja i Ty?Wszystko w komplecie!:loveu: I skromność do kompletu :eviltong: A jak się nie ma urody, ani inteligencji, to co wtedy? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Naklejka napisał(a):I skromność do kompletu :eviltong: A jak się nie ma urody, ani inteligencji, to co wtedy? :evil_lol: na humanistyczne! :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Amber napisał(a):Do zakonu? :roll: :eviltong: Unbelievable napisał(a):na humanistyczne! :diabloti: Nie wiem co gorsze :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Unbelievable napisał(a):na humanistyczne! :diabloti: A jak sie jest lesbą to na oceanografię :P Quote
Unbelievable Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Naklejka napisał(a):Nie wiem co gorsze :evil_lol: ja wiem :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Aleks89 napisał(a):A jak sie jest lesbą to na oceanografię :P :loveu::loveu::loveu::loveu: kurde, wychodzi na to, że jestem mądra, piękna i hetero :loveu: Quote
Amber Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Unbelievable napisał(a):na humanistyczne! :diabloti: Na humanie to czasem lepiej mieć urodę, niż wiedzę :evil_lol: Quote
Fauka Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Ja rok temu płakałam "tylko nie na filologieeeee!" i co? i trafiłam na grafike, mogę udawać że umiem dodawać i dzielić pod kreską :evil_lol: Ale co się przejmować? Na inauguracjach pocieszają już że pracy nie ma, i że lepiej robić kursy dodatkowe by zwiększyć swoje szanse na nie bycie bezrobotnym :diabloti: Quote
Aleks89 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Fauka napisał(a):Ja rok temu płakałam "tylko nie na filologieeeee!" i co? i trafiłam na grafike, mogę udawać że umiem dodawać i dzielić pod kreską :evil_lol: Ale co się przejmować? Na inauguracjach pocieszają już że pracy nie ma, i że lepiej robić kursy dodatkowe by zwiększyć swoje szanse na nie bycie bezrobotnym :diabloti: Grunt to pozytwyne myślenie :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Naklejka napisał(a):I skromność do kompletu :eviltong: A jak się nie ma urody, ani inteligencji, to co wtedy? :evil_lol: Na płuczkę do kopalni?:diabloti: Quote
Amber Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Ano, trzeba mieć... Ja w swoim zawodzie zarobiłam 130 zł i uznałam, że czas na przekwalifikowanie :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 za 130zł masz 2poppersy ,kilka gramów białego albo kilka wódek.Więc wynik całkiem ok.:diabloti: Quote
Amber Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Na miesiąc? Proszę cię! Jakby mi to miało starczyć? :evil_lol: Quote
Recommended Posts