Aleks89 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Ja lubie kuchnie mojego dziadka.Nienawidzę szpinaku ,a jego zjem na luzie bez obrzydzenia i wiele innych rzeczy robi tak ,że każdy zje.A jak czegoś się nie lubi to tak ci doprawi ,że nawet psie gówno by szło zjeść:evil_lol: Quote
a_niusia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 ooo ja uwielbiam szpinak, ale tylko jak sama sobie zrobie. ewentualnie matka mi zrobi. innego sie brzydze:))) Quote
omry Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Ja uwielbiam piec. Gotować nie bardzo. Muffiny często robię, z 30 minut i są, a jakie boskie :razz: Szczerze nie jadłam nigdzie lepszych. A to wszystko przez to, że ostatnio mam nową kumpele, a ona jest maniaczką tworzenia jedzenia. Wcześniej nic a nic nie ruszałam. Quote
motyleqq Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 ja generalnie wolę piec, ale jakby nie patrzeć dużo też gotuję ;) ale w tym lepszy jest mój TŻ, bo on zrobi cudowne żarcie z niczego :loveu: ja muszę mieć przepis, sama to nie umiem :evil_lol: Quote
BBeta Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Ja polecam ten przepis ;) http://www.mojewypieki.com/przepis/kruche-ciasto-z-malinami-i-lekka-budyniowa-pianka Prosty, a ciasto jest przepyszne, robiłam je przedwczoraj na imieniny mojej mamy ;) Quote
Aleks89 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='BBeta']Ja polecam ten przepis ;) http://www.mojewypieki.com/przepis/kruche-ciasto-z-malinami-i-lekka-budyniowa-pianka Prosty, a ciasto jest przepyszne, robiłam je przedwczoraj na imieniny mojej mamy ;) Z gruszkami jest lepsiejsze!!!!!!!!:diabloti: Quote
a_niusia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 dobra kurde musze cos upiec w moim piekarnczku poza bagietami czosnkowymi z lidla. moze kurde w niedziele jak porzadna pani domu... zbieram coraz wiecej plusow na papisia:loveu: Quote
motyleqq Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 [video=youtube;v0oXAHX7r-8]http://www.youtube.com/watch?v=v0oXAHX7r-8&feature=youtu.be[/video] Quote
a_niusia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 nie wlaczam tego, aby nie denerwowac moich zwierzat TYM dzwiekiem... Quote
motyleqq Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 a_niusia napisał(a):nie wlaczam tego, aby nie denerwowac moich zwierzat TYM dzwiekiem... dźwięk jest wyciszony! :cool3: można śmiało oglądać Quote
a_niusia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 jeszcze pozalujesz pozwalajac im robic takie rzeczy w chacie...:evil_lol: Quote
Beatrx Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Etna zrobi ze słodziutkiego szczeniaczka brutala:eviltong: Quote
motyleqq Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 a_niusia napisał(a):jeszcze pozalujesz pozwalajac im robic takie rzeczy w chacie...:evil_lol: no weź tak nie mów, tak ładnie się bawią :evil_lol: Beatrx napisał(a):Etna zrobi ze słodziutkiego szczeniaczka brutala:eviltong: on nie jest słodziutkim szczeniaczkiem, uwierz :diabloti: w tej relacji to on przerywa zabawę niemiłym warkotem :diabloti: Quote
Luzia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 wyciszenie dźwięków jak mniemam celowe? :diabloti: Quote
motyleqq Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Luzia napisał(a):wyciszenie dźwięków jak mniemam celowe? :diabloti: tak naprawdę to wyciszyłam ze względu na rozmowę z TŻ :evil_lol: Ti nie szczeka w domu, za to Etna kilka razy szczeknęła strasznie wysokim tonem... :evil_lol: Quote
Beatrx Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 motyleqq napisał(a):on nie jest słodziutkim szczeniaczkiem, uwierz :diabloti: w tej relacji to on przerywa zabawę niemiłym warkotem :diabloti: nie no tak pół żartem pół serio to po prostu przypomniało mi się, jak jakiś czas temu pytałam o to, czemu Etna nie lubi piesków i pisałaś, że jednym z czynników było to, że pieski się z nią brutalnie bawiły za czasów szczyla. stąd piszę, żeby i małemu tak się nie zrobiło po zabawach w takim stylu:eviltong: chyba, ze on ma takie upodobania i lubi to:diabloti: Quote
Luzia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 to ja zdecydowanie chcę wersję z dźwiękiem :diabloti: Quote
motyleqq Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Beatrx napisał(a):nie no tak pół żartem pół serio to po prostu przypomniało mi się, jak jakiś czas temu pytałam o to, czemu Etna nie lubi piesków i pisałaś, że jednym z czynników było to, że pieski się z nią brutalnie bawiły za czasów szczyla. stąd piszę, żeby i małemu tak się nie zrobiło po zabawach w takim stylu:eviltong: chyba, ze on ma takie upodobania i lubi to:diabloti: wiesz, nie nazwałabym tego brutalną zabawą :eviltong: Etna była wielokrotnie turbowana bez zwracania uwagi na jej piski :roll: natomiast ona sama bardzo szanuje granice Timiego, jak on warknie to ona natychmiast przestaje Quote
motyleqq Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Luzia napisał(a):to ja zdecydowanie chcę wersję z dźwiękiem :diabloti: nie :diabloti: Rinuś napisał(a):ktoś tu kogoś chce dymać :diabloti: wzajemnie chcą, zboczeńcy, on jest nieletni :shake: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 ja też nie pozwalałabym na zabawy :diabloti: dzisiaj o 7 rano moje genialne pieski obudziły mnie szarpiąc się szpulą nici :grins: oczywiście rozpipczoloną na miliony poplątanych niteczek Quote
motyleqq Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Luzia napisał(a):why? :placz: no chyba po coś wyłączyłam, nie? :razz: Unbelievable napisał(a):ja też nie pozwalałabym na zabawy :diabloti: dzisiaj o 7 rano moje genialne pieski obudziły mnie szarpiąc się szpulą nici :grins: oczywiście rozpipczoloną na miliony poplątanych niteczek no mówisz że byś nie pozwalała, a i tak się bawią :cool3: Quote
Unbelievable Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 motyleqq napisał(a): no mówisz że byś nie pozwalała, a i tak się bawią :cool3: no, bo pozwalałam :diabloti: Quote
motyleqq Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 mi to wisi :eviltong: fajnie się razem bawią i to mnie cieszy, bo mogło być różnie, biorąc usposobienie jednego i drugiego ;) Quote
Recommended Posts