Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja lubie kuchnie mojego dziadka.Nienawidzę szpinaku ,a jego zjem na luzie bez obrzydzenia i wiele innych rzeczy robi tak ,że każdy zje.A jak czegoś się nie lubi to tak ci doprawi ,że nawet psie gówno by szło zjeść:evil_lol:

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja uwielbiam piec. Gotować nie bardzo. Muffiny często robię, z 30 minut i są, a jakie boskie :razz: Szczerze nie jadłam nigdzie lepszych.
A to wszystko przez to, że ostatnio mam nową kumpele, a ona jest maniaczką tworzenia jedzenia. Wcześniej nic a nic nie ruszałam.

Posted

ja generalnie wolę piec, ale jakby nie patrzeć dużo też gotuję ;) ale w tym lepszy jest mój TŻ, bo on zrobi cudowne żarcie z niczego :loveu: ja muszę mieć przepis, sama to nie umiem :evil_lol:

Posted

dobra kurde musze cos upiec w moim piekarnczku poza bagietami czosnkowymi z lidla. moze kurde w niedziele jak porzadna pani domu...

zbieram coraz wiecej plusow na papisia:loveu:

Posted

a_niusia napisał(a):
jeszcze pozalujesz pozwalajac im robic takie rzeczy w chacie...:evil_lol:

no weź tak nie mów, tak ładnie się bawią :evil_lol:

Beatrx napisał(a):
Etna zrobi ze słodziutkiego szczeniaczka brutala:eviltong:

on nie jest słodziutkim szczeniaczkiem, uwierz :diabloti: w tej relacji to on przerywa zabawę niemiłym warkotem :diabloti:

Posted

Luzia napisał(a):
wyciszenie dźwięków jak mniemam celowe? :diabloti:

tak naprawdę to wyciszyłam ze względu na rozmowę z TŻ :evil_lol: Ti nie szczeka w domu, za to Etna kilka razy szczeknęła strasznie wysokim tonem... :evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
on nie jest słodziutkim szczeniaczkiem, uwierz :diabloti: w tej relacji to on przerywa zabawę niemiłym warkotem :diabloti:

nie no tak pół żartem pół serio to po prostu przypomniało mi się, jak jakiś czas temu pytałam o to, czemu Etna nie lubi piesków i pisałaś, że jednym z czynników było to, że pieski się z nią brutalnie bawiły za czasów szczyla. stąd piszę, żeby i małemu tak się nie zrobiło po zabawach w takim stylu:eviltong: chyba, ze on ma takie upodobania i lubi to:diabloti:

Posted

Beatrx napisał(a):
nie no tak pół żartem pół serio to po prostu przypomniało mi się, jak jakiś czas temu pytałam o to, czemu Etna nie lubi piesków i pisałaś, że jednym z czynników było to, że pieski się z nią brutalnie bawiły za czasów szczyla. stąd piszę, żeby i małemu tak się nie zrobiło po zabawach w takim stylu:eviltong: chyba, ze on ma takie upodobania i lubi to:diabloti:

wiesz, nie nazwałabym tego brutalną zabawą :eviltong: Etna była wielokrotnie turbowana bez zwracania uwagi na jej piski :roll: natomiast ona sama bardzo szanuje granice Timiego, jak on warknie to ona natychmiast przestaje

Posted

Luzia napisał(a):
to ja zdecydowanie chcę wersję z dźwiękiem :diabloti:

nie :diabloti:

Rinuś napisał(a):
ktoś tu kogoś chce dymać :diabloti:

wzajemnie chcą, zboczeńcy, on jest nieletni :shake: :evil_lol:

Posted

Luzia napisał(a):
why? :placz:

no chyba po coś wyłączyłam, nie? :razz:

Unbelievable napisał(a):
ja też nie pozwalałabym na zabawy :diabloti:

dzisiaj o 7 rano moje genialne pieski obudziły mnie szarpiąc się szpulą nici :grins: oczywiście rozpipczoloną na miliony poplątanych niteczek

no mówisz że byś nie pozwalała, a i tak się bawią :cool3: