motyleqq Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 no, Etna właśnie nie szczeka, tylko przy dzwonku do drzwi i to tylko chwilę. odszczekuje się też innym psom. no i ma dużo lepszy ton :evil_lol: a Ti szczeka bez sensu, przy zabawie, przy bieganiu, przy dobiegnięciu do mnie... :evil_lol: w domu na szczęście nie, bo by mój ojciec go wyrzucił :eviltong: tymczasem polubił go ;) Quote
asiak_kasia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Nie no pies szczekac musi, ja nie neguję, moje sobie "strózują" to czasami tego ryja wydrą. Szczególnie traktory są znienawidzone. natomiast takie japanie przy wszystkim to by mnie do szewskiej pasji doprowadziło. Chociaż, ze wszytkim da się zyć. Moj fater psów szczekających nie lubi a teraz ma swoją "księżniczkę" która ryjem klepie jak Twój mudik :diabloti: I kocha pieseczka, mówi, ze już tego nie słyszy, wiec kwestia przyzwyczajenia pewnie ;) Mojemu TZ tez się podoba Pleśniaczek-owieczka. A to wierz mi wyróznienie jest, bo on sam z siebie na zadlego psa nie mówi, że fajny :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 dog193 napisał(a):Zakneblowałabym :diabloti: Daj mu wygrać czasami ;) I ja chyba bym jednak trochę więcej dynamiki wprowadziła. :loveu: dokładnie to samo chciałam napisać :diabloti: śmieszny jest, jak świnka morska :evil_lol: tylko świnki nie szczekają :evil_lol: Quote
Rinuś Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 to ja sobie obejrzę to szczekadło w domu bo w robocie mam zablokowanego YT i pewnie też napiszę że bym zwariowała albo struny wycięła :diabloti: Quote
Obama Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 O rany,ale masz fun! A z ocenami zachowania psa to bym się jeszcze wstrzymała,przecież on jest u Ciebie zaledwie kilka dni.Wiele się może zmienić. Nie wiem jak ze zmianą temperamentu u tej rasy w okresie dojrzewania,ale mój zmienił się diametralnie. Fajny pan pies,ale tylko mi uzmysłowił,że szczeniaka to ja już nie chce.:cool3: Quote
motyleqq Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 asiak_kasia napisał(a): Mojemu TZ tez się podoba Pleśniaczek-owieczka. A to wierz mi wyróznienie jest, bo on sam z siebie na zadlego psa nie mówi, że fajny :evil_lol: ale komplement :cool3: Ti boi się nieco facetów. na podwórku obszczekał mojego tatę :diabloti: w domu nawarczał na mojego brata. strasznie się go boi. ucieka przed nim, chowa się, płaszczy :shake: na dodatek mój brat jest głupi i głupio się zachowuje potęgując to. i suma sumarum mały na niego nawarczał. mojego taty też się boi, ale mój tata kuca, daje smaki i psu przechodzi jak się bawimy to wszystkie psy we wsi drą mordy :diabloti: uciekałam mu teraz trochę i pięknie przybiegał z szarpakiem :loveu: już go nie porzuca, tylko chętnie nosi i macha szaleńczo głową ;) i drze mordę, ale to chyba wiadomo już :evil_lol: o dziwo nie przeszkadza mi to w ogóle. myślałam, że będę miała myśli mordercze :cool3: nasikał mi w domu :mdleje: no musiało się to stać. moja wina, bo zwlekałam czekając na zagotowanie się wody :eviltong: a on musiał JUŻ. no, to zrobił przed drzwiami :evil_lol: a co do zmian, to w sumie on teraz jest w okresie dojrzewania ;) na pewno się nieco zmieni, zobaczymy. teraz jeszcze pewnie jest trochę wydygany, widać że z każdym wyjściem na dwór pewniej się czuje Quote
betty_labrador Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 No to w końcu możemy podziwiać maleństwo na fotkach :loveu: cudne zwierzątko, a jak fajnie sie szarpie :razz: Quote
Fauka Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Spełniasz marzenia! Fajnie się szarie, szczek ma jeszcze dziecięcy, pewnie mu się trochę zmieni :) Mnie szczek wcale by nie przeszkadzał, gdyby nie moja mama. Zakodowało mi się w głowie, że jak pies szczeka to zaraz moja mama się wydrze i się denerwuję :evil_lol: Ale spore to maleństwo już, i ma loki jak slash :lol: Quote
Beatrx Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 szczylosław przepiękny:loveu: a jak ma się do niego Twoje pierworodne psie dziecko?:diabloti: Quote
motyleqq Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Beatrx napisał(a):szczylosław przepiękny:loveu: a jak ma się do niego Twoje pierworodne psie dziecko?:diabloti: moja pierworodna pozna braciszka jutro :evil_lol: Quote
paulaa. Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 motyleqq napisał(a):moja pierworodna pozna braciszka jutro :evil_lol: oo, to trzymam kciuki! :smile: a szczyl jest super :loveu: merlaki mają w sobie to coś ;) Quote
Beatrx Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 motyleqq napisał(a):moja pierworodna pozna braciszka jutro :evil_lol: to rób foty ze spotkania:cool3: Quote
motyleqq Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Ti wyniósł żołądek z kurczaka i zakopał sobie w mojej torebce :mdleje: :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 motyleqq napisał(a):Ti wyniósł żołądek z kurczaka i zakopał sobie w mojej torebce :mdleje: :evil_lol: mądry piesek, schował sobie na później :evil_lol: Mistrzynią tego tematu jest Joko, ona ma swoją lodóweczkę koło budy i wszystkie smaczniejsze kąski sobie chowa na później. A najlepsze jest surowe mięsko, które polezy tydzień w ziemi i zaczyna lekko zielenieć. Próbuje na bieząco jej przegląd zapasów robić, ale no...nie da się :diabloti: Żeby było śmieszniej, jej nigdy przenigdy nic nie bylo. Nigdy się nie porzygała, zadnej praktycznie biegunki (chyba, że zeżre majonez do spółki z Polą). Ma żołądek ze stali :roll: Powodzenia w zapoznaniu młodego z Etną :cool3: Quote
Beatrx Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 motyleqq napisał(a):Ti wyniósł żołądek z kurczaka i zakopał sobie w mojej torebce :mdleje: :evil_lol: może to jakaś aluzja z jego strony?:evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Beatrx napisał(a):może to jakaś aluzja z jego strony?:evil_lol: coś w stylu końskiego łba od mafii sycylijskiej? :diabloti: Quote
Beatrx Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 asiak_kasia napisał(a):coś w stylu końskiego łba od mafii sycylijskiej? :diabloti: raczej, że torebce przydałoby się sprzątanie :evil_lol: Quote
motyleqq Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 no nie wiem, bo okazało się, że w pościeli też zakopał :mdleje: nie wiem kiedy to zrobił, byłam cały czas przy nim! :evil_lol: ale już zjadł swoje pochowane skarby ;) Quote
Rinuś Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Obejrzałam filmik i potwierdzam swoje zdanie że bym go zastrzeliła :diabloti: Powodzenia w zapoznawaniu - u nas na szczęście obejdzie sie bez problemów bo Bruti kocha sceniacki :loveu: Quote
asiak_kasia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Rinuś napisał(a):Obejrzałam filmik i potwierdzam swoje zdanie że bym go zastrzeliła :diabloti: Powodzenia w zapoznawaniu - u nas na szczęście obejdzie sie bez problemów bo Bruti kocha sceniacki :loveu: zaraz tam zatrzeliła...Rinuś jakaś Ty podła baba, mozna bezboleśnie, operacyjnie struny głosowe pieskowi przeciąć :diabloti: Quote
Fauka Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Moje koty zakopują żarcie jak jest w galarete, nienawidzą :diabloti: może to była aluzja? Quote
Rinuś Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 asiak_kasia napisał(a):zaraz tam zatrzeliła...Rinuś jakaś Ty podła baba, mozna bezboleśnie, operacyjnie struny głosowe pieskowi przeciąć :diabloti: E tam po co wydawać kasę na jąkąś tam operację? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 czemu ostatnio wszyscy mają albo będą mieć szczeniaczki :( a ja byłam sama w swej niedoli :( Quote
Recommended Posts