Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha moze moj tez bedzie w tym roku, gdyz kalarepa czyni cuda.
ale to zalezy, czy ronisia sie bedzie dobrze zbierac po zabiegu.

ale ja mam w dupie zaszczane podlogi, bo to moje podlogi. wiec ja biore szczeniaczka, wiadomo.

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tą wrażliwością to ja bym uważała, bo jeszcze mu się zmienić może : P szczególnie że dopiero go przywiozłaś i różki pewnie pokaże dopiero za jakiś czas :grins::evil_lol:

bo niebezpiecznie brzmi jak Brum :evil_lol:

Posted

Illusion napisał(a):
Tak, tak o zawody mi chodziło ;).

no to jeszcze nie wiem :)

Unbelievable napisał(a):
z tą wrażliwością to ja bym uważała, bo jeszcze mu się zmienić może : P szczególnie że dopiero go przywiozłaś i różki pewnie pokaże dopiero za jakiś czas :grins::evil_lol:

bo niebezpiecznie brzmi jak Brum :evil_lol:

musisz mnie straszyć? :evil_lol:

byliśmy 2h na spacerku, początkowo na lince ale jest tak grzecznym pieseczkiem i taką sierotką na lince że go puściłam. zaraz będą foteczki jak pięknie do mnie przybiegał :loveu:

Posted

Taaaa niektóre pieski potrafią się baaaardzo zmienić po czasie :diabloti: Mam nadzieję, że u ciebie się to nie stanie :eviltong:

Btw fajne tereny spacerowe :cool3:

Posted

Jakie słodzi! Ja tam lubie przepraszające psy, twarde uparte sztuki mnie wkurzają, mam takie 2 w domu :diabloti: Tera filmik nagrywaj!

Posted

Victoria napisał(a):
ooooooo :loveu:

:loveu:

Rinuś napisał(a):
zarąbiście zapierdziela do Ciebie :evil_lol:

a jak zarąbiście drze mordę jak już dobiegnie :evil_lol:

a_niusia napisał(a):
ej polroczny pies dopiero co wziety do nowej chaty i juz zapierdziela bez liny jak jakas turbo owca. sorry, ale za to otrzymujesz milion karnych. tak sie nie robi!!!

określenie turbo owca jest extra!!!

Amber napisał(a):
Taaaa niektóre pieski potrafią się baaaardzo zmienić po czasie :diabloti: Mam nadzieję, że u ciebie się to nie stanie :eviltong:

Btw fajne tereny spacerowe :cool3:

dojrzewanie, te sprawy? :cool3:

a tak, ten las jest akurat dość mały, kawałek dalej są obszerne pola, ale tam jest dużo zwierzyny i jeszcze więcej kleszczy ;) więc na razie nie będziemy tam chodzić

Fauka napisał(a):
Jakie słodzi! Ja tam lubie przepraszające psy, twarde uparte sztuki mnie wkurzają, mam takie 2 w domu :diabloti: Tera filmik nagrywaj!

mówisz i masz :cool3:

[video=youtube;6DmZ3BTEZ1s]http://www.youtube.com/watch?v=6DmZ3BTEZ1s&feature=youtu.be[/video]

Posted

dog193 napisał(a):
Zakneblowałabym :diabloti:

Daj mu wygrać czasami ;) I ja chyba bym jednak trochę więcej dynamiki wprowadziła.

hmm, on tu dość mało szczeka :diabloti:

no póki co to jak puszczę to on od razu też puszcza i się paczy ;) więc trudno dać mu wygrać. a z dynamiką to nie wiem o co kaman :evil_lol:

Posted

[quote name='dog193']No, w sensie że uciekasz i takie tam rzeczy. Może wtedy nie będzie puszczał, jak ty puścisz i od razu będziesz zwiewać w drugą stronę?

robiłam tak trochę, tzn biegłam przodem do niego i puszczałam na sekundę i z powrotem łapałam. ale jak on wypluje i ja ucieknę to biegnie bez ;) to nic, nauczy się, wszystko w swoim czasie

Amber, no cóż... :diabloti:

Posted

Pewnie tak ;) Ja już w sumie nie pamiętam co robiłam na samym początku z Jupim, ale on chyba nie puszczał w ogóle zabawki.

W każdym razie tak oglądając filmik dziękuję Bogu, że mój pies nie szczeka :diabloti:

Posted

dog193 napisał(a):
Pewnie tak ;) Ja już w sumie nie pamiętam co robiłam na samym początku z Jupim, ale on chyba nie puszczał w ogóle zabawki.

W każdym razie tak oglądając filmik dziękuję Bogu, że mój pies nie szczeka :diabloti:

Etna też nie puszczała, od początku kochała szarpanie i wciskała zabawki w ręce. długo trwało nauka oddawania u niej :evil_lol: nadal się czasem zawiesza i dostaje szczękościsku ;)

nie jest tak źle :evil_lol:

Posted

Jeżu-oszalała bym z takim psem, mam tego farta, ze moje psy szczekają tylko w takim ekstra pobudzeniu, na codzien trzymają ryje cicho. Chociaż miss Pola zaczyna coraz czesciej się odzywac nieproszona, czym mnie doprowadza do szału. :diabloti:

Mam nadzieje, że mu ten głos zmężnieje, bo póki co brzmi jak jorecek :evil_lol: Ogólnie fajny Pleśniak, ale ryj to bym mu zakleiła taśmą :roll: