a_niusia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 haha moze moj tez bedzie w tym roku, gdyz kalarepa czyni cuda. ale to zalezy, czy ronisia sie bedzie dobrze zbierac po zabiegu. ale ja mam w dupie zaszczane podlogi, bo to moje podlogi. wiec ja biore szczeniaczka, wiadomo. Quote
asiak_kasia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 tej Motylkowa, zobacz jak Ci szczeniaczek fotoblożka ożywił :evil_lol: A co do pomyłki spoko- mnie tu 3/4 ludzi kojarzy z kaukazem :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 z tą wrażliwością to ja bym uważała, bo jeszcze mu się zmienić może : P szczególnie że dopiero go przywiozłaś i różki pewnie pokaże dopiero za jakiś czas :grins::evil_lol: bo niebezpiecznie brzmi jak Brum :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Ale blog sie rozkręcił :D:D FOTY! to sie od nas nie opędzisz :diabloti: Quote
motyleqq Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Illusion napisał(a):Tak, tak o zawody mi chodziło ;). no to jeszcze nie wiem :) Unbelievable napisał(a):z tą wrażliwością to ja bym uważała, bo jeszcze mu się zmienić może : P szczególnie że dopiero go przywiozłaś i różki pewnie pokaże dopiero za jakiś czas :grins::evil_lol: bo niebezpiecznie brzmi jak Brum :evil_lol: musisz mnie straszyć? :evil_lol: byliśmy 2h na spacerku, początkowo na lince ale jest tak grzecznym pieseczkiem i taką sierotką na lince że go puściłam. zaraz będą foteczki jak pięknie do mnie przybiegał :loveu: Quote
motyleqq Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='a_niusia']no to karny... no nie, to nie fer! wszystkie fotki wyszły rozmazane :diabloti: będzie tylko kilka zapierdziela do pańci :loveu: Quote
a_niusia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 ej polroczny pies dopiero co wziety do nowej chaty i juz zapierdziela bez liny jak jakas turbo owca. sorry, ale za to otrzymujesz milion karnych. tak sie nie robi!!! Quote
Amber Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Taaaa niektóre pieski potrafią się baaaardzo zmienić po czasie :diabloti: Mam nadzieję, że u ciebie się to nie stanie :eviltong: Btw fajne tereny spacerowe :cool3: Quote
Fauka Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Jakie słodzi! Ja tam lubie przepraszające psy, twarde uparte sztuki mnie wkurzają, mam takie 2 w domu :diabloti: Tera filmik nagrywaj! Quote
motyleqq Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Victoria napisał(a):ooooooo :loveu: :loveu: Rinuś napisał(a):zarąbiście zapierdziela do Ciebie :evil_lol: a jak zarąbiście drze mordę jak już dobiegnie :evil_lol: a_niusia napisał(a):ej polroczny pies dopiero co wziety do nowej chaty i juz zapierdziela bez liny jak jakas turbo owca. sorry, ale za to otrzymujesz milion karnych. tak sie nie robi!!! określenie turbo owca jest extra!!! Amber napisał(a):Taaaa niektóre pieski potrafią się baaaardzo zmienić po czasie :diabloti: Mam nadzieję, że u ciebie się to nie stanie :eviltong: Btw fajne tereny spacerowe :cool3: dojrzewanie, te sprawy? :cool3: a tak, ten las jest akurat dość mały, kawałek dalej są obszerne pola, ale tam jest dużo zwierzyny i jeszcze więcej kleszczy ;) więc na razie nie będziemy tam chodzić Fauka napisał(a):Jakie słodzi! Ja tam lubie przepraszające psy, twarde uparte sztuki mnie wkurzają, mam takie 2 w domu :diabloti: Tera filmik nagrywaj! mówisz i masz :cool3: [video=youtube;6DmZ3BTEZ1s]http://www.youtube.com/watch?v=6DmZ3BTEZ1s&feature=youtu.be[/video] Quote
dog193 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Zakneblowałabym :diabloti: Daj mu wygrać czasami ;) I ja chyba bym jednak trochę więcej dynamiki wprowadziła. Quote
motyleqq Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 dog193 napisał(a):Zakneblowałabym :diabloti: Daj mu wygrać czasami ;) I ja chyba bym jednak trochę więcej dynamiki wprowadziła. hmm, on tu dość mało szczeka :diabloti: no póki co to jak puszczę to on od razu też puszcza i się paczy ;) więc trudno dać mu wygrać. a z dynamiką to nie wiem o co kaman :evil_lol: Quote
dog193 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 No, w sensie że uciekasz i takie tam rzeczy. Może wtedy nie będzie puszczał, jak ty puścisz i od razu będziesz zwiewać w drugą stronę? Quote
Amber Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Częstotliwość szczekania to jedno, ale jej tonacja... :diabloti: Quote
motyleqq Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='dog193']No, w sensie że uciekasz i takie tam rzeczy. Może wtedy nie będzie puszczał, jak ty puścisz i od razu będziesz zwiewać w drugą stronę? robiłam tak trochę, tzn biegłam przodem do niego i puszczałam na sekundę i z powrotem łapałam. ale jak on wypluje i ja ucieknę to biegnie bez ;) to nic, nauczy się, wszystko w swoim czasie Amber, no cóż... :diabloti: Quote
dog193 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Pewnie tak ;) Ja już w sumie nie pamiętam co robiłam na samym początku z Jupim, ale on chyba nie puszczał w ogóle zabawki. W każdym razie tak oglądając filmik dziękuję Bogu, że mój pies nie szczeka :diabloti: Quote
motyleqq Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 dog193 napisał(a):Pewnie tak ;) Ja już w sumie nie pamiętam co robiłam na samym początku z Jupim, ale on chyba nie puszczał w ogóle zabawki. W każdym razie tak oglądając filmik dziękuję Bogu, że mój pies nie szczeka :diabloti: Etna też nie puszczała, od początku kochała szarpanie i wciskała zabawki w ręce. długo trwało nauka oddawania u niej :evil_lol: nadal się czasem zawiesza i dostaje szczękościsku ;) nie jest tak źle :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Jeżu-oszalała bym z takim psem, mam tego farta, ze moje psy szczekają tylko w takim ekstra pobudzeniu, na codzien trzymają ryje cicho. Chociaż miss Pola zaczyna coraz czesciej się odzywac nieproszona, czym mnie doprowadza do szału. :diabloti: Mam nadzieje, że mu ten głos zmężnieje, bo póki co brzmi jak jorecek :evil_lol: Ogólnie fajny Pleśniak, ale ryj to bym mu zakleiła taśmą :roll: Quote
Recommended Posts