Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

może co innego , w te wstydliwą część ciała by się należało , to by i poglądy zmiękły :evil_lol:

ale szkoda , że już nie ma jadek hipokrytów .... mnie po jednym uświadomiło , że tylko piwo i popcorn i hejt fajowy szedł :diabloti:

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hahhahaha "baba bez bolca dostaje p.....ca":diabloti::evil_lol:
No romantiś to jest i takie dojrzałe ,a może nie chciała się z plebsem kolegować??:-(

Posted

Kurde podczytuje tego bloga i widzę, że być może mój pies (i ja) został inspiracją do jednego akapitu :diabloti:

Idę czytać dalej :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']Kurde podczytuje tego bloga i widzę, że być może mój pies (i ja) został inspiracją do jednego akapitu :diabloti:

Idę czytać dalej :eviltong:

Od takich bzdet już lepiej ukrytą prawdę poogladać

Posted

przeczytałam pierwsze zdanie o terrierze , ale nie jest napisane do jakiego się to teriera ma jorka czy pitbulla ? ... więc nie czytam dalej :diabloti:

Posted

Nie no, wszystko spoko, ale pisanie tonem prawdy objawionej "o wielu psach z biegunkami" nie mając wglądu w pełną dokumentacje medyczną oraz historię choroby i "cudownych wyzdrowieniach terapią Zen Sren" można komuś namieszać w głowie.

Każdy przypadek jest inny. Po pierwsze nie nazwałabym luźnych kup ze stresu biegunką, biegunka to może powstać na wskutek podawania złej karmy + choroby + stres może być czynnikiem zaostrzającym :p ale może już skończę, choć kupny temat jest moim konikiem :evil_lol:

Posted

Fakt, nie znam się :( Gdybym tylko poćwiczyła z Jarim Zen Sren, jestem pewna, że nie było by już więcej żadnego sren nawet po Chappi i świńskich nóżkach :evil_lol: RC kupuje, bo ma fajną cenę do jakości :loveu: :eviltong: