Vectra Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 może co innego , w te wstydliwą część ciała by się należało , to by i poglądy zmiękły :evil_lol: ale szkoda , że już nie ma jadek hipokrytów .... mnie po jednym uświadomiło , że tylko piwo i popcorn i hejt fajowy szedł :diabloti: Quote
a_niusia Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 mi generalnie ciezko jest sie odniesc do kogos na tym forum jakos personalnie, bo mam to w dupie. Quote
Amber Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 ale szkoda , że już nie ma jadek hipokrytów Dla chcącego nic trudnego :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Hahhahaha "baba bez bolca dostaje p.....ca":diabloti::evil_lol: No romantiś to jest i takie dojrzałe ,a może nie chciała się z plebsem kolegować??:-( Quote
Aleks89 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Szczeniaki srają ,żrą ,gryzą i wkurzają.Lepiej pogadać o czymś/kimś co tylko wkurza:diabloti: Quote
Amber Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Kurde podczytuje tego bloga i widzę, że być może mój pies (i ja) został inspiracją do jednego akapitu :diabloti: Idę czytać dalej :eviltong: Quote
Aleks89 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 a_niusia napisał(a):ja lubie szczeniaki i bardzo chce. Dziecko se zrób:diabloti: Quote
Vectra Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 to ja już wolę o pogodzie nie o szczeniaczkach :diabloti: Amber , weź potem daj streszczenie cio ? :loveu: Quote
Aleks89 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='Amber']Kurde podczytuje tego bloga i widzę, że być może mój pies (i ja) został inspiracją do jednego akapitu :diabloti: Idę czytać dalej :eviltong: Od takich bzdet już lepiej ukrytą prawdę poogladać Quote
Amber Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 A po co streszczenie? Tutaj jest artykuł. Akapit o sraczce. Blog jest publiczny :loveu: http://bialyjack.blogspot.com/2013/04/fizyczne-rezultaty-psychicznych.html Quote
Vectra Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 eeee , to ja wolę paputki przytargać z lasu .... chyba ich kły są milsze niż ta zacna lektura :diabloti: Quote
Amber Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Blog został pisany z myślą, że ktoś go będzie czytał więc mam zamiar czytać :grins: Czytam szybko :cool3: Quote
Amber Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Przeczytałam ;) To samo co na dogo w skompresowanej formie. Faktycznie, szkoda oczu :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 No przeca nic nowego nie wymyśli.Ale sam styl pisania jest mdły. Quote
Vectra Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 przeczytałam pierwsze zdanie o terrierze , ale nie jest napisane do jakiego się to teriera ma jorka czy pitbulla ? ... więc nie czytam dalej :diabloti: Quote
Amber Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Nie no, wszystko spoko, ale pisanie tonem prawdy objawionej "o wielu psach z biegunkami" nie mając wglądu w pełną dokumentacje medyczną oraz historię choroby i "cudownych wyzdrowieniach terapią Zen Sren" można komuś namieszać w głowie. Każdy przypadek jest inny. Po pierwsze nie nazwałabym luźnych kup ze stresu biegunką, biegunka to może powstać na wskutek podawania złej karmy + choroby + stres może być czynnikiem zaostrzającym :p ale może już skończę, choć kupny temat jest moim konikiem :evil_lol: Quote
Amber Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Fakt, nie znam się :( Gdybym tylko poćwiczyła z Jarim Zen Sren, jestem pewna, że nie było by już więcej żadnego sren nawet po Chappi i świńskich nóżkach :evil_lol: RC kupuje, bo ma fajną cenę do jakości :loveu: :eviltong: Quote
Vectra Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 a_niusia napisał(a):ale sie zajaraliscie... :)))) bo chcę sraczki dostać .... :diabloti: Quote
Recommended Posts