Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja lubie tego bloga o wegeterianskim zarciu. robie z niego duzo potraw dla mojego chlopaka, zeby zgodzil sie na papisia:)))))

albo tego, co napisali jak zrobic taki teczowy tort 100% swinstwa. chyba go zrobie na moje urodziny.

Posted

Aleks89 napisał(a):
Aniusia-jak przeczytałem o blożku orzygałem pół monitora kawa:evil_lol:Również uwielbiam te wypociny:diabloti:Ciekawi mnie tylko kto to czyta.

ejjj! o co chodzi? ja nie wiem jaki blożek:eviltong:

Posted

Ja w ogóle wolę nie czytać wypocin kogoś kto miał raptem 2-3 psy w życiu (albo i mniej :eviltong:) i ma się za prawdę objawioną. Dlatego sama nic nie piszę, bo wiem, że nic nie wiem... :p

No mówie od białego kundelka na czarnym sznurku!Kto nie ma FB ten frajer

Wiem, wiem Mark Z. płacze nocami, że nie ujawniłam mu jeszcze wszystkich swoich danych :diabloti:

Posted

a_niusia napisał(a):
ej no ale jest tez kilka fajnych blozkow w necie...

psich? no ja znam ze dwa :grins: w tym jeden niepolski. Takich psich, na których faktycznie można się czegoś ciekawego dowiedzieć.

Posted

no ale wiesz to zalezy, co kto szuka.
ja np. jestem fanem aktywnego spedzania czasu z kundlami. rok tem przed wakacjami szukalam info o tym, jak to jest z kundlem w chorwacji i serio gowno znalazlam jesli chodzi o poradki praktyczne. wiadomo, ze paszport, szczepienia itd, ale raczej nie o to mi chodzilo.

i ja bym sobie z takiego blozka o podrozach z kundlem np. skorzystala.

w ogole mysle, ze rozne takie spoko historie o zyciu z kundlem bylyby spoko, moglabym to czytac przy kawie.
no wiesz: z humorem, z lekkim piorem, bez kolka w dupie i podzialu swiata na szarych kowalskich i profesjonalistow.

Posted

[quote name='a_niusia']no ale wiesz to zalezy, co kto szuka.
ja np. jestem fanem aktywnego spedzania czasu z kundlami. rok tem przed wakacjami szukalam info o tym, jak to jest z kundlem w chorwacji i serio gowno znalazlam jesli chodzi o poradki praktyczne. wiadomo, ze paszport, szczepienia itd, ale raczej nie o to mi chodzilo.

i ja bym sobie z takiego blozka o podrozach z kundlem np. skorzystala.

w ogole mysle, ze rozne takie spoko historie o zyciu z kundlem bylyby spoko, moglabym to czytac przy kawie.
no wiesz: z humorem, z lekkim piorem, bez kolka w dupie i podzialu swiata na szarych kowalskich i profesjonalistow.
podróżnicze- nie wiem, nie szukałam, nie interesuję się tym ;) znaczy w zasadzie znam fajnego blożka o podróżowaniu z psem i zupełnie o nim zapomniałam http://juicytravels.blox.pl/html , i to rzeczywiście jest super, mi się fajnie czyta, i też można się ciekawych rzeczy dowiedzieć ;) taka nowela psia by mnie chyba nudziła. Ja czytam blogi szkoleniowe, jak mi się przypomni, i to tylko te ze dwa-trzy, uważam, że nie ma więcej nic ciekawego dla mnie w tej tematyce.
Ostatnio też jakiś blog mi się przewinął, właśnie taka nowelka, było spoko dopóki nie dotarłam do wpisów o gotowaniu w formie, jakiej ja nienawidzę :evil_lol: i skończył mi się podobać

Posted

generalnie to jesli chodzi o uzewnetrznianie sie w internecie, to zeby bylo milo gdzies zagladac, to podstawa to jest lekkie pioro niezaleznie od tego, co sie pisze.

a niestety wielu blogerom tego baaardzo brakuje.

Posted

a_niusia napisał(a):
ja lubie tego bloga o wegeterianskim zarciu. robie z niego duzo potraw dla mojego chlopaka, zeby zgodzil sie na papisia:)))))

albo tego, co napisali jak zrobic taki teczowy tort 100% swinstwa. chyba go zrobie na moje urodziny.

robiłam TŻtowi na urodziny i był super. teraz jest nowa wersja, ponoć jeszcze lepsza :)

Martyna, daj no te fajne blożki szkoleniowe, bo czytanie sztywniactwa o oczywistościach mi się znudziło :evil_lol:

Posted

moj tz to nie jest zbyt zafascynowany tym tortem, ale ja to na maksa...a mam nowy piekarniczek:)) jakie tam dawalas barwniki do tego swinstwa?

hahaha przyznaj sie, ze jestes zwyklym kowalskim i nie jestes w stanie osiagnac idealu psiarza i jeszcze czasem dajesz psu jakies resztki z obiadu czy tez inne grzechy masz na sumieniu.

kurde najgorzej to chyba wypada kotlet w panierce i pierozki:)))

Posted

barwniki najtańsze jakie znalazłam na allegro w proszku i bardzo ładnie zabarwiają, używałam ich już do lukru, sernika i do tego tortu i zawsze śliczne kolorki

przyznaję, mój pies wylizuje nasze talerze, wiem że mam karnego... wiesz co :cool3:

Posted

cooooo to prawda, masz karnego...wiem co.

moj chlopak ugotowal kundlom ryz z plucami i marchwia, bo tak kiedys robiono na wsi:)))
za to tez jest karny, co nie?

ja mam mnostwo karnych juz:))))

Posted

Unbelievable napisał(a):
btw, właśnie mi przypomniałyście, że mam w lodówce pierogi, które miałam zjeść w poniedziałek, Gram ma dzisiaj obiadek :loveu::evil_lol:

Brutus miałby po nich niezłe sranie :diabloti:

Posted

ryż z płucami i innymi "odpadami" moje psy żrą przynajmniej 2razy w tyg.:diabloti:resztki jedzą notorycznie zresztą całkowicie nie po dogomaniacku je karmię i żyją póki co:multi:

Posted

mój TZ to nie wiem w jakich normach .... bo on nie daje resztek z talerza ... on je z psami równo obiad .. kęs dla siebie i kęs dla każdego , kęs dla siebie i tak do wylizania :diabloti:

Posted

oborze, to nie wolno psu ryżu z tanim mielonym z biedry dawać?! mój pies czasem zeżre jak ja niedojem, ale sama zazwyczaj talerz wylizuję :lol::lol: Ale chadza z nami na pizze i zjada końcówki, statnio nawet trafił mu się kawałek hamburgera. Gdzie takie cudowne blogi są? Ja mam fajnego blogaska, tylko poszłam w komercje :diabloti: