motyleqq Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Unbelievable napisał(a):gałuszka, serio? tak, serio ;) a co w tym dziwnego? Quote
Beatrx Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 akurat Aria do mnie i Aria wróć to super książki tego pana. a co to za wodę tam macie? super jest:loveu: Quote
motyleqq Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 To łukowska rzeczka Krzna, chyba tylko w tym miejscu tak dobrze wygląda ;) ogólnie miejscówa super, duża przestrzeń, woda i zero ludzi Quote
a_niusia Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 wszyscy sie boja wziac do domu te laleczke czaki. mogliscie ukryc te foty z zakrwawiona morda przed swiatem!!! Quote
motyleqq Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 może ta słodka fota z Mizią naprawi ten krwawy błąd? :cool3: Quote
a_niusia Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 no niby slodka, ale i tak kradnie zarcie:)))) Quote
motyleqq Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 a nie, bo to jego miseczka, a nie Mizi! Quote
Vectra Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 ja tam bym brała TYLKO tą krwawą bestie :loveu: Quote
Czekunia Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Jak ja bym chciała takiego Baltazarka:placz: Cudny jest! Quote
a_niusia Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 ja kocham male kotki i male szczeniaczki. jeszcze kilka lat temu mialam inne zdanie w temacie i nie moglam sie doczekac, kiedy moj pies bedzie wreszcie dorosly. ale teraz to chyba mi tyka zegar biologiczny czy cos takiego i jedynym ratunkiem jest dla mnie maly papis. nawet mnie nie przeraza, ze by mi lal na nowy dywan...nie jestem za bardzo fanem tego dyawanu:)))) Quote
Luzia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 a_niusia napisał(a):to nie jest mupet. nie chrzan. mupety sa na sznurku. juz predzej bym stawiala na pokemona. jestes chamski. Jessssssio a-niusia zacznij używać polskich znaków, wciskanie alta nie boli :roll: Etna z opisów bardzo pasuje do mojego Pamira, szkoda że kastrat, fajne dzieci by wyprodukowały :diabloti: Quote
motyleqq Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 [quote name='Luzia'] Etna z opisów bardzo pasuje do mojego Pamira, szkoda że kastrat, fajne dzieci by wyprodukowały :diabloti: nie wątpię :diabloti: byłam dwa dni temu u szczeniaczka westie. istny szatan :diabloti: jak nie piszczy, to szczeka, jak nie szczeka, to warczy, a jak nie warczy to gryzie. i biega jak pierdzielnięty :evil_lol: a tu mój Timosław: :diabloti: jak widać, też do normalnych nie należy :evil_lol: Quote
motyleqq Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Unbelievable napisał(a):fuuu, jaka sierść puchata :diabloti: taka jak powinna być :diabloti: Quote
monika15 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 on jest zajebiaszczy:loveu: taki inny, oryginalny Quote
vege* Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 motyleqq napisał(a): :) Baltazarek wciąż wolny :cool3: Taki cudak jeszcze domu nie znalazł? :loveu: motyleqq napisał(a):nie wątpię :diabloti: byłam dwa dni temu u szczeniaczka westie. istny szatan :diabloti: jak nie piszczy, to szczeka, jak nie szczeka, to warczy, a jak nie warczy to gryzie. i biega jak pierdzielnięty :evil_lol: a tu mój Timosław: jak widać, też do normalnych nie należy :evil_lol: Jak on rośnie i coraz bardziej przypomina owieczkę :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Omomomom *.* Cudeńko :loveu: Oczęta ma zarąbiste :cool3: Quote
Obama Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 a w jakim przedziale cenowym śmigają szczeniaki tej rasy?:oops:Jakie jest pogłowie rasy w PL? Quote
dorka1403 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 jaki zajebisty świr...wygląda jak by dopiero co go z kaftanu bezpieczeństwa wypuścili.... a tak serio serio jest prze piękny! zwłaszcza z tą swoją innością urodową... Quote
Unbelievable Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Obama napisał(a):a w jakim przedziale cenowym śmigają szczeniaki tej rasy?:oops:Jakie jest pogłowie rasy w PL? w polsce były 3-4 mioty, w tym 2 przez ostatnie dwa lata, mudiki są w polsce od jakichś 15lat ;) sztuk jest niewiele, myślę że max 30 Quote
Luzia Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 http://img819.imageshack.us/img819/5009/94600146695168182851633.jpg OMG, szaleństwo widać w oczach Quote
motyleqq Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 [quote name='monika15']on jest zajebiaszczy:loveu: taki inny, oryginalny dzięki :loveu: [quote name='vege*']Taki cudak jeszcze domu nie znalazł? :loveu: Jak on rośnie i coraz bardziej przypomina owieczkę :evil_lol: noo i nadal nie ma chętnych, tzn ktoś zapytał o niego, ale narazie nic poza tym ;) [quote name='Aleksandrossa']Omomomom *.* Cudeńko :loveu: Oczęta ma zarąbiste :cool3: dzięki :loveu: [quote name='Obama']a w jakim przedziale cenowym śmigają szczeniaki tej rasy?:oops:Jakie jest pogłowie rasy w PL? [quote name='Unbelievable']w polsce były 3-4 mioty, w tym 2 przez ostatnie dwa lata, mudiki są w polsce od jakichś 15lat ;) sztuk jest niewiele, myślę że max 30 pewnie nawet 30 nie ma, trudno mi powiedzieć. generalnie to nawet wśród psiarzy jak mówię jakiej jest rasy to nie wiedzą o czym mowa :eviltong: co do ceny to ponoć wszędzie taka sama, 2000zł [quote name='dorka1403']jaki zajebisty świr...wygląda jak by dopiero co go z kaftanu bezpieczeństwa wypuścili.... a tak serio serio jest prze piękny! zwłaszcza z tą swoją innością urodową... jest uroczym świrem po prostu :evil_lol: [quote name='Luzia']http://img819.imageshack.us/img819/5009/94600146695168182851633.jpg OMG, szaleństwo widać w oczach zwłaszcza z tym niebieskim okiem :cool3: [quote name='Vectra']jest maj , to kiedy odbierasz kiedy :cool3: plan jest na 17 maja :cool3: Quote
Ty$ka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Wygląda jakby zamiast mózgu w głowie miał pustkę :evil_lol: Ale jest świetny :loveu: Quote
Recommended Posts