Beatrx Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 e tam, myślałam, ze jakieś zawody czy coś z Etną w roli głównej:eviltong: Quote
motyleqq Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='Beatrx']e tam, myślałam, ze jakieś zawody czy coś z Etną w roli głównej:eviltong:[/QUOTE] a to zależy jak się będziemy rozwijać... myślałam o DCDC we Wrocławiu, ale chyba się nie przygotujemy ;) Quote
Aleks89 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Wole podbiegacze ,bo Luc poryczy poryczy po czym stwierdza "oooo piesek:loveu:pobawimy się?":evil_lol:On jest w stanie biegać za 1piłką z kilkoma psami bez spin ,tylko musi mieć czas na powarczenie ,poszczekanie ,dojście do tego ,że nikt mu nic nie chce zrobić.(podziękowania dla labradorki i BC z poznania:loveu:nie ma to jak zaatakować 4miesięczne szczenie+widział jak Czar i Kaja się z tymi sukami żrą broniąc jego)i od tego czasu się zaczęło.... Quote
mch Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-_tOMxMx00MM/UWrUeDajDII/AAAAAAAAQ00/rwfemKtZPdA/s902/DSC00066.JPG[/IMG] Czy to wy ? Jeśli chcesz więcej zdjec odezwij się na pw. Quote
Aleks89 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 One one pies rodem z mupet show i pańca lezbura:diabloti: Quote
a_niusia Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Aleks89']One one pies rodem z mupet show i pańca lezbura:diabloti:[/QUOTE] jaki mupet. nie jest na sznurku. Quote
Aleks89 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='a_niusia']jaki mupet. nie jest na sznurku.[/QUOTE] Ale ten na sznurku jest szpetny:diabloti:A ten mupet jest całkiem znośny:lol: Quote
a_niusia Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 to nie jest mupet. nie chrzan. mupety sa na sznurku. juz predzej bym stawiala na pokemona. jestes chamski. Quote
Amber Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Fajne ujęcie, Etna jaka wpatrzona :) Muszę poprosić TŻ żeby też mi takie zrobił z Jarim :evil_lol: Quote
motyleqq Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 (edited) To my, super fota :loveu: [quote name='Amber']Fajne ujęcie, Etna jaka wpatrzona :) Muszę poprosić TŻ żeby też mi takie zrobił z Jarim :evil_lol:[/QUOTE] No, niech zrobi koniecznie :evil_lol: edit: zobaczcie na łapy Etny, chyba jej się trochę poplątały :lol: Edited April 16, 2013 by motyleqq Quote
motyleqq Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 zdjęcia od Karoliny :) [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Seminarium obi z Patrycja Kowalczyk/DSC_0357.png[/IMG] [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Seminarium obi z Patrycja Kowalczyk/DSC_0197.png[/IMG] [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Seminarium obi z Patrycja Kowalczyk/DSC_0196.png[/IMG] [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Seminarium obi z Patrycja Kowalczyk/DSC_0194.png[/IMG] [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Seminarium obi z Patrycja Kowalczyk/DSC_0192.jpg[/IMG] Quote
motyleqq Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Seminarium obi z Patrycja Kowalczyk/DSC_0186.png[/IMG] koniec :eviltong: Quote
Beatrx Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 co ona robi na przedostatnim zdjęciu?:cool3: Quote
Rinuś Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 ejj ona ładna jest :eviltong: same słabe fotki tutaj były,a na tych ładnych zdjęciach super wyszła :loveu: Quote
motyleqq Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 (edited) [quote name='Beatrx']co ona robi na przedostatnim zdjęciu?:cool3: łapie piłkę która leci spod pachy :evil_lol: [quote name='Rinuś']ejj ona ładna jest :eviltong: same słabe fotki tutaj były,a na tych ładnych zdjęciach super wyszła :loveu: dobrze wiedzieć że były same słabe fotki :diabloti: wyobraźcie sobie, że ten rudy pan jest jedynym niezarezerwowanym kociakiem :question: byłam pewna, że 'pójdzie' jako pierwszy Edited April 17, 2013 by motyleqq Quote
BBeta Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Fajny ;) Chyba już niedługo przeprowadza się do Ciebie? ;) Quote
asiak_kasia Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 oo rudzielec wam został? Może warto go gdzies wrzucić w ogłoszenia, bo pewnie wszyscy myślą, że już zaklepany, albo boją się nawet odzywać :razz: ja się swego czasu tak czaiłam na szczyla, ale była rezerwacja, ja zyłam w przekonaniu, że chłopaczek poszedł do domku, a tu po kilku tyg nieobecnosci okazało sie, ze jest dostepny, no to kombinejszon skad wziac nagle kasiore, i zanim się ogarnęlismy, psiak poszeeeedł był :-( A co to potworka z jednym okiem- to jeżu, on jest naprawde ładny...pomimo tego, że brzydal :diabloti: Quote
Rinuś Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Tak jak mi się nie podobał na początku i prawie mnie ktoś zjadł za to :diabloti: tak teraz jest już fajny, wyrabia się :eviltong: Quote
motyleqq Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 BBeta napisał(a):Fajny ;) Chyba już niedługo przeprowadza się do Ciebie? ;) dokładnie 17 maja :) asiak_kasia napisał(a):oo rudzielec wam został? Może warto go gdzies wrzucić w ogłoszenia, bo pewnie wszyscy myślą, że już zaklepany, albo boją się nawet odzywać :razz: ja się swego czasu tak czaiłam na szczyla, ale była rezerwacja, ja zyłam w przekonaniu, że chłopaczek poszedł do domku, a tu po kilku tyg nieobecnosci okazało sie, ze jest dostepny, no to kombinejszon skad wziac nagle kasiore, i zanim się ogarnęlismy, psiak poszeeeedł był :-( A co to potworka z jednym okiem- to jeżu, on jest naprawde ładny...pomimo tego, że brzydal :diabloti: on jest ogłoszony i w ogóle na stronie jest napisane, kto jest zarezerwowany, a kto nie. jakoś o innych nie boją się pytać :diabloti: to pewnie przez tamto zdjęcie z krwią na pysku :evil_lol: hihi dziękuję :evil_lol: Amber napisał(a):Super fotka :) dzięki w imieniu Tomka :) Rinuś napisał(a):Tak jak mi się nie podobał na początku i prawie mnie ktoś zjadł za to :diabloti: tak teraz jest już fajny, wyrabia się :eviltong: też uważam że coraz ładniejszy :cool3: zawsze jak chcę wywiesić wyprane świnkowe rzeczy na słońcu, to ono znika i się chmurzy :mdleje: :evil_lol: Quote
motyleqq Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 chodzimy ostatnio na spacery na prawdziwe pola, które po kilku kilometrach kończą się lasem ;) są praktycznie za moim domem i nie wiedziałam, że tam jest tak fajnie :evil_lol: jest tam cała paleta zwierzyny: bażanty, zające, lisy, bociany i oczywiście sarny. Etna zaliczyła małą wpadkę ;) ale następnego razu odwołała się od saren(ruszyła już za nimi) oraz od zająca, który wyskoczył jej spod łap gdy zawracała :loveu: poza tym po dwóch ciężkich latach chodzenia na smyczy ;) dziś przeszłyśmy bez kantara, choć nie bez zawracania w kółko ;) niemniej smycz nie była napięta i z tego miejsca polecam wszystkim mającym taki problem jak ja(czyli pies-beton w temacie luźnej smyczy) książkę 'Aria, równaj'. jeszcze trochę pracy przed nami ale to, że udało się normalnie przejść obok najgłupszych psów świata(sąsiedzi) daje nadzieję ;) pewnie niedługo Etna zrobi coś bardzo głupiego :diabloti: a teraz fotki Quote
Recommended Posts