awaria Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Amber, może po weekendzie uda nam się złapać :) ? Quote
motyleqq Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 domek elegancki, nawet sobie wczoraj powiększali, żeby we dwójkę leżeć :D skrzynka już odetkana. jak dla mnie, to możemy iść i dziś i jutro :D Quote
motyleqq Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='awaria']Ekhem...:mad:[/QUOTE] co jest? dopiero się ogarnęłam :D musiałam: nakarmić i wyczesać z psa pół kilo piasku, wszystko jest na dywanie :D wykąpać siebie, drugie pół kilo piasku odpłynęło w wodzie :D zjeść! no i obrobić foty. i już :D narazie jednak nie chce mi się wstawiać zdjęć, sory :evil_lol: idę w kimę, bom zmęczona podróżą- 2 razy uciekł mi autobus, a potem pies mi szalał :roll: Quote
merrickmayfair Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Widzę,że Etna dojrzewa :evil_lol: i chłopaków sobie znajduje :-o ja też czekam na pierwszą cieczkę mojej kobity, nie czuję się na to gotowa :lol: a właśnie...nie masz problemu z obskakującymi psami? Do mojej większość psów się dobiera odkąd skończyła 3 miesiące :-o czasami aż się nóż w kieszeni otwiera :angryy: Quote
motyleqq Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 raczej nie... ten jej narzeczony na nią właził, ale on tak na wszystkie, kiedyś jeden beagle który też wskakuje na wszystkie :D no i Jari próbował ale Etna go odganiała :cool3: a tak to ona potrafi kopulować psy :roll: albo nogi :roll: Quote
merrickmayfair Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='motyleqq']raczej nie... ten jej narzeczony na nią właził, ale on tak na wszystkie, kiedyś jeden beagle który też wskakuje na wszystkie :D no i Jari próbował ale Etna go odganiała :cool3: a tak to ona potrafi kopulować psy :roll: albo nogi :roll:[/QUOTE] No właśnie Nelly też odgania...ale ona to traktuje jak zabawe i chyba nawet nie wie co oni by chcieli jej zrobic :lol: po prostu ucieka i sama zachodzi kopulanta od tylu i po nim skacze, biega itd :lol: może po sterylizacji psy sie uspokoja w jej obecnosci :roll: Quote
Cerber Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 ależ masz prześliczną niuńkę! jest naprawdę rozkoszna! Quote
Natalia&Cody Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Etna jest śliczna. :loveu: Też chcę taką psinę. :loveu: :evil_lol: Będziemy Was nawiedzać... :cool3: Quote
motyleqq Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Silky123']Etna jest śliczna. :loveu: Też chcę taką psinę. :loveu: :evil_lol: Będziemy Was nawiedzać... :cool3:[/QUOTE] w takim razie, możemy wymienić się psami :cool3: Quote
Natalia&Cody Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Trochę mi daleko do Warszawy... :evil_lol: Quote
motyleqq Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 zawsze coś... :evil_lol: no cóż, ja sobie westa mogę kupić, ale drugiej Etny nie ma nigdzie! :cool3: Quote
motyleqq Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 ale żeby była taka sama, to i partner musiałby taki być :cool3: chyba, że przez pączkowanie :lol: dziś olałam fakt paskudnej pogody i postanowiłam zrobić tradycyjny, długi wieczorny spacer. wreszcie spokój w domu :multi: tylko musiałam z Etny wyczesać tonę błota i jeszcze umyć jej łapy ;) Quote
chi23 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='motyleqq']chyba, że przez pączkowanie :lol: [/QUOTE] ::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
omry Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Przyszłam do Was odetchnąć od chamskiego wątku. Dawać foty! :) Quote
Talucha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Dołączam się do oczekujących na fotki:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Silky123']no chyba, że się ją rozmnoży. :cool3:[/QUOTE] Albo zrobi klona :D Quote
motyleqq Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 doobra, to jak tak czekacie, to daję foty:) Baron awarii:) omry, co zaś do chamskiego wątku, to na niektórych nie mam już słów, aż się wkurzam przed tym monitorem :angryy: Quote
motyleqq Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 nie-kamienny Duffel! :D mina Barona rządzi :D Quote
*Magda* Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='motyleqq']mina Barona rządzi :D "]http://imageshack.us/photo/my-images/202/26754858.jpg/] Hahaha :D:D:D [quote name='motyleqq'] hiena :cool3: "]http://imageshack.us/photo/my-images/194/52914919.jpg/] Moja hiena :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 O nawet Duffel się załapał na zdjęcie :D Fajnie wyszło jak Baron przybija dziesiątkę ;) Jesteś może jutro chętna na spacer ? :) Quote
Recommended Posts