Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='awaria']Ekhem...:mad:[/QUOTE]

co jest? dopiero się ogarnęłam :D
musiałam:
nakarmić i wyczesać z psa pół kilo piasku, wszystko jest na dywanie :D wykąpać siebie, drugie pół kilo piasku odpłynęło w wodzie :D zjeść! no i obrobić foty. i już :D

narazie jednak nie chce mi się wstawiać zdjęć, sory :evil_lol: idę w kimę, bom zmęczona podróżą- 2 razy uciekł mi autobus, a potem pies mi szalał :roll:

Posted

Widzę,że Etna dojrzewa :evil_lol: i chłopaków sobie znajduje :-o ja też czekam na pierwszą cieczkę mojej kobity, nie czuję się na to gotowa :lol: a właśnie...nie masz problemu z obskakującymi psami? Do mojej większość psów się dobiera odkąd skończyła 3 miesiące :-o czasami aż się nóż w kieszeni otwiera :angryy:

Posted

raczej nie... ten jej narzeczony na nią właził, ale on tak na wszystkie, kiedyś jeden beagle który też wskakuje na wszystkie :D no i Jari próbował ale Etna go odganiała :cool3: a tak to ona potrafi kopulować psy :roll: albo nogi :roll:

Posted

[quote name='motyleqq']raczej nie... ten jej narzeczony na nią właził, ale on tak na wszystkie, kiedyś jeden beagle który też wskakuje na wszystkie :D no i Jari próbował ale Etna go odganiała :cool3: a tak to ona potrafi kopulować psy :roll: albo nogi :roll:[/QUOTE]

No właśnie Nelly też odgania...ale ona to traktuje jak zabawe i chyba nawet nie wie co oni by chcieli jej zrobic :lol: po prostu ucieka i sama zachodzi kopulanta od tylu i po nim skacze, biega itd :lol: może po sterylizacji psy sie uspokoja w jej obecnosci :roll:

Posted

[quote name='Silky123']Etna jest śliczna. :loveu:
Też chcę taką psinę. :loveu: :evil_lol:
Będziemy Was nawiedzać... :cool3:[/QUOTE]

w takim razie, możemy wymienić się psami :cool3:

Posted

ale żeby była taka sama, to i partner musiałby taki być :cool3: chyba, że przez pączkowanie :lol:

dziś olałam fakt paskudnej pogody i postanowiłam zrobić tradycyjny, długi wieczorny spacer. wreszcie spokój w domu :multi: tylko musiałam z Etny wyczesać tonę błota i jeszcze umyć jej łapy ;)

Posted

doobra, to jak tak czekacie, to daję foty:)

Baron awarii:)

omry, co zaś do chamskiego wątku, to na niektórych nie mam już słów, aż się wkurzam przed tym monitorem :angryy: