motyleqq Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 (edited) u nas z tymi zabawkami to różnie bywa, zwykle długo jej to zajmuje i w końcu znajduje, ale trzeba jej dawać wskazówki. w śniegu w tym roku trochę piłek zgubiłyśmy ;) ale szuka, stara się :evil_lol: przyjechała już Zosia: Edited April 9, 2013 by motyleqq Quote
motyleqq Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Troszkę ją gania, ale teraz jedzą razem :) Quote
Beatrx Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 następna co tylko je:cool3: ale stół mają superowy. Quote
motyleqq Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Szkoda tylko że Zosia uważa za słuszne na tym stole siedzieć i zostawiać bobki w żarciu :evil_lol: Quote
Amber Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Fajny świniak, na pewno będzie im sympatyczniej razem :) Quote
Beatrx Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='motyleqq']Szkoda tylko że Zosia uważa za słuszne na tym stole siedzieć i zostawiać bobki w żarciu :evil_lol:[/QUOTE] oj tam oj tam, jeszcze się nauczy manier:cool3: Quote
evel Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 http://img18.imageshack.us/img18/2521/zositos.jpg "co to jest?!" :lol: Ale fajnie, będzie im raźniej razem. A świń włochaty Cię nie uczula? ;) Quote
motyleqq Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Amber']Fajny świniak, na pewno będzie im sympatyczniej razem :) Już widać różnicę u Tosi :) [quote name='Beatrx']oj tam oj tam, jeszcze się nauczy manier:cool3: Taa, już Tosia robi to samo :cool3: [quote name='evel']http://img18.imageshack.us/img18/2521/zositos.jpg "co to jest?!" :lol: Ale fajnie, będzie im raźniej razem. A świń włochaty Cię nie uczula? ;) Wiesz, teraz z kotami to mam non stop alergię, to nie poczuję różnicy. A nie mogę znaleźć wyników testów, a były tam świnki :cool3: [quote name='Rinuś']ooo ta nowa jest fajna :cool3: Wiem :cool3: Quote
drzalka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Jak byłam mała zawsze chciałam mieć różne gryzonie, raz nawet miałam chomika szkolnego, którym opiekowałam sie na feriach, ale z czasem jakoś mi przeszło :D A powiedz mi motyleqq co to je, to łyse :P ?? Quote
asiak_kasia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='drzalka']Jak byłam mała zawsze chciałam mieć różne gryzonie, raz nawet miałam chomika szkolnego, którym opiekowałam sie na feriach, ale z czasem jakoś mi przeszło :D A powiedz mi motyleqq co to je, to łyse :P ?? co prawda nie do mnie ale odpowiem, to je świńka morska rasy bezwłosej skinny. Najlepsiejsze prosięta jakie są :loveu: Quote
Aleks89 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Drzałka ty pytałas co to żre czy co to jest?:lol:Bo ja odpowiedziałem co to żre ,a kaśkaodladacznic co to jest.:lol: Quote
asiak_kasia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Aleks89']Drzałka ty pytałas co to żre czy co to jest?:lol:Bo ja odpowiedziałem co to żre ,a kaśkaodladacznic co to jest.:lol:[/QUOTE] Full serwis jest :evil_lol: Chociaż Oleczku Twoją odpowiedz można podciągnać pod obydwa pytania. W końcu świnia taka sama jak ta kudłata, ino bez włosów :diabloti: Quote
drzalka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 hah nie to było co to jest, z wiejską zawiochą :D A ,,spoko, myślałam że to jakaś "tropikalna" rasa gryzonia typu mały prosiak :p Ale wygląda ..ciekawie :D . Quote
Aleks89 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Tośmy się dogadali w trójkę jak cholera:evil_lol:Każdy z innej wiochy to i dialekty inne:lol: Quote
motyleqq Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 No, tak jak powiedzieli, Tosia jest świnką morską :lol: ale spoko, ciągle ktoś o to pyta :evil_lol: Quote
drzalka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Tak jest jak sie nie siedzi w temacie :D tak jak psi laik mówiący że pitbull to amstaff :p Tym bardziej że za szkłem w zoologu nie widziałam takiego zwierzaka, może są ja niewiem. A Ty z hodowli ją masz ? Quote
motyleqq Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 nie no, nie ma ich w sklepach :) myślę, że nawet gdyby były, to by tam padały, są delikatniejsze i bardziej wymagające od 'zwykłej' świnki. moja na samym początku ze stresu dostała grzybicy :roll: tak, z hodowli :) Quote
Vectra Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 sama przez siebie i z Twoim udziałem - jestem CHORA :evil_lol: obejrzałam ta stronę chyba najbardziej sumiennie na świecie. aaaaaaaaaaaa tri color łyse - już widzę naszą grupę hodowlaną na wystawach :evil_lol: Quote
motyleqq Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Vectra']sama przez siebie i z Twoim udziałem - jestem CHORA :evil_lol: obejrzałam ta stronę chyba najbardziej sumiennie na świecie. aaaaaaaaaaaa tri color łyse - już widzę naszą grupę hodowlaną na wystawach :evil_lol:[/QUOTE] no nieźle :evil_lol: jak już grupy hodowlane widzisz, to nie pozostaje nic innego, jak zacząć kupować prosiaki :diabloti: Quote
Vectra Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='motyleqq']no nieźle :evil_lol: jak już grupy hodowlane widzisz, to nie pozostaje nic innego, jak zacząć kupować prosiaki :diabloti:[/QUOTE] podkłady do treningów grupy hodowlanej mam !!! czyli to już coś :evil_lol: wczoraj z kumpelą miałyśmy polewkę pół wieczora :evil_lol: trwa konflikt , co do nazwy hodowli :diabloti: oczywiście pertraktacje są w ramach żartów , bo po co gadać o problemach , jak można się pośmiać i powygłupiać ;) Quote
BBeta Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 http://tablica.pl/oferta/swinka-swinki-miniaturowe-mini-pig-ID2v2Ix.html#beccfb6bed;r:;s: Taką świnkę sobie kup :loveu: :diabloti: Quote
Recommended Posts