*Magda* Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 awaria napisał(a):I przeprowadź poważną rozmowę z Etną, że jest jeszcze za młoda na TAKIE rzeczy :D Jak Tora miała cieczkę, to raz pies sąsiadów się przypałętał na spacerze. Takie zaloty do niej robił, że hoho. Ale Tora była zainteresowana tylko zabawą, nie w głowie jej były amory :) Ale i tak pozwoliłam jej się znim "pobawić" tylko kilka minut, bo wolałam nie ryzykować z sąsiadką, że Arni weźmie ją "na chamca". Quote
motyleqq Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 przedstawiam Wam sesję pt ZAKOCHANY KUNDEL :D kłótnie małżeńskie: francuski pocałunek: ucieczka chyłkiem :D Quote
Amber Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Haha świetne te fotki w dziurze... Etna jest widzę psem uniwersalnym, pływa, biega i noruje :D Quote
Ewa&Duffel Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Świetna parka i urocze miejsce sobie znaleźli do pozowania :loveu: Quote
motyleqq Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Amber napisał(a):Haha świetne te fotki w dziurze... Etna jest widzę psem uniwersalnym, pływa, biega i noruje :D no ba, to jest pies doskonały :D oprócz tego co wymieniłaś, to świetny z niej pies obronny się zrobił :cool3: Ewa&Duffel napisał(a):Świetna parka i urocze miejsce sobie znaleźli do pozowania :loveu: i wcale nie chcieli się rozdzielać :loveu: Quote
WATACHA Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Jaki cudny bull.Uwielbiam je.Ekstra te fotki w "domu" :) Quote
omry Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Bullek! Szykuję się na takiego, jeszcze tylko kilka lat :D Cudowny jest. Quote
*Magda* Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='motyleqq'] http://img854.imageshack.us/img854/103/76990786.jpg Etna mi tu trochę hienę przypomina :D Quote
omry Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 magdabroy napisał(a):Etna mi tu trochę hienę przypomina :D Haha, powiedziałabym nawet, że bardziej, niż trochę :D Ale hieny to pocieszne zwierzątka. Quote
motyleqq Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 WATACHA napisał(a):Jaki cudny bull.Uwielbiam je.Ekstra te fotki w "domu" :) omry napisał(a):Bullek! Szykuję się na takiego, jeszcze tylko kilka lat :-D Cudowny jest. awaria napisał(a):Eh, bulliś moja miłość :smile: ojej, nie wiedziałam, że one takie lubiane są :D ten jest niestety chłopakiem Etny więc się nie zakochujcie :mad: :evil_lol: Quote
motyleqq Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 magdabroy napisał(a):Etna mi tu trochę hienę przypomina :D to mój ulubiony komentarz na temat mojego psa :D Quote
WATACHA Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 motyleqq napisał(a):ojej, nie wiedziałam, że one takie lubiane są :D ten jest niestety chłopakiem Etny więc się nie zakochujcie :mad: :evil_lol: A da go trochę potarmosić czy taka raczej zaborcza z niej "żona" :)? Quote
omry Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 motyleqq napisał(a):ten jest niestety chłopakiem Etny więc się nie zakochujcie :mad: :evil_lol: Już po ptokach :) Quote
motyleqq Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 WATACHA napisał(a):A da go trochę potarmosić czy taka raczej zaborcza z niej "żona" :)? zaborcza, nie ma głaskania, od razu podstawia swój pysk z miną 'MNIE GŁASZCZ' :evil_lol::evil_lol: ale to przy wszystkich... :D omry napisał(a):Już po ptokach :smile: eh... no dobra, nic jej nie powiem :evil_lol: Quote
omry Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='motyleqq'] Nie no, ale fajnie razem wyglądają. Ona - wysoka, szczupła, długowłosa blondyna. On - niski, napakowany kark :evil_lol: Quote
motyleqq Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 serce nie sługa :evil_lol: tak w ogóle, to najpierw go pogoniła z zębami, aż się przestraszyłam :-o ale potem jak tylko od niej odchodził na dłużej, to szybko biegła go zaczepiać, kokietka :cool3: no a potem to już wybudowali dom i sobie siedzieli razem :lol: Quote
awaria Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Miłość nie wybiera - wybierz bullterriera :D Tylko, żeby mu nie złamała serca :( ! Quote
Fides79 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 no "małżeństwo" piękne :lol: domek, ciasny ale własny, ważne, że mają mały kącik do swojej dyspozycji ;) Quote
awaria Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Fides79 napisał(a):no "małżeństwo" piękne :lol: domek, ciasny ale własny, ważne, że mają mały kącik do swojej dyspozycji ;) I nie będą musieli spłacać kredytu przez 30 lat :D Quote
Fides79 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 awaria napisał(a):I nie będą musieli spłacać kredytu przez 30 lat :D ha ha ha no własnie i zawsze moga sobie powiększyć o kolejny pokój :D Quote
awaria Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 juhu ;) spacer aktualny mam nadzieję ;) chciałam napisać do Ciebie wiadomość, ale masz zapchaną skrzynkę :( Quote
Amber Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Zazdroszczę wam tego spaceru :( Szkoda, że jutro się nie spotykacie... Ja dziś w żaden sposób nie mogę :( Quote
Recommended Posts