motyleqq Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='evel']Och, piękna. Masz zdjęcie całej koty? :) tutaj link do wszystkich zdjęć z dzisiaj :) [quote name='Aleksandra95']genialnaa :loveu: [quote name='Angi']śliczna ! :loveu: [quote name='Beatrx']a jak ona uroczo łapkę trzyma:loveu: dzięki! :loveu: do tego jest bardzo milutka, łasi się :) Quote
Vectra Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Obejżałam foty na fajczbuczku , zajefajna woliera dla kotów :loveu: Quote
motyleqq Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Vectra napisał(a):Obejżałam foty na fajczbuczku , zajefajna woliera dla kotów :loveu: ludzie na wsi ponoć się zastanawiają, czy ptaki hodujemy :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 motyleqq napisał(a):ludzie na wsi ponoć się zastanawiają, czy ptaki hodujemy :evil_lol: No taaa , bo kotek to tylko luzem myszy łowić ;) Quote
Ty$ka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Nic dziwnego, że kicia ukradła Ci serducho :loveu: Jest bossska :loveu: Quote
paulaa. Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Dzisiaj widziałam na telefonie wujka klona Etny, znajda, jest po prostu identyczna, nawet nie podobna, wielkość, ubarwienie, nawet ta dłuższa sierść za uszami :lol: i na filmikach śmigała za gumowym frisbee :smile: Może uda mi się skombinować fotkę ;) Quote
motyleqq Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='paulaa.']Dzisiaj widziałam na telefonie wujka klona Etny, znajda, jest po prostu identyczna, nawet nie podobna, wielkość, ubarwienie, nawet ta dłuższa sierść za uszami :lol: i na filmikach śmigała za gumowym frisbee :smile: Może uda mi się skombinować fotkę ;) o kurczę, chętnie bym zobaczyła :cool3: zapraszam na bloga. Etna nie została psem zaprzęgowym, co sprawia, że nie jest już taka wszechstronna i uniwersalna, więc chyba ją sprzedam :diabloti: chce ktoś? :cool3: Quote
gops Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 dziwisz się jej ? psa trzeba najpierw oswoić z hałasem i z tym że coś się za nim ciągnie a nie od razu sanki przypieliście . ja tam się jej nie dziwie że nie chciała ciągnąć .;) spróbujcie ją najpierw oswoić z butelką czy grubszym kijem żeby nie czuła obciażenia tylko oswajała się z ew. hałasem i tym ogonem za sobą . sa psy które potrzebuje aż paru podejść z butelką/kijem zanim przywykną . powodzenia ;) nie poddawajcie się od razu tylko popracujcie nad tym , ciągnięcie to fajna zabawa. Quote
Aleks89 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Jak Luca przypiąłem do opony to wziął ją w ryj i przyniósł:lol:I tyle było z naszego ciągania. Quote
motyleqq Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='gops']dziwisz się jej ? psa trzeba najpierw oswoić z hałasem i z tym że coś się za nim ciągnie a nie od razu sanki przypieliście . ja tam się jej nie dziwie że nie chciała ciągnąć .;) spróbujcie ją najpierw oswoić z butelką czy grubszym kijem żeby nie czuła obciażenia tylko oswajała się z ew. hałasem i tym ogonem za sobą . sa psy które potrzebuje aż paru podejść z butelką/kijem zanim przywykną . powodzenia ;) nie poddawajcie się od razu tylko popracujcie nad tym , ciągnięcie to fajna zabawa.[/QUOTE] hałasu nie było żadnego, bo był śnieg wydeptany i to gładko za nią jechało. nie było jej ciężko, tylko się tego bała. miałam zamiar najpierw przypinać butelkę, ale pewnie skończyłoby się to tak: [quote name='Aleks89']Jak Luca przypiąłem do opony to wziął ją w ryj i przyniósł:lol:I tyle było z naszego ciągania.[/QUOTE] :evil_lol: poza tym chcieliśmy żeby za tydzień powoziła pewnego chłopca ;) i tylko to było naszym celem, nie podchodzimy do tego jak do kolejnego sportu, wiec nie wiem, czy będziemy dalej próbować Quote
Amber Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 podchodzimy do tego jak do kolejnego sportu, wiec nie wiem, czy będziemy dalej próbować Sprzedaj! Nie nadaje się i tłumi pasję :diabloti: Quote
motyleqq Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Amber']Sprzedaj! Nie nadaje się i tłumi pasję :diabloti:[/QUOTE] może chcesz kupić? na obronę sobie weźmiesz, jest lżejsza od Jariego, to może mogłabyś sama trzymać pieska? :cool3: Quote
Victoria Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 ja raczej kocia nie jestem, ale akurat ta kiciunia bardzo mi się podoba :loveu: ma takie mądre spojrzenie :lol: Quote
motyleqq Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 załapałyśmy się na dzień treningowy z freexami, a tymczasem zapraszam na bloga by poczytać o naszych (nie)umiejętnościach ;) Etna miała dziś pierwszego kawalera pod bramą. siedziała w oknie i piszczała :mdleje: Quote
motyleqq Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 prawie wszyscy już wiedzą... ale chyba nie wszyscy mają mnie w znajomych, więc... chwalę się i tutaj: Vaffel Wartownik Wiatru :) ps: żeby nie było niedomówień, pieseczek jeszcze u mnie nie jest! Quote
Unbelievable Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 GRATULEJSZYN :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ja Cię w znajomych nie mam, ale i tak już widziałam :evil_lol: Boskie maleństwo! :) Gratuluję! Quote
Recommended Posts