Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

westie_justa napisał(a):
weeź źle jej założyłas tą obroże :lol:

Angi napisał(a):
czepiasz się :lol: :evil_lol:

właśnie, czepiasz się :evil_lol: a poza tym, to nie ja, tylko TŻ, to mu można :evil_lol:

a_niusia napisał(a):
super sa te obroze, co nie?
nawet ladna macie:)))

super super. wczoraj mój ojciec, któremu pokazywałam obroże jak przyszła, patrzy patrzy na psa i mówi 'o, wyszyliście jej numer telefonu' :lol:

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moj tz tez tak zaklada te obroze i uwaza, ze tak jest prawidlowo.

dla mnie one sa super-ladne, praktyczne i super sie piora.
nawet mojej mamy pies tez dostal swoja i ma na niej serduszka:)))

Posted

mam dla Was kilka zdjęć kocio-psich ;)

podałam obiadek :loveu:

Zuzanka na środku stołu ;)

Ireneczka

Mizia brudne łapki :evil_lol:

jak wygląda Irenka, kiedy Etna chce podejść? tak:

:evil_lol: Etna robiła, co mogła, by ją uspokoić. położyła się, nawet pysk przywarła do podłogi i skomliła... nic nie wskórała ;)

Posted

za to Amorek nieco lepiej przyjął gościa ;)

trochę Etny:

i nasza interchempionka Malta ;)

właśnie jest na randce, nie zdradzę z którym kocurem(jednak nie z tym, co pokazywałam, niezależnie od nas...), trzymajcie kciuki za powodzenie akcji ;)

Posted

Etna będzie szczęśliwa :lol:

Mi się najbardziej podobają bure w szerokie pręgi (nie wiem jak się to nazywa fachowo), a jak jeszcze ma białego trochę :loveu:

Posted

A ja uwielbiam szyrletki i pręgowane różnego typu :loveu: Tricolorki też są boooskie :loveu: Rudasy już mi przeszły, za dużo rudności już miałam ;P

Kiedyś chciałam devona rexa, ale pewnie sobie tylko o nim pomarzę ;P

Posted

Irenka , kurde znam kilka Irenek i wszystkie takie porywcze dość dziewczyny :diabloti:
kocia Irenka , będę jej wierną fanką !!! abstrahując od fotki ;) piękne kocisko.

Posted

[quote name='Aleksandra95']Amorek to cudny kociak :)

do wzięcia :cool3:

[quote name='BBeta']Ja chciałabym TAKIEGO kota :loveu:

oj ja też :loveu:

[quote name='Ty$ka']http://img255.imageshack.us/img255/2493/img06461z.jpg jaki lew :lol: Strach się bać :evil_lol:

Malcia mi się podoba, kciukuję za jej randkę :loveu:

U Was jest jeszcze śnieg? ;)

Malta już wróciła, zobaczymy co będzie ;)

jest trochę, taki brudny brzydki :lol:

[quote name='Luzia']Etna będzie szczęśliwa :lol:

Mi się najbardziej podobają bure w szerokie pręgi (nie wiem jak się to nazywa fachowo), a jak jeszcze ma białego trochę :loveu:

klasycznie pręgowany :) czyli taki, jak partner Malty ;)

[quote name='Ty$ka']A ja uwielbiam szyrletki i pręgowane różnego typu :loveu: Tricolorki też są boooskie :loveu: Rudasy już mi przeszły, za dużo rudności już miałam ;P

Kiedyś chciałam devona rexa, ale pewnie sobie tylko o nim pomarzę ;P

szylkretki i tricolorki- TAK :loveu: moje ulubione :)

[quote name='Vectra']Irenka , kurde znam kilka Irenek i wszystkie takie porywcze dość dziewczyny :diabloti:
kocia Irenka , będę jej wierną fanką !!! abstrahując od fotki ;) piękne kocisko.

ona też dość porywcza, trochę zwichrowana :evil_lol: dzięki :)

[quote name='monika15']http://img255.imageshack.us/img255/2493/img06461z.jpg pusio milusio:loveu::evil_lol:

taa :evil_lol:

trzy nowe fotki Amora ;)

z ciocią Zuzią :lol:

Posted

Vectra napisał(a):
ładny ten Amorek , wredną ma tą mordę , ale ma coś w sobie ;)

to jest przesłodki miś. z racji bycia jedynakiem jest dopieszczony na maksa ;) można go sobie non stop nosić na rękach, a on będzie leżał bez ruchu :cool3: ale lubi się też bawić i często skacze z zaskoczenia :evil_lol: chyba też nie nauczył się prawidłowej zabawy z drugim kotem, bo męczy nawet te, które nie chcą i które na niego syczą-dla niego to kontynuacja zabawy :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

pragnę przedstawić Wam nowego członka naszej rodziny. byłam przeciwna jej zamieszkaniu u nas, ale jedno spojrzenie w jej oczy sprawiło, że powiedziałam 'ona jest moja' ;) oto PL*Atlas Kalahari, półsiostra Malty(jedna mamusia)