motyleqq Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 westie_justa napisał(a):weeź źle jej założyłas tą obroże :lol: Angi napisał(a):czepiasz się :lol: :evil_lol: właśnie, czepiasz się :evil_lol: a poza tym, to nie ja, tylko TŻ, to mu można :evil_lol: a_niusia napisał(a):super sa te obroze, co nie? nawet ladna macie:))) super super. wczoraj mój ojciec, któremu pokazywałam obroże jak przyszła, patrzy patrzy na psa i mówi 'o, wyszyliście jej numer telefonu' :lol: Quote
a_niusia Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 moj tz tez tak zaklada te obroze i uwaza, ze tak jest prawidlowo. dla mnie one sa super-ladne, praktyczne i super sie piora. nawet mojej mamy pies tez dostal swoja i ma na niej serduszka:))) Quote
motyleqq Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 mam dla Was kilka zdjęć kocio-psich ;) podałam obiadek :loveu: Zuzanka na środku stołu ;) Ireneczka Mizia brudne łapki :evil_lol: jak wygląda Irenka, kiedy Etna chce podejść? tak: :evil_lol: Etna robiła, co mogła, by ją uspokoić. położyła się, nawet pysk przywarła do podłogi i skomliła... nic nie wskórała ;) Quote
motyleqq Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 za to Amorek nieco lepiej przyjął gościa ;) trochę Etny: i nasza interchempionka Malta ;) właśnie jest na randce, nie zdradzę z którym kocurem(jednak nie z tym, co pokazywałam, niezależnie od nas...), trzymajcie kciuki za powodzenie akcji ;) Quote
dog193 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 http://img255.imageshack.us/img255/2493/img06461z.jpg Spieprzałabym w podskokach :evil_lol: Quote
BBeta Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 http://img255.imageshack.us/img255/2493/img06461z.jpg Sympatyczna :loveu: :diabloti: Quote
Luzia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Jeśli miała bym mieć kiedykolwiek rasowego kota to tylko MC :loveu: A świnka jest śmieszna :evil_lol: Taki łysol :lol: Quote
motyleqq Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 na co dzień to naprawdę miła koteczka :evil_lol: Quote
motyleqq Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Luzia napisał(a):Jeśli miała bym mieć kiedykolwiek rasowego kota to tylko MC :loveu: jak Irena urodzi rudego kocura to go sobie zostawię :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 http://img255.imageshack.us/img255/2493/img06461z.jpg jaki lew :lol: Strach się bać :evil_lol: Malcia mi się podoba, kciukuję za jej randkę :loveu: U Was jest jeszcze śnieg? ;) Quote
Luzia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Etna będzie szczęśliwa :lol: Mi się najbardziej podobają bure w szerokie pręgi (nie wiem jak się to nazywa fachowo), a jak jeszcze ma białego trochę :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 A ja uwielbiam szyrletki i pręgowane różnego typu :loveu: Tricolorki też są boooskie :loveu: Rudasy już mi przeszły, za dużo rudności już miałam ;P Kiedyś chciałam devona rexa, ale pewnie sobie tylko o nim pomarzę ;P Quote
Vectra Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Irenka , kurde znam kilka Irenek i wszystkie takie porywcze dość dziewczyny :diabloti: kocia Irenka , będę jej wierną fanką !!! abstrahując od fotki ;) piękne kocisko. Quote
monika15 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 http://img255.imageshack.us/img255/2493/img06461z.jpg pusio milusio:loveu::evil_lol: Quote
vege* Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='BBeta']Ja chciałabym TAKIEGO kota :loveu: Masz dobry gust :loveu: Mi jeszcze podobają się ragdolle i sphinxy (czarne) :loveu::loveu::loveu: Quote
angineuuka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 BBeta - w szarej przystani był kociak w typie devona do adopcji :evil_lol: Jak rasowy kot to : sfinks lub mco :) Quote
motyleqq Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 [quote name='Aleksandra95']Amorek to cudny kociak :) do wzięcia :cool3: [quote name='BBeta']Ja chciałabym TAKIEGO kota :loveu: oj ja też :loveu: [quote name='Ty$ka']http://img255.imageshack.us/img255/2493/img06461z.jpg jaki lew :lol: Strach się bać :evil_lol: Malcia mi się podoba, kciukuję za jej randkę :loveu: U Was jest jeszcze śnieg? ;) Malta już wróciła, zobaczymy co będzie ;) jest trochę, taki brudny brzydki :lol: [quote name='Luzia']Etna będzie szczęśliwa :lol: Mi się najbardziej podobają bure w szerokie pręgi (nie wiem jak się to nazywa fachowo), a jak jeszcze ma białego trochę :loveu: klasycznie pręgowany :) czyli taki, jak partner Malty ;) [quote name='Ty$ka']A ja uwielbiam szyrletki i pręgowane różnego typu :loveu: Tricolorki też są boooskie :loveu: Rudasy już mi przeszły, za dużo rudności już miałam ;P Kiedyś chciałam devona rexa, ale pewnie sobie tylko o nim pomarzę ;P szylkretki i tricolorki- TAK :loveu: moje ulubione :) [quote name='Vectra']Irenka , kurde znam kilka Irenek i wszystkie takie porywcze dość dziewczyny :diabloti: kocia Irenka , będę jej wierną fanką !!! abstrahując od fotki ;) piękne kocisko. ona też dość porywcza, trochę zwichrowana :evil_lol: dzięki :) [quote name='monika15']http://img255.imageshack.us/img255/2493/img06461z.jpg pusio milusio:loveu::evil_lol: taa :evil_lol: trzy nowe fotki Amora ;) z ciocią Zuzią :lol: Quote
motyleqq Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 no niestety, mimo że przed świętami chęci wyraziły 3 osoby, to w końcu nigdzie nie pojechał Quote
Vectra Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 ładny ten Amorek , wredną ma tą mordę , ale ma coś w sobie ;) Quote
motyleqq Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Vectra napisał(a):ładny ten Amorek , wredną ma tą mordę , ale ma coś w sobie ;) to jest przesłodki miś. z racji bycia jedynakiem jest dopieszczony na maksa ;) można go sobie non stop nosić na rękach, a on będzie leżał bez ruchu :cool3: ale lubi się też bawić i często skacze z zaskoczenia :evil_lol: chyba też nie nauczył się prawidłowej zabawy z drugim kotem, bo męczy nawet te, które nie chcą i które na niego syczą-dla niego to kontynuacja zabawy :diabloti: Quote
Vectra Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 to on tak ma jak Klementyna :diabloti: ino jej się nie da nosić na rękach ;) Quote
motyleqq Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 pragnę przedstawić Wam nowego członka naszej rodziny. byłam przeciwna jej zamieszkaniu u nas, ale jedno spojrzenie w jej oczy sprawiło, że powiedziałam 'ona jest moja' ;) oto PL*Atlas Kalahari, półsiostra Malty(jedna mamusia) Quote
Recommended Posts