Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Angi']śliczna :loveu:
Jak na świnkę reaguje Etna? (może gdzieś to było, ale nie zauważyłam :D)[/QUOTE]

Etna w tym momencie nie mieszka ze mną, tylko z moim TŻ :) ale jak ją znam, to pewnie będzie jęczeć pod klatką :evil_lol:

Posted

Ja tam się nie prosiłam o Klementynę , raczej mnie nękano bym ją adoptowała :evil_lol:

Wychodzi na to , że psy są tylko dla bezrobotnych ? :diabloti:

jakie to słodkie , to prosiątko :loveu: to ona jest czarna ? myślałam że taka szaro sprana ;)

Posted

[quote name='Vectra']Wychodzi na to , że psy są tylko dla bezrobotnych ? :diabloti: [/QUOTE]

ale takich co kase maja:cool3::evil_lol: w zasadzie to juz moge sie rejestrowac jako bezrobotna i starac o zasilek:loveu:

Posted

najlepiej być milionerem, który nie musi już pracować ;)

[quote name='Vectra']

jakie to słodkie , to prosiątko :loveu: to ona jest czarna ? myślałam że taka szaro sprana ;)[/QUOTE]

czarna czarna, i to nawet jak powiedziała hodowczyni 'bardzo mocny czarny kolor' :cool3:

Posted

[quote name='motyleqq']grr... dostałam propozycję przetrzymania dla mnie szczeniaczka, do momentu gdy będę mogła go odebrać :roll: Boże, jaki dylemat :placz:[/QUOTE]
jakiej rasy ?
jak wyjątkowy to może warto :)

Posted

[quote name='motyleqq']grr... dostałam propozycję przetrzymania dla mnie szczeniaczka, do momentu gdy będę mogła go odebrać :roll: Boże, jaki dylemat :placz:[/QUOTE]

nie mozesz, bo chcesz bostonka!!!!

Posted

nie było mnie na dogo za wiele w weekend i nie bardzo ogarniam jakiej rasy ? :)

Posted

tak, mudi :)
a o mudi przewinęło się przy okazji dyskusji o bostonie, Martyna rzuciła taką propozycję i od tamtego czasu miałam w głowie: bostona, mudi, adopcję.

nie wiem, co na to TŻ powie, aż boję się go pytać :shake:

Posted

mudik na pewno byłby równym kompanem do zabaw, chociaż i bostonki dawały z nią radę ;) ona lubi małe pieski. ale mudi też nie są duże, znacznie mniejsze od niej
generalnie mudi jako mudi-bardzo mi odpowiada. to, że jest akurat w Polsce-też jest super ;) ale może nie wszyscy tu wiedzą, czemu się tak waham: mieszkam tymczasowo z rodzicami, nie wiem do kiedy. hodowczyni powiedziała, że piesek może na mnie czekać, ale ja naprawdę nie wiem, kiedy się znów przeprowadzę i jak to będzie :shake:

Posted

przynajmniej to jest dobry pretekst do wyprowadzki:))
ja od konca listopada mieszkam u rodzicow gdyby nie kundle, to bym sobie chyba poszukala czegos do wynajecia.
a tak to coz...licze dni i mam nadzieje, ze nic sie nie przeduzy...