motyleqq Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 klatka 80, niestety nie było większej. jak będę brać drugą świnkę, to pewnie połączymy jakoś dwie klatki :) dzięki :) Quote
angineuuka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 śliczna :loveu: Jak na świnkę reaguje Etna? (może gdzieś to było, ale nie zauważyłam :D) Quote
motyleqq Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Angi']śliczna :loveu: Jak na świnkę reaguje Etna? (może gdzieś to było, ale nie zauważyłam :D)[/QUOTE] Etna w tym momencie nie mieszka ze mną, tylko z moim TŻ :) ale jak ją znam, to pewnie będzie jęczeć pod klatką :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 http://img211.imageshack.us/img211/3818/img0580sw.jpg - Ale fajny kolorek masz klatki ;) Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Muszę przyznać, że ten czarny brzydal ma swój urok :loveu: Fajna jest ;) Quote
Vectra Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Ja tam się nie prosiłam o Klementynę , raczej mnie nękano bym ją adoptowała :evil_lol: Wychodzi na to , że psy są tylko dla bezrobotnych ? :diabloti: jakie to słodkie , to prosiątko :loveu: to ona jest czarna ? myślałam że taka szaro sprana ;) Quote
Agnes Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Vectra']Wychodzi na to , że psy są tylko dla bezrobotnych ? :diabloti: [/QUOTE] ale takich co kase maja:cool3::evil_lol: w zasadzie to juz moge sie rejestrowac jako bezrobotna i starac o zasilek:loveu: Quote
motyleqq Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 najlepiej być milionerem, który nie musi już pracować ;) [quote name='Vectra'] jakie to słodkie , to prosiątko :loveu: to ona jest czarna ? myślałam że taka szaro sprana ;)[/QUOTE] czarna czarna, i to nawet jak powiedziała hodowczyni 'bardzo mocny czarny kolor' :cool3: Quote
motyleqq Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 grr... dostałam propozycję przetrzymania dla mnie szczeniaczka, do momentu gdy będę mogła go odebrać :roll: Boże, jaki dylemat :placz: Quote
gops Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='motyleqq']grr... dostałam propozycję przetrzymania dla mnie szczeniaczka, do momentu gdy będę mogła go odebrać :roll: Boże, jaki dylemat :placz:[/QUOTE] jakiej rasy ? jak wyjątkowy to może warto :) Quote
a_niusia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='motyleqq']grr... dostałam propozycję przetrzymania dla mnie szczeniaczka, do momentu gdy będę mogła go odebrać :roll: Boże, jaki dylemat :placz:[/QUOTE] nie mozesz, bo chcesz bostonka!!!! Quote
Aleksa. Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='motyleqq']grr... dostałam propozycję przetrzymania dla mnie szczeniaczka, do momentu gdy będę mogła go odebrać :roll: Boże, jaki dylemat :placz:[/QUOTE] nie było mnie na dogo za wiele w weekend i nie bardzo ogarniam jakiej rasy ? :) Quote
paulaa. Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Ja widziałam na fb chyba, chodzi o tego Mudi ? :razz: Ale skąd wgl pomysł z Mudi, coś mnie ominęło ? :lol: Quote
motyleqq Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 tak, mudi :) a o mudi przewinęło się przy okazji dyskusji o bostonie, Martyna rzuciła taką propozycję i od tamtego czasu miałam w głowie: bostona, mudi, adopcję. nie wiem, co na to TŻ powie, aż boję się go pytać :shake: Quote
monika15 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 http://img211.imageshack.us/img211/3818/img0580sw.jpg bardzo ładny kolor kuwety ;) nawet nie wiedziałam, że gdzieś można taki dostać a swinka:loveu: Quote
motyleqq Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='monika15']http://img211.imageshack.us/img211/3818/img0580sw.jpg bardzo ładny kolor kuwety ;) nawet nie wiedziałam, że gdzieś można taki dostać a swinka:loveu: a dziękuję bardzo :) Quote
a_niusia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 takiego sobie kupcie http://www.adoptiicaini.ro/imagini-caini/2010/02/Cateii-din-rasa-Mudi-sunt-usor-de-dresat.jpg wyglada jak sila nieczysta:)) Quote
motyleqq Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='a_niusia']takiego sobie kupcie http://www.adoptiicaini.ro/imagini-caini/2010/02/Cateii-din-rasa-Mudi-sunt-usor-de-dresat.jpg wyglada jak sila nieczysta:)) właśnie te mudiki są tak umaszczone :mdleje: Quote
gops Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 mudiki niespotykane i ładne , aż sobie zaraz poczytam o nich bo jakos nigdy nie miała okazji . Quote
a_niusia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='motyleqq']właśnie te mudiki są tak umaszczone :mdleje:[/QUOTE] mudik chyba lepiej by przypasowal do etny niz boston... Quote
BBeta Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Jeżeli jesteś pewna, że chcesz Mudika to bierz ;) Quote
motyleqq Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 mudik na pewno byłby równym kompanem do zabaw, chociaż i bostonki dawały z nią radę ;) ona lubi małe pieski. ale mudi też nie są duże, znacznie mniejsze od niej generalnie mudi jako mudi-bardzo mi odpowiada. to, że jest akurat w Polsce-też jest super ;) ale może nie wszyscy tu wiedzą, czemu się tak waham: mieszkam tymczasowo z rodzicami, nie wiem do kiedy. hodowczyni powiedziała, że piesek może na mnie czekać, ale ja naprawdę nie wiem, kiedy się znów przeprowadzę i jak to będzie :shake: Quote
a_niusia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 przynajmniej to jest dobry pretekst do wyprowadzki:)) ja od konca listopada mieszkam u rodzicow gdyby nie kundle, to bym sobie chyba poszukala czegos do wynajecia. a tak to coz...licze dni i mam nadzieje, ze nic sie nie przeduzy... Quote
motyleqq Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 no widzisz, Ty przynajmniej wiesz, kiedy się wyprowadzisz, a ja nie :shake: Quote
Recommended Posts