Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co do świneczki, to dopiero jutro będę miała maść i zacznę smarować. mam nadzieję, że zadziała, bo chyba się powiększyło :shake: za to ogólnie mniej się boi, zaczęła gruchać jak podchodzę do klatki :loveu: i z łaski swojej jeść karmę ;)

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beatrix, już się nie dowiesz o co, bo szanowne dyskutujące koleżanki usunęły swoje komentarze :evil_lol: wczoraj miałam czelność udostępnić zdjęcie buldożków które urodziły się w Stowarzyszeniu Adopcje Buldożków i powiedzieć co o tym myślę ;) a że Olka poniosło... :diabloti:

swoją drogą, to jest dziwne- Iza twierdzi, że usypia ślepe mioty. ale to, że buldożki zostały, uważa za prawidłową decyzję. to chyba rasizm? :p

Posted

łeee ominęło mnie, przeczytałam tylko wasze wypowiedzi mogę się jedynie domyślać co pisali inni .
dobrze pocisnęliście :lol:
chora sytuacja dzielic psy w fundacji na lepsze i gorsze.

Posted

komentarz ekostraży

Decyzja o uśpieniu tzw. ślepego miotu nie jest straszna, lecz racjonalna. Problem polega na tym, że w tym przypadku nie była zasadna i racjonalna, stąd nie została podjęta. Wszystko w tej sprawie.

a kiedy jest zasadna , a kiedy nie ? to się wybiera które szczeniaki dostają wit M , a inne mają zasilać bandę kundli ?

chory kraj ...

Posted

Taaa, pokłóciłam się na ten temat z bliskim znajomym z ekostraży. On uważa, że Ci, którzy się wkurwili to dziamgające, podłe osoby, które zamiast się pluć powinny pomagać zwierzakom. I nie rozumie, dlaczego to mogło wzbudzić WIELKĄ frustrację u osób, które zajmują się adopcją szczeniąt...

Posted

Ale przecież ja pomagam zwierzakom , trzymając się od nich z daleka. Nie mam warunków mieszkaniowych , finansowych ani psychicznych by ratować psy. W taki sposób jaki takie osoby żądają. Że nieraz wpłacę grosik , no tyle mogę i na tyle mnie stać.

I z takiej formy pomocy , powinno się trzymać wiele pomagających. Bo serio do tego typu działalności - trzeba pozbyć się serca i miłosierdzia ... a rządzić ma rozum i wtedy pomoc była by pomocą , a nie leczeniem chorych ambicji miłosiernych.

Posted

ooo A to ta Klara, która uciekła na DT? jak mialam pomysł na buldożka to zarejestrowałam się na forum stowarzyszenia, ale ich polityka mi się nie podoba. Dziwni ludzie.

Posted

[quote name='Rinuś']ooo A to ta Klara, która uciekła na DT? jak mialam pomysł na buldożka to zarejestrowałam się na forum stowarzyszenia, ale ich polityka mi się nie podoba. Dziwni ludzie.

a ktora fundacja ma normalna polityke? pewnie wyjatki sa, ale mialam troche z niektorymi stycznosc jak szukalam psa...no thanks ;)

Posted

Tak ;) I ja poki co tej wersji sie trzymam :) Z dogo probowalam to potem mialam nagonke, z fundacji sie nie da, bo pracuje, mieszkam sama, pracuje - a i pracuje:evil_lol: ze schroniska, no niby mozna, ale ;) Wiec owszem pozostaje - Se kupic:diabloti: