motyleqq Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 co do świneczki, to dopiero jutro będę miała maść i zacznę smarować. mam nadzieję, że zadziała, bo chyba się powiększyło :shake: za to ogólnie mniej się boi, zaczęła gruchać jak podchodzę do klatki :loveu: i z łaski swojej jeść karmę ;) Quote
evel Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Motyleqq, Ty bezduszna paskudo, spłoniesz w ogniu piekielnym za wytykanie SABowi rozmnożenia suki z pseudo :diabloti: Quote
omry Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Ale piekło rozpętałaś. Szalona :diabloti: Quote
evel Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Zdumiewa mnie czasem, jak można niby być w org prozwierzęcej i być taką pustą pałą. Quote
Aleks89 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Fejsbuczek ja też ja też dorzuciłem do gara:diabloti:A ,że byłem pod wpływem to i polot rodem spod sklepu monopolowego miałem:evil_lol: Quote
motyleqq Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 beatrix, już się nie dowiesz o co, bo szanowne dyskutujące koleżanki usunęły swoje komentarze :evil_lol: wczoraj miałam czelność udostępnić zdjęcie buldożków które urodziły się w Stowarzyszeniu Adopcje Buldożków i powiedzieć co o tym myślę ;) a że Olka poniosło... :diabloti: swoją drogą, to jest dziwne- Iza twierdzi, że usypia ślepe mioty. ale to, że buldożki zostały, uważa za prawidłową decyzję. to chyba rasizm? :p Quote
gops Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 łeee ominęło mnie, przeczytałam tylko wasze wypowiedzi mogę się jedynie domyślać co pisali inni . dobrze pocisnęliście :lol: chora sytuacja dzielic psy w fundacji na lepsze i gorsze. Quote
Beatrx Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 ooo, a to zdjęcie widziałam, nawet parę pierwszych komentarzy, ale nie myślałam, że z tego afera będzie. Quote
Aleks89 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Motylek-to było spokojnie jeszcze:diabloti:Bo mnie ta platynowa debilka tak podk............. ,że miałem ochote kopnąć ją glanem w ten zakazany ryj. Quote
Beatrx Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 szkoda, ze mnie to ominęło, bo bym was wsparła ciepłym słowem:evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 też bym się z miłą chęcią podpieła :evil_lol: Quote
motyleqq Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 nie wiem jak dać bezpośrednio do dyskusji, tu masz moją tablicę, to było wczoraj więc nie musisz daleko szukać :evil_lol: pod udostępnionym zdjęciem dwóch czarnych buldożków edit, masz do samej dyskusji :D Quote
Szura Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Ech, widzę, że jak w ekostraży... http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151238789963501.486806.335087058500&type=1 Quote
Vectra Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 komentarz ekostraży Decyzja o uśpieniu tzw. ślepego miotu nie jest straszna, lecz racjonalna. Problem polega na tym, że w tym przypadku nie była zasadna i racjonalna, stąd nie została podjęta. Wszystko w tej sprawie. a kiedy jest zasadna , a kiedy nie ? to się wybiera które szczeniaki dostają wit M , a inne mają zasilać bandę kundli ? chory kraj ... Quote
Szura Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Taaa, pokłóciłam się na ten temat z bliskim znajomym z ekostraży. On uważa, że Ci, którzy się wkurwili to dziamgające, podłe osoby, które zamiast się pluć powinny pomagać zwierzakom. I nie rozumie, dlaczego to mogło wzbudzić WIELKĄ frustrację u osób, które zajmują się adopcją szczeniąt... Quote
Vectra Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Ale przecież ja pomagam zwierzakom , trzymając się od nich z daleka. Nie mam warunków mieszkaniowych , finansowych ani psychicznych by ratować psy. W taki sposób jaki takie osoby żądają. Że nieraz wpłacę grosik , no tyle mogę i na tyle mnie stać. I z takiej formy pomocy , powinno się trzymać wiele pomagających. Bo serio do tego typu działalności - trzeba pozbyć się serca i miłosierdzia ... a rządzić ma rozum i wtedy pomoc była by pomocą , a nie leczeniem chorych ambicji miłosiernych. Quote
Rinuś Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 ooo A to ta Klara, która uciekła na DT? jak mialam pomysł na buldożka to zarejestrowałam się na forum stowarzyszenia, ale ich polityka mi się nie podoba. Dziwni ludzie. Quote
motyleqq Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 tak, to jest właśnie ta Klara :roll: Quote
Agnes Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Rinuś']ooo A to ta Klara, która uciekła na DT? jak mialam pomysł na buldożka to zarejestrowałam się na forum stowarzyszenia, ale ich polityka mi się nie podoba. Dziwni ludzie. a ktora fundacja ma normalna polityke? pewnie wyjatki sa, ale mialam troche z niektorymi stycznosc jak szukalam psa...no thanks ;) Quote
motyleqq Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 paranoja. skąd wobec tego brać psy? z dogo- strach się bać :diabloti: z fundacji też, ze schroniska-nie znasz psa... pozostaje być snobem i kupować? :eviltong: Quote
Agnes Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Tak ;) I ja poki co tej wersji sie trzymam :) Z dogo probowalam to potem mialam nagonke, z fundacji sie nie da, bo pracuje, mieszkam sama, pracuje - a i pracuje:evil_lol: ze schroniska, no niby mozna, ale ;) Wiec owszem pozostaje - Se kupic:diabloti: Quote
motyleqq Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 ja mam jednak nadzieję, że jak będę chciała, to mi się uda adoptować... :evil_lol: Quote
Recommended Posts