Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

siemasz Motylek :)
fajna świnia.. nawet bardzo fajna, mila dla oka.. choć ja osobiście bym się nigdy nie zdecydował na zwierza "łysego" :D
Zamierzam nabyć fretkę w najbliższym czasie i mam nadzieje, ze mnie to coś nie wykończy.. :diabloti:

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nick_']siemasz Motylek :)
fajna świnia.. nawet bardzo fajna, mila dla oka.. choć ja osobiście bym się nigdy nie zdecydował na zwierza "łysego" :D
Zamierzam nabyć fretkę w najbliższym czasie i mam nadzieje, ze mnie to coś nie wykończy.. :diabloti:[/QUOTE]

dzięki :) kiedyś bardzo nie lubiłam łysych zwierząt, ale mi się odmieniło :evil_lol:
fretka to takie moje niespełnione marzenie ;) dla mnie to one są jak wieczne kocięta, czyli jak najbardziej wykańczające :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']dzięki :) kiedyś bardzo nie lubiłam łysych zwierząt, ale mi się odmieniło :evil_lol:
fretka to takie moje niespełnione marzenie ;) dla mnie to one są jak wieczne kocięta, czyli jak najbardziej wykańczające :evil_lol:[/QUOTE]

szczerze, to sam nie wiem czy dam rade, ale już się zadeklarowałem.. powiedzmy, znajomej koleżanka, sobie postanowiła zrobić hodowle fretek..:diabloti:no i wyszło, ze teraz nie ma jak sie tego pozbyc.. no coz, zobaczymy..

Posted

[quote name='Aleks89']nick-trzymaj fretke z dala od łóżka/pościeli/ciuchów/dywanu/wykładziny :diabloti:Zobaczysz dlaczego:evil_lol:[/QUOTE]

QUOTE=Aleks89;20126791]nick-trzymaj fretke z dala od łóżka/pościeli/ciuchów/dywanu/wykładziny :diabloti:Zobaczysz dlaczego:evil_lol:[/QUOTE]

wez mnie człowieku nawet nie strasz.. :diabloti: ja mam zamiar wychować to na poczciwe zwierze.. a niech tylko pogryzie cokolwiek mojego, czyt. kanapę/dywan lub cokolwiek, to zarzekam Wam wszech cioteczki dogo, ze powieszę, usmażę i zjem..:diabloti:ot co.. darmowy obiadek :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Nick , to już możesz szykować się na wyżerkę , chyba że zamkniesz fretkę w klatce dla lwa :evil_lol:[/QUOTE]

ej, ej Vectra moja frecia bedzie ogarnieta!!:diabloti:

Posted

[quote name='nick_']ej, ej Vectra moja frecia bedzie ogarnieta!!:diabloti:[/QUOTE]
wiesz po kilku piwach , nic człowiekowi nie przeszkadza .. nawet zeżarta nowa kanapa .. dlatego masz szansę , na ogarnięcie freci :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']wiesz po kilku piwach , nic człowiekowi nie przeszkadza .. nawet zeżarta nowa kanapa .. dlatego masz szansę , na ogarnięcie freci :loveu:[/QUOTE]

heloooooo moja frecia bedzie u mnie dopiero za 3 dni, jesli cos zezre to ubije :diabloti:narazie mam Doga z odzysku ktory jest najlepszym pieskiem na swiecie :diabloti: to to takie glupie.. ani nie zawarczy na psa, ani na kota, ani na obcego.. slucha sie jak glupie.. normalnie moge sie nazwac ZAJEBISTYM wlascicielem jak ANIUSIA :)

Posted

[quote name='nick_']heloooooo moja frecia bedzie u mnie dopiero za 3 dni, jesli cos zezre to ubije :diabloti:narazie mam Doga z odzysku ktory jest najlepszym pieskiem na swiecie :diabloti: to to takie glupie.. ani nie zawarczy na psa, ani na kota, ani na obcego.. slucha sie jak glupie.. normalnie moge sie nazwac ZAJEBISTYM wlascicielem jak ANIUSIA :)[/QUOTE]

nie no, stary...u a_niusi w chacie to sie wlasnie buduje luksus i elegancja, wiec jest niedopuszczalne, zeby w takiej zajebiozie WALILO FRETA. tak wiec...nie porownuj sie:)))

Posted

Nick-one nie gryzą niczego!One drapią:diabloti: spód kanapy należy wydrapać ,wejść do środka ,nasrać w kołdre ,wydrapać dziurę w obiciu ,podrapać buty w środku ,wydrapać dywan ,wydrapać wykładzine drapać drapać drapać drapać.Moja i tak była grzeczna ,bo celność w kuwete 99% ,ale są i takie co srają tam gdzie stoją.Są takie których nie da sie oduczyć gryzienia po rękach do krwi i robią to całe życie.Jak lubisz spać w nocy to już sie tego oducz:diabloti:To są super zwierzątka do oglądania zzza pancernej szyby.Dlatego moja po 2latach powędrowała do miłośniczki fretek do woliery zewnętrznej gdzie ma koleżankę (a teraz też już chyba kastrowanego kolege) ,bo o ile wszystko inne mogłem znieść to nocne hałasy doprowadzały mnie do szału.Uważaj na psa ,bo sp...li przed nią na lampe:lol:Fretki lubią jak ktoś się ich boi gryzą wtedy jak rąbnięte:evil_lol:
Aniusiu-kochanie moje z IQ chomika fretka zadbana mieszkająca w czystej klatce nie śmierdzi ,ma swój zapach ,ale nie jest on nieprzyjemny.Chyba ,że to niekastrowany samiec w rui.

Posted

hahahahhaha sikam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

normalnie z rana głupota innych ludzi powala :diabloti::diabloti::diabloti: chyba faktycznie będzie konieć świata :evil_lol:

Posted

no proszę się uspokoić! :evil_lol:

Tosia ma coś nad okiem, jakby wysuszona, zrogowaciała skóra :shake: początkowo myślałam, że się dziubnęła czymś i ma podrażnione, ale chyba jednak nie...