Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

motyleqq napisał(a):

niech kupi, ale nie wywala Etny :angryy::lol: ahh, szkoda, że mój chłop tak nie wariuje, ja bym mu na wszystkie zwierzaki pozwoliła :cool3:

no coś ty, żartował przecież. u nas psy w domu mieszkają z ogrodem do dyspozycji kiedy chcą ;)w życiu by psa nie wywalił do budy :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
Czemu nie?

bo mi się po prostu nie podobają :) lubię mieć futerko do głaskania ;) ale kiedyś nie podobały mi się buldożki francuskie, a teraz mam obsesję, więc... kto wie :D

agaga21 napisał(a):
no coś ty, żartował przecież. u nas psy w domu mieszkają z ogrodem do dyspozycji kiedy chcą ;-)w życiu by psa nie wywalił do budy :-D

dobrze, bo bym się z nim policzyła :D a moja Etna ogród lubi tylko jak ktoś z nią jest w tym ogrodzie, a tak to skacze na drzwi zrozpaczona, żeśmy ją porzucili. pewnie dlatego, że to u rodziców i nie czuje się zbyt pewnie

Posted

motyleqq napisał(a):

dobrze, bo bym się z nim policzyła :D a moja Etna ogród lubi tylko jak ktoś z nią jest w tym ogrodzie, a tak to skacze na drzwi zrozpaczona, żeśmy ją porzucili. pewnie dlatego, że to u rodziców i nie czuje się zbyt pewnie
sama bym się z nim policzyła;)
a moje psy wręcz odwrotnie, nieraz jak jest ciepło, to siłą ich do domu zagonić z ogrodu nie mogę :)

Posted

[quote name='deer_1987']No widzisz to musisz potestowac i sie moze zakochasz :loveu:

lepiej nie, bo co ja z tym fantem potem zrobię? nic by nie skłoniło do tego mojego faceta :D

a wstawię i tu foty w nowych obrożach :)

teraz Etna jest wyposażona :) jeszcze tylko szelki norweskie nam się marzą, ale to za pół roku pewnie

a w ogóle to żeśmy ją wykąpali wczoraj i teraz mamy taką blondynę :D

Posted

motyleqq, te obróżki z Dog Style piękne! Sama osatnio oglądałam te wzorki, no ale kurcze, suczce łatwiej coś kupić..
Mój chłopak mówi, że pedała z Iwana robiła nie będę, więc.. :D

westie_justa, ba! Toż to nawet ulepszona wersja przecież! :)

Posted

[quote name='Talucha']Wszystkie są łądne ale najbardziej podobają mi się dwie pierwsze :D:loveu:

dzięki :) zielona jest dla mojego faceta, bo lubi zielony :D

[quote name='westie_justa']weszłam tu z obrożowego Etna jest śliczna już od dawna się zbierałam aby tu wejść jest cudowna, ona jest Belgiem?

tak jak napisała omry, ulepszona wersja :D Etna jest mieszańcem, przypomina trochę belga malinos :) aczkolwiek coraz mniej, bo jest coraz jaśniejsza

[quote name='omry']motyleqq, te obróżki z Dog Style piękne! Sama osatnio oglądałam te wzorki, no ale kurcze, suczce łatwiej coś kupić..
Mój chłopak mówi, że pedała z Iwana robiła nie będę, więc.. :-D

Ewa słusznie napisała, to obróżki od taks :) fakt, trudniej dobrać wzorek dla chłopaka, chociaż mi i tak mało wzorków się podoba, wolę jednolite :D

Posted

Hm.. Coś mi się pokićkało. :)
A taks to co to? Sklep, użytkownik? Bo nie wiem :D I jeśli mogę, to proszę o jakąś stronkę czy cuś bo ładne a ja się nad komplecikiem zastanawiam :)

Guest papillonek
Posted

Cudne obróżki najlepsza czerwona :D