a_niusia Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='motyleqq']która? a co do jajek i głaskania brzuszka, to niestety macie rację, nie da się i już :lol: wolę dziewczynki :eviltong:[/QUOTE] ja tez wole i jeszcze zeby nie mialy za duzych pipek. w ogole wole dlugowlose psy, ktorym nie sterczy ogon. nie widac im dupy:)) Quote
A&L Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Vectra']Pies to je pies , jajka musi mieć :diabloti: Wolę samce , ale to trzeba psa mieć , poznać i porównać ;) Prawda , że dzyndzel na brzuszku uniemożliwia wygłaskanie całego brzuszka , ale idzie się przyzwyczaić ;) Omry, właśnie temu ;) Masz sukę i psa, to chyba widzisz różnicę. Ja uwielbiam psie brzuchy, może dlatego mnie to tak odpycha ;) Ja psa jako takiego nie miałam, bo ten ON, o którym wspomniałam mieszkał na podwórku i wtedy miałam inne podejście do psów w ogóle. Jak kupowałam mojego obecnego psa, to nawet pod uwagę nie brałam innej płci i dalej (póki co) nie biorę. W ogóle wszystkie psy, które poznałam nie sięgają suką do pięt, więc tylko się utwierdzam w moim przekonaniu, ale na pewno inaczej patrzy sie na własnego psa i nie przeczę, że być może zmieniłabym zdanie, gdybym miała kiedyś psiego faceta na stanie. Poza tym wiadomo - o gustach się nie dyskutuje. Jedni nie chcieliby mieć psa, który nie sięga kolan, inni nie lubią psów obronnych, a ja jak na tę chwilę nie wyobrażam sobie mieć psa z jajami ;) Quote
omry Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='A&L']Omry, właśnie temu ;) Masz sukę i psa, to chyba widzisz różnicę. Ja uwielbiam psie brzuchy, może dlatego mnie to tak odpycha ;)[/QUOTE] Mam sukę i psa i dla mnie nie ma różnicy :) Quote
A&L Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='omry']Mam sukę i psa i dla mnie nie ma różnicy :)[/QUOTE] Może dlatego, że nie głaskasz psa po brzuchy, wtedy pewnie zauważyłabyś różnicę :p Quote
omry Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='A&L']Może dlatego, że nie głaskasz psa po brzuchy, wtedy pewnie zauważyłabyś różnicę :p[/QUOTE] Przestań się spinać :evil_lol: To, że Iwan nie jest zbyt wylewny nie znaczy, że go nie głaszczę :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='A&L']Może dlatego, że nie głaskasz psa po brzuchy, wtedy pewnie zauważyłabyś różnicę :p[/QUOTE] po prawej mam psa , po lewej mam dwie suki .... fakt jest różnica , ale jak pisałam - do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić , bo brak dzyndzla na brzuchu też :) Quote
LadyS Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='A&L']Omry, właśnie temu ;) Masz sukę i psa, to chyba widzisz różnicę. Ja uwielbiam psie brzuchy, może dlatego mnie to tak odpycha ;) Ja psa jako takiego nie miałam, bo ten ON, o którym wspomniałam mieszkał na podwórku i wtedy miałam inne podejście do psów w ogóle. Jak kupowałam mojego obecnego psa, to nawet pod uwagę nie brałam innej płci i dalej (póki co) nie biorę. W ogóle wszystkie psy, które poznałam nie sięgają suką do pięt, więc tylko się utwierdzam w moim przekonaniu, ale na pewno inaczej patrzy sie na własnego psa i nie przeczę, że być może zmieniłabym zdanie, gdybym miała kiedyś psiego faceta na stanie. Poza tym wiadomo - o gustach się nie dyskutuje. Jedni nie chcieliby mieć psa, który nie sięga kolan, inni nie lubią psów obronnych, a ja jak na tę chwilę nie wyobrażam sobie mieć psa z jajami ;) Akurat je można wyciąć :diabloti: Ja jeszcze nie wiem, czy następny pies to będzie samiec czy suka - ale bardziej biorę pod uwagę charakter i specyfikację płci, bo różnie to bywa w rasach, które biorę pod uwagę, niż to, czy pies będzie miał jajka, czy nie. Zwłaszcza, że suki też w majtkach nie chadzają ;) Quote
Amber Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Ja bym nawet nie wpadła na to, że przeszkodą w posiadaniu psa mogą być jego klejnoty :lol: Jari ma wszystko duże :eviltong: ale jego akurat i tak nie da się głaskać po brzuszku, więc mi nie przeszkadzają. Trochę się dziwnie czułam jak mi szkoleniowiec kazał go tam macać, aby przyzwyczajać do oględzin sędziego ;) Wolę suki i następna będzie tylko suka. Psi charakter to jednak nie dla mnie. Wolę sucze schizy od samczych zapędów, które muszą być udowadniane na każdym kroku. Inna sprawa, że trafił mi się mocno dominujący osobnik ale też dzięki temu mam samców dość na całe życie ;). Quote
gops Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 ja nadal nie wiem co wole samca czy sukę ciężko mi stwierdzić bo oba psy mam całkowicie inne , suka bardzo owczarkowa , pies terier , w psie drażni mnie jedynie lizanie sików , a głaskać można normalnie omijając pisiorka . miałam 14lat pudla z jajami i jak to pudel był bardzo nadpobudliwy seksualnie więc było ciężko , teraz nie wiem jak to będzie bo młody jajek nie straci też . Quote
omry Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='gops']w psie drażni mnie jedynie lizanie sików[/QUOTE] O matko :roll: to jest chyba najgorsze.. Quote
A&L Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='omry']Przestań się spinać :evil_lol: To, że Iwan nie jest zbyt wylewny nie znaczy, że go nie głaszczę :evil_lol:[/QUOTE] Skąd wniosek, że się spinam? Rozumiem, że nie przeszkadzają Ci klejnoty u psa, ale nie rozumiem, jak można nie widzieć różnicy ;) Dlatego napisałam, że pewnie byś ją zauważyła, gdybyś głaskała psa po brzuchu. Oczywiście mówię pod kontem głaskania po brzuchu. Miałam kilkakrotnie psa na kolanach i zawsze zapominałam o jego dzyndzlu, kiedy go zaczynałam głaskać po brzuchu i jakoś nie do końca to było miłe :evil_lol: U suk nie muszę pamiętać o tym wystającym czymś :D [quote name='Vectra']po prawej mam psa , po lewej mam dwie suki .... fakt jest różnica , ale jak pisałam - do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić , bo brak dzyndzla na brzuchu też :smile:[/QUOTE] Pewnie, że do wszystkiego można się przyzwyczaić ;) Ale jakoś sobie nie wyobrażam robić psu "pierdzioszka" na brzuchu :evil_lol: No mnie ten fiutek by przeszkadzał bynajmniej :evil_lol: [quote name='LadyS']Akurat je można wyciąć :diabloti: Ja jeszcze nie wiem, czy następny pies to będzie samiec czy suka - ale bardziej biorę pod uwagę charakter i specyfikację płci, bo różnie to bywa w rasach, które biorę pod uwagę, niż to, czy pies będzie miał jajka, czy nie. Zwłaszcza, że suki też w majtkach nie chadzają ;-)[/QUOTE] Dzyndzla to by było ciężko chyba wyciąć :P [quote name='Amber']Ja bym nawet nie wpadła na to, że przeszkodą w posiadaniu psa mogą być jego klejnoty :lol: Jari ma wszystko duże :eviltong: ale jego akurat i tak nie da się głaskać po brzuszku, więc mi nie przeszkadzają. Trochę się dziwnie czułam jak mi szkoleniowiec kazał go tam macać, aby przyzwyczajać do oględzin sędziego ;) Wolę suki i następna będzie tylko suka. Psi charakter to jednak nie dla mnie. Wolę sucze schizy od samczych zapędów, które muszą być udowadniane na każdym kroku. Inna sprawa, że trafił mi się mocno dominujący osobnik ale też dzięki temu mam samców dość na całe życie ;).[/QUOTE] Wiesz, Ty masz jednak dużego psa i pewnie go na kolana nie bierzesz, coby pogłaskać :evil_lol: Przy dużym psie to też inaczej. Quote
Vectra Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Amber']Jari nie liże żadnych sików ;)[/QUOTE] moje chłopaki też nie :grins: gorsze są suki jak mają chcice :mdleje: :evil_lol: Quote
Amber Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Wiesz, Ty masz jednak dużego psa i pewnie go na kolana nie bierzesz, coby pogłaskać :evil_lol: Przy dużym psie to też inaczej. Ale jakby był mały też by mi to nie przeszkadzało. To jest jednak pies i jak psa się go powinno traktować. Nie róbmy paranoi :eviltong: Quote
gops Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 miałam samca który lizał , mam samca który liże i znam same samce które liżą . blee Quote
omry Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='A&L']Skąd wniosek, że się spinam? Rozumiem, że nie przeszkadzają Ci klejnoty u psa, ale nie rozumiem, jak można nie widzieć różnicy ;) Dlatego napisałam, że pewnie byś ją zauważyła, gdybyś głaskała psa po brzuchu. Oczywiście mówię pod kontem głaskania po brzuchu. Miałam kilkakrotnie psa na kolanach i zawsze zapominałam o jego dzyndzlu, kiedy go zaczynałam głaskać po brzuchu i jakoś nie do końca to było miłe :evil_lol: U suk nie muszę pamiętać o tym wystającym czymś :D[/QUOTE] Nie musisz rozumieć :) Mi to po prostu bez różnicy. Głaszczę go czasem po brzuchu. Jeśli mam na to ochotę, to pies nie ma nic do gadania :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 a to jest taka rozmowa jak co lepsze, boże narodzenie czy wielkanoc ;) Quote
motyleqq Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Amber']Ale jakby był mały też by mi to nie przeszkadzało. To jest jednak pies i jak psa się go powinno traktować. Nie róbmy paranoi :eviltong:[/QUOTE] to znaczy, że psa nie można brać na kolana i miziać po brzuszku, bo jest psem? :eviltong: Quote
Amber Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Ja napisałam coś zupełnie odwrotnego. Mi to nie przeszkadza. Ani siusiak ani pipka, to są psy helooooo :lol: Quote
a_niusia Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 ja wole miec suki przede wszystkim dlatego, ze bardzo cenie sobie prawdziwa babska przyjazn i wierze w solidarnosc jajnikow:)))) w zwiazku z tym mam opory przed ich wycinaniem moim dziewczynom. a dydek czy jajka to i tak nic przy widocznej dupie. Quote
Amber Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Ale niektórzy są wrażliwi ;) Fajnie jest czasem kujnąc w tyłek, można psa zaskoczyć. Ale ze mnie perwer :diabloti: Quote
omry Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Amber']Ale niektórzy są wrażliwi ;) Fajnie jest czasem kujnąc w tyłek, można psa zaskoczyć. Ale ze mnie perwer :diabloti:[/QUOTE] Też to robię :evil_lol: Quote
Amber Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Lepiej się nie przyznawać :look3: :lol: W jajko też lubię takie "dyń, dyń" :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Amber']Lepiej się nie przyznawać :look3: :lol: W jajko też lubię takie "dyń, dyń" :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts