betty_labrador Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Beatrx napisał(a):jak robicie show to nie ma się co dziwić, że i publiczność się znajduje:cool3: musi to fajnie wygladac. Na mnie ludzie dziwnie patrzą jak cwicze z Tosca przed blokiem :lol: a co dopiero takie widowisko jak Twoje :) Quote
motyleqq Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 jak przechodziłam tak koło panów na ławeczce to nawet nas dopingowali: 'trzymaj, nie puszczaj!' :evil_lol: Quote
a_niusia Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 zule zawsze cie wspomoga psychicznie:) Quote
betty_labrador Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 bo żule najlepiej wychowuja swoje psy :) (bez ironii :) ) Quote
motyleqq Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 w ostatnim czasie wiele było dyskusji, prób szukania rozwiązań i kłótni w moim życiu ;) w rezultacie zapadła decyzja ostateczna: wyprowadzamy się z Warszawy. będziemy już tylko do końca września :eviltong: dla urozmaicenia wrzucam zdjęcie od Alicji Zmysłowskiej :) z dog divingu. Etna będzie teraz mieszkać z 5 kotami, liczę na to, że chociaż z najmłodszym się polubi ;) najstarsza boi się panicznie i udaje że nie istnieje :evil_lol: Zuzanna się nie boi, wącha i gardzi. Malta prowokuje, syczy i wyżera z miski :cool3: Irenka miała tylko jedno spotkanie, z którego wyszła z traumą. Amorek jeszcze nie widział na oczy psa. ogród pewnie mnie rozleniwi, ale w dalszym sąsiedztwie są dwa zwichrowane ONki i mam zamiar przy ich bramie katować Etnę :p ich właściciele nigdy się nie interesują ich ujadaniem, więc tym razem będzie mi to na rękę. no i zaczynam studia, których mam nadzieję tym razem nie rzucę :eviltong: to moje trzecie podejście, po artystycznych zapędach kieruję się na psychologię zwierząt. jest też jeszcze parę innych planów, które póki co są podane do informacji ścisłemu gronu ludzi ;) Quote
betty_labrador Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 o to bedziesz mieć dalej do pracy? :cool3: fajnie ze zaczynasz znow studia, wytrwasz musisz :D Quote
motyleqq Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 niestety z pracy zrezygnowałam... Quote
omry Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Nowy etap w życiu. Nie wiem, czy u Was to dobrze, ale ja swojego się doczekać nie mogę :) Już na szczęście niewiele zostało :) Quote
motyleqq Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='omry']Nowy etap w życiu. Nie wiem, czy u Was to dobrze, ale ja swojego się doczekać nie mogę :) Już na szczęście niewiele zostało :)[/QUOTE] też nie mogłam się doczekać wyprowadzki do Wawy, a teraz wracam, hehe. ale nie żałuję żadnej z decyzji :) Quote
motyleqq Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 do miasta rodzinnego, zwie się Łuków :cool3: Quote
Vectra Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 siedleckie ? to ja tam mam jakąś rodzinę taką daleką bardzo ..... w Łukowie , Żelechowie i jakieś tam jeszcze :cool3: ino ja nie znam za bardzo tych ludków :evil_lol: Quote
omry Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='motyleqq']ale nie żałuję żadnej z decyzji :)[/QUOTE] I to jest najważniejsze :) Quote
motyleqq Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='Vectra']siedleckie ? to ja tam mam jakąś rodzinę taką daleką bardzo ..... w Łukowie , Żelechowie i jakieś tam jeszcze :cool3: ino ja nie znam za bardzo tych ludków :evil_lol:[/QUOTE] to dokładnie ten Łuków :lol: Quote
betty_labrador Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Łoch to poważny krok ;) wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :D Quote
chi23 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 ale zmiany się szykują u was :):) wszystkiego dobrego! :) Quote
Illusion Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 O, mam znajomego, który tam mieszka ;). Powodzenia! :) Quote
gops Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 powodzenia ! na pewno się Etna dogada z kotami :) Quote
Beatrx Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 a gdzież tam będziecie trenowały? jest w Łukowie jakaś szkółka/klub/cokolwiek szkoleniowego? czy szykujecie sobie prywatny tor agility na podwórku?:cool3: Quote
Victoria Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Gratuluje decyzji i życzę powodzenia ;) Quote
motyleqq Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='betty_labrador']Łoch to poważny krok ;) wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :D[/QUOTE] [quote name='chi23']ale zmiany się szykują u was :):) wszystkiego dobrego! :)[/QUOTE] [quote name='Illusion']O, mam znajomego, który tam mieszka ;). Powodzenia! :)[/QUOTE] [quote name='gops']powodzenia ! na pewno się Etna dogada z kotami :)[/QUOTE] dziękuję :) [quote name='Beatrx']a gdzież tam będziecie trenowały? jest w Łukowie jakaś szkółka/klub/cokolwiek szkoleniowego? czy szykujecie sobie prywatny tor agility na podwórku?:cool3:[/QUOTE] póki co, to nawet tutaj nie trenujemy :) tzn trenujemy, ale nie agility, tylko frisbee. oczywiście w Łukowie nie ma NIC :diabloti: Quote
Beatrx Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='motyleqq']póki co, to nawet tutaj nie trenujemy :) tzn trenujemy, ale nie agility, tylko frisbee. oczywiście w Łukowie nie ma NIC :diabloti:[/QUOTE] wychodzi na to, ze z braku innych zajęć będziecie musiały osiągnąć mistrzostwo we frisbee:cool3: Quote
motyleqq Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 to nie jest brak zajęć, decyzję o skupieniu się na frisbee podjęłam na obozie :eviltong: z innym przewodnikiem może i by Etna zaczęła biegać sensownie, ale ja jestem za mało kumata i ograniczam jej możliwości :( jest ze mną patologicznie związana, utrudnia to bieganie, a nie jestem w stanie biegać tak szybko jak ona :evil_lol: wprawdzie na obozie ruszyło to do przodu, było lepiej, biegła chwilami sama ;) ale ja teraz pracuję całymi dniami i nie ma kiedy chodzić na treningi. na podwórku by się dało ustawić torek, ale po co, jak nie umiem jej prowadzić :diabloti: Quote
Beatrx Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='motyleqq'] na podwórku by się dało ustawić torek, ale po co, jak nie umiem jej prowadzić :diabloti:[/QUOTE] żebyś sobie poćwiczyła:evil_lol: Quote
zaba14 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Powodzenia i wytrwałości życzę!! :) Dasz radę ;) Quote
Recommended Posts