Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beatrx napisał(a):
jak robicie show to nie ma się co dziwić, że i publiczność się znajduje:cool3:

musi to fajnie wygladac. Na mnie ludzie dziwnie patrzą jak cwicze z Tosca przed blokiem :lol: a co dopiero takie widowisko jak Twoje :)

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

w ostatnim czasie wiele było dyskusji, prób szukania rozwiązań i kłótni w moim życiu ;) w rezultacie zapadła decyzja ostateczna: wyprowadzamy się z Warszawy. będziemy już tylko do końca września :eviltong:

dla urozmaicenia wrzucam zdjęcie od Alicji Zmysłowskiej :)

z dog divingu.
Etna będzie teraz mieszkać z 5 kotami, liczę na to, że chociaż z najmłodszym się polubi ;) najstarsza boi się panicznie i udaje że nie istnieje :evil_lol: Zuzanna się nie boi, wącha i gardzi. Malta prowokuje, syczy i wyżera z miski :cool3: Irenka miała tylko jedno spotkanie, z którego wyszła z traumą. Amorek jeszcze nie widział na oczy psa.
ogród pewnie mnie rozleniwi, ale w dalszym sąsiedztwie są dwa zwichrowane ONki i mam zamiar przy ich bramie katować Etnę :p ich właściciele nigdy się nie interesują ich ujadaniem, więc tym razem będzie mi to na rękę.
no i zaczynam studia, których mam nadzieję tym razem nie rzucę :eviltong: to moje trzecie podejście, po artystycznych zapędach kieruję się na psychologię zwierząt.
jest też jeszcze parę innych planów, które póki co są podane do informacji ścisłemu gronu ludzi ;)

Posted

[quote name='omry']Nowy etap w życiu. Nie wiem, czy u Was to dobrze, ale ja swojego się doczekać nie mogę :) Już na szczęście niewiele zostało :)[/QUOTE]

też nie mogłam się doczekać wyprowadzki do Wawy, a teraz wracam, hehe. ale nie żałuję żadnej z decyzji :)

Posted

siedleckie ? to ja tam mam jakąś rodzinę taką daleką bardzo ..... w Łukowie , Żelechowie i jakieś tam jeszcze :cool3: ino ja nie znam za bardzo tych ludków :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']siedleckie ? to ja tam mam jakąś rodzinę taką daleką bardzo ..... w Łukowie , Żelechowie i jakieś tam jeszcze :cool3: ino ja nie znam za bardzo tych ludków :evil_lol:[/QUOTE]

to dokładnie ten Łuków :lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']Łoch to poważny krok ;) wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :D[/QUOTE]

[quote name='chi23']ale zmiany się szykują u was :):) wszystkiego dobrego! :)[/QUOTE]

[quote name='Illusion']O, mam znajomego, który tam mieszka ;). Powodzenia! :)[/QUOTE]

[quote name='gops']powodzenia !
na pewno się Etna dogada z kotami :)[/QUOTE]

dziękuję :)

[quote name='Beatrx']a gdzież tam będziecie trenowały? jest w Łukowie jakaś szkółka/klub/cokolwiek szkoleniowego? czy szykujecie sobie prywatny tor agility na podwórku?:cool3:[/QUOTE]

póki co, to nawet tutaj nie trenujemy :) tzn trenujemy, ale nie agility, tylko frisbee. oczywiście w Łukowie nie ma NIC :diabloti:

Posted

[quote name='motyleqq']póki co, to nawet tutaj nie trenujemy :) tzn trenujemy, ale nie agility, tylko frisbee. oczywiście w Łukowie nie ma NIC :diabloti:[/QUOTE]
wychodzi na to, ze z braku innych zajęć będziecie musiały osiągnąć mistrzostwo we frisbee:cool3:

Posted

to nie jest brak zajęć, decyzję o skupieniu się na frisbee podjęłam na obozie :eviltong: z innym przewodnikiem może i by Etna zaczęła biegać sensownie, ale ja jestem za mało kumata i ograniczam jej możliwości :( jest ze mną patologicznie związana, utrudnia to bieganie, a nie jestem w stanie biegać tak szybko jak ona :evil_lol: wprawdzie na obozie ruszyło to do przodu, było lepiej, biegła chwilami sama ;) ale ja teraz pracuję całymi dniami i nie ma kiedy chodzić na treningi. na podwórku by się dało ustawić torek, ale po co, jak nie umiem jej prowadzić :diabloti: