Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krzyczysz dobry pies jak się akurat wpierdzieliła w przeszkodę :evil_lol: W ogóle to za co się odejmuje więcej punktów, za wyłamanie się od skoku, pomylenia kolejności czy za strącenie poprzeczki?

Posted

Amber napisał(a):
Krzyczysz dobry pies jak się akurat wpierdzieliła w przeszkodę :evil_lol: W ogóle to za co się odejmuje więcej punktów, za wyłamanie się od skoku, pomylenia kolejności czy za strącenie poprzeczki?

co znaczy wyłamanie się od skoku?
zrzutka, odmowa, i niezaliczenie strefy chyba też, liczy sie tak samo

Posted

bianka19 napisał(a):
super się prezentuje, zdolne psisko. :loveu:
wrzucaj te filmiki.:lol:

Fantowa napisał(a):
Lubię jej tempo :loveu:

dziękuję! :)

Amber napisał(a):

chwalę za to, że poleciała do przodu przez wszystkie przeszkody bez zawracania do mnie, co zazwyczaj robi :) a to, że zwaliła tyczkę-trudno. problem jest, jak wbiega w skrzydło od hopki :eviltong:

nie znam do końca regulaminu :evil_lol: niech się wypowie ktoś bardziej kompetentny:lol:

udało mi się sklecić filmiki w całość, proszę:

[video=youtube;aQqcoO-RNBg]http://www.youtube.com/watch?v=aQqcoO-RNBg&feature=share[/video]

Posted

No po prostu pies leci na przeszkodę ale w ostatnim momencie hamuje przed nią i nie podejmuje skoku. Tak samo jak z końmi ;) http://www.youtube.com/watch?v=16LslFQOApQ

Haha dlatego ja się na agility nie wybieram z Jarim, musiałabym oddawać kasę na zdemolowane przeszkody :evil_lol:

Posted

Etna to jest prawdziwy pies renesansu :D I do tego wszystko jej wychodzi lepiej niż dobrze... Teraz pora się wziąć za IPO - będzie kolejny wymiatacz, zobaczycie ;)

Posted

[quote name='Natalia&Cody']SUPER :D :D Ma świetne tempo :D :D

dzięks :) aż za szybkie :lol:

[quote name='Amber']No po prostu pies leci na przeszkodę ale w ostatnim momencie hamuje przed nią i nie podejmuje skoku. Tak samo jak z końmi ;) [URL="http://www.youtube.com/watch?v=16LslFQOApQ"]http://www.youtube.com/watch?v=16LslFQOApQ

Haha dlatego ja się na agility nie wybieram z Jarim, musiałabym oddawać kasę na zdemolowane przeszkody :evil_lol:

to jest właśnie odmowa :)

coś w tym jest :evil_lol: Etnie się to zdarza, bo jest pieseczkiem mamusi i patrzy na mnie, zamiast przed siebie i jest wtedy ŁUP :p

[quote name='Klaudia&Aza']Etna całkiem fajnie radzi sobie na torku:)

dzięki :)

Posted

Amber napisał(a):
Etna to jest prawdziwy pies renesansu :D I do tego wszystko jej wychodzi lepiej niż dobrze... Teraz pora się wziąć za IPO - będzie kolejny wymiatacz, zobaczycie ;)

tylko jak na to wszystko znaleźć czas? :placz:

Posted

No, no pojechałam końskim słownictwem, bo na adżlity to się znam jak na fizyce jądrowej ;)

coś w tym jest :evil_lol: Etnie się to zdarza, bo jest pieseczkiem mamusi i patrzy na mnie, zamiast przed siebie i jest wtedy ŁUP :-P

No, no dokładnie tak samo sobie to wyobrażam... :D

tylko jak na to wszystko znaleźć czas? :placz:

Z czegoś trzeba zrezygnować... Np. z pracy :evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
no no no Etna wymiata we frisbowaniu, aż zazdroszczę :loveu: :lol:

dziękuję :lol:

Amber napisał(a):
Iiii to i tak nieźle :)

A ty teraz pewnie zajęta jesteś? Na spotkanko byś nie miała czasu?

czas mam w soboty i niedziele, bo w tygodniu późno wracam do domu. w ten weekend Piotr pracuje, to mogę gdzieś pojechać :lol:

Posted

No mi weekend też pasuje... wstępnie mogłybyśmy się spotkać? Może na tej plaży nad Wisłą pod mostem Grota a może na trening IPO jakbyś miała ochotę?

Posted

Da radę w niedzielę. Więc jak tak, to zadzwonię bliżej weekendu i nas zapiszę. Czasami jest też tak że oni mają wystawę/zawody i nie mogą, ale to się można dowiedzieć. Ciekawe co tylko z pogodą? :razz:

Posted

Amber napisał(a):
Da radę w niedzielę. Więc jak tak, to zadzwonię bliżej weekendu i nas zapiszę. Czasami jest też tak że oni mają wystawę/zawody i nie mogą, ale to się można dowiedzieć. Ciekawe co tylko z pogodą? :razz:

oki, spoko :)
co do pogody, to wolę deszcz, niż ten okropny upał, ale damy radę w każdych warunkach:evil_lol:

Ty$ka, dziękuję bardzo :)

Posted

Deszczu to tylko sprzęt foto nie lubi ;) Ja też czekałam właśnie na zakończenie tych upałów z treningiem, bo przecież przy 30 stopniach to można psa zajechać (i siebie przy okazji).