motyleqq Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='yamayka']A co to "elita"? :) taką dostałam odpowiedź: Z całego zakresu IPO uczymy tylko naszych instruktorów i klubowiczow . Specjalizujemy sie w posłuszenstwie, tym na co dzien i tym sportowym . :) Quote
kalyna Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='motyleqq']nie robicie, bo nie umiecie, a w Dorplancie ponoć tylko dla elity jest... :( ja w ogóle nie wiem jak się do tego przybrać, nic a nic. ale za miesiąc chyba zaczniemy jeździć do Dorplantu, to może za jakiś czas nas zaczną i tego uczyć :lol:[/QUOTE] hmmm to polecam książkę o tropieniu ;) i ogólnie artykuły P. Zofii ;) ja też mam zamiar uczyć się tropić, ale wychodzi nam to bardzo kiepsko :D Quote
yamayka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Pełna skrzynka... :) Wysłałam coś, ale nie wiem, czy doszło, bo jakoś nie widze tego w wysłanych.... Quote
motyleqq Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 nie doszło, ale już wyczyściłam, jak możesz to powtórz:) Quote
patusiove Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Oooo, jaka śliczna. ♥♥♥♥ ;** pozdrawiamy. <3 Quote
motyleqq Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 a my od 19 sierpnia zaczynamy treningi IPO :cunao: a tu jakaś foteczka, żeby nie było, że tak nic nie wstawiam: Quote
yamayka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ale mina! Się wystraszyć można! Nie lubi żurawinowego? Pyszny jest! Quote
Aleksa. Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ta chwalą się, że psa chcą upić, a ona odmawia :diabloti: Quote
motyleqq Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 też uważam, że jest pyszny, ale ona lubi tylko 'męskie' piwa, np Tyskie :lol: potrafi pójść żebrać o takie do obcych facetów w parku :mdleje: Quote
Amber Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 (edited) Gdzie będziesz chodzić na IPO? Jaki pozorant? Edited July 26, 2012 by Amber Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 O, IPO - gratulujemy :) Bozsz... męczą psa alkoholem :lol: Quote
A&L Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Etna - " Aśnaebaam..." :D Fajnie, ciekawe jak sobie Etinka poradzi na IPO. Quote
darii_iia Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Boska fota. :) Mój jadł swego czasu czipsy pomoczone w wódce. :evil_lol: Powodzenia w IPO. ;) Quote
motyleqq Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Amber napisał(a):Gdzie będziesz chodzić na IPO? Jaki pozorant? do Dorplantu, do yamayki z dogo i zdaje się jej TŻ, Patryka :) chyba on jest pozorantem :hmmmm: to już ms=usi yamayka potwierdzić :) Ty$ka napisał(a):O, IPO - gratulujemy :) Bozsz... męczą psa alkoholem :lol: nikt nikogo nie męczy! :lol: A&L napisał(a):Etna - " Aśnaebaam..." :D Fajnie, ciekawe jak sobie Etinka poradzi na IPO. hehe :lol: no była na jednym treningu obrony i jej się podobało :) darii_iia napisał(a):Boska fota. :) Mój jadł swego czasu czipsy pomoczone w wódce. :evil_lol: Powodzenia w IPO. ;) o fuu, rozmoczone czipsy, do tego z wódką... :lol: dzięki :) Quote
darii_iia Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 motyleqq napisał(a):o fuu, rozmoczone czipsy, do tego z wódką... :lol: dzięki :) nie ja mu je podawałam. :lol: mój brat ma mądrych znajomych, a mi się nie chciało jakoś specjalnie reagować. :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Kaja kiedyś wydoiła szklanke wódki z colą 50/50:diabloti: mało fajnie potem wyglądała ,bo łeb jej latał i warczała na wszystkich. też imprezka w domu i szklanka chyba w jej mniemaniu czuła się samotna... Quote
yamayka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 do yamayki z dogo i zdaje się jej TŻ, Patryka :smile: chyba on jest pozorantem :hmmmm: to już ms=usi yamayka potwierdzić :smile: Potwierdzam to, co powyżej ;) Patryk startuje w IPO i pozoruje. Quote
motyleqq Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Etna została dziś na 40min sama w klatce, troszeczkę płakała, głównie patrzyła się tępo przed siebie, pod koniec planowała chyba zasnąć, ale wrócił TŻ. podglądałam ją na wideorozmowie :evil_lol: spała też całą noc w klatce, nie było problemów Quote
a_niusia Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 u nas tez tak na poczatku bylo, ze jak nikogo nie bylo w domu to pies gapil sie tepo przed siebie. ale ja to olalam, bo bardziej mi zalezalo, zeby nie szczekala. gdzies po dwoch tygodniach weszlam do chaty, zagladam do klatki i widze...dupe. pies kimal w najlepsze odwrocony tylem do swiata i nawet mnie nie zauwazyl. kiedy wylazla z klatki, to zamiast zaczac sie zachowywac jak przypal "jest, jest !!!!! wrocil!!!" i drzec morde, to sie przeciagnela i kulturalnie przywitala. i juz teraz sie o nia nie martwie. podstawa to, zeby pies nie darl mordy, bo po pierwsze wiadomo sasiedzi, a po drugie szczekanie jest taka maszynka, co napedza stres. Quote
LadyS Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 To teraz trzymam kciuki, żeby było tylko lepiej :) Quote
motyleqq Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 słuchajcie, znów ją podglądam i ŚPI :loveu: jestem szczęśliwa! Quote
a_niusia Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 motyleqq napisał(a):słuchajcie, znów ją podglądam i ŚPI :loveu: jestem szczęśliwa! wiec congratulejszyn oraz szacun:)) Quote
Ty$ka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Wielkie gratulacje :) Oby tak dalej. Wracając do psich alkoholików :P Mój dzisiaj po komendzie "spadaj" (czyli "biegaj sobie, masz teraz wolne") poleciał od razu do... butelki po Warce :lol: Wylizał ją porządnie, położył się koło niej i był cały uradowany :D Quote
dorka1403 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 co ty zrobilas z etna? gdzie ona jest? dlaczego nie ma zdjec? GADAJ COŚ Z PSEM ZROBIŁA!!!! :mad: wiem!upili ja i zostawili tam na tej łące..o wy... :eviltong: Quote
Recommended Posts