Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yamayka']A co to "elita"? :)

taką dostałam odpowiedź:

Z całego zakresu IPO uczymy tylko naszych instruktorów i klubowiczow . Specjalizujemy sie w posłuszenstwie, tym na co dzien i tym sportowym . :)

Posted

[quote name='motyleqq']nie robicie, bo nie umiecie, a w Dorplancie ponoć tylko dla elity jest... :( ja w ogóle nie wiem jak się do tego przybrać, nic a nic. ale za miesiąc chyba zaczniemy jeździć do Dorplantu, to może za jakiś czas nas zaczną i tego uczyć :lol:[/QUOTE]

hmmm to polecam książkę o tropieniu ;)
i ogólnie artykuły P. Zofii ;)

ja też mam zamiar uczyć się tropić, ale wychodzi nam to bardzo kiepsko :D

Posted

Amber napisał(a):
Gdzie będziesz chodzić na IPO? Jaki pozorant?

do Dorplantu, do yamayki z dogo i zdaje się jej TŻ, Patryka :) chyba on jest pozorantem :hmmmm: to już ms=usi yamayka potwierdzić :)

Ty$ka napisał(a):
O, IPO - gratulujemy :)

Bozsz... męczą psa alkoholem :lol:

nikt nikogo nie męczy! :lol:

A&L napisał(a):
Etna - " Aśnaebaam..." :D
Fajnie, ciekawe jak sobie Etinka poradzi na IPO.

hehe :lol:
no była na jednym treningu obrony i jej się podobało :)

darii_iia napisał(a):
Boska fota. :)
Mój jadł swego czasu czipsy pomoczone w wódce. :evil_lol:
Powodzenia w IPO. ;)

o fuu, rozmoczone czipsy, do tego z wódką... :lol:
dzięki :)

Posted

motyleqq napisał(a):
o fuu, rozmoczone czipsy, do tego z wódką... :lol:
dzięki :)

nie ja mu je podawałam. :lol: mój brat ma mądrych znajomych, a mi się nie chciało jakoś specjalnie reagować. :evil_lol:

Posted

Kaja kiedyś wydoiła szklanke wódki z colą 50/50:diabloti: mało fajnie potem wyglądała ,bo łeb jej latał i warczała na wszystkich. też imprezka w domu i szklanka chyba w jej mniemaniu czuła się samotna...

Posted

do yamayki z dogo i zdaje się jej TŻ, Patryka :smile: chyba on jest pozorantem :hmmmm: to już ms=usi yamayka potwierdzić :smile:

Potwierdzam to, co powyżej ;) Patryk startuje w IPO i pozoruje.

Posted

Etna została dziś na 40min sama w klatce, troszeczkę płakała, głównie patrzyła się tępo przed siebie, pod koniec planowała chyba zasnąć, ale wrócił TŻ. podglądałam ją na wideorozmowie :evil_lol: spała też całą noc w klatce, nie było problemów

Posted

u nas tez tak na poczatku bylo, ze jak nikogo nie bylo w domu to pies gapil sie tepo przed siebie.
ale ja to olalam, bo bardziej mi zalezalo, zeby nie szczekala.

gdzies po dwoch tygodniach weszlam do chaty, zagladam do klatki i widze...dupe. pies kimal w najlepsze odwrocony tylem do swiata i nawet mnie nie zauwazyl. kiedy wylazla z klatki, to zamiast zaczac sie zachowywac jak przypal "jest, jest !!!!! wrocil!!!" i drzec morde, to sie przeciagnela i kulturalnie przywitala.

i juz teraz sie o nia nie martwie.

podstawa to, zeby pies nie darl mordy, bo po pierwsze wiadomo sasiedzi, a po drugie szczekanie jest taka maszynka, co napedza stres.

Posted

Wielkie gratulacje :) Oby tak dalej.

Wracając do psich alkoholików :P Mój dzisiaj po komendzie "spadaj" (czyli "biegaj sobie, masz teraz wolne") poleciał od razu do... butelki po Warce :lol: Wylizał ją porządnie, położył się koło niej i był cały uradowany :D