Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

motyleqq napisał(a):
wiem, czasem się za głowę łapię bojąc się że właśnie mi się pies połamał :evil_lol: to kwestia złego rzutu czy jej stylu skakania? mi się wydaje, że tego pierwszego
dzięki :)

złe rzuty, za nisko/za wysoko- bo ona już się wybija do góry, ale jeszcze nie ma wystarczająco dużo czasu żeby ładnie upaść

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Natalia&Cody']Etna + frisbee = mieszanka wybuchowa :loveu: :D

Justyna nie przesadzaaj. Nie są takie złe. :loveu:
Gdybyś Ty wiedziała co tam się działo :diabloti:

Nie wcale :lol:

Posted

też tak myślę :cool3:

uczymy się powoli zarzucania tyłka na ścianę ale w sumie to nie wiem, jak mam przejść z książek do ściany :evil_lol: teraz jesteśmy na etapie że wchodzi tylnimi łapami na wysokość miska+gruba książka i już ładnie załapała, ale nie wiem co dalej :niewiem:

Posted

moze spróbuj jej to zrobić jeszcze wyzej? tak żeby sama tyłkiem zarzuciła, a potem ze ścianą nie powinno być problemu jak dasz komende, albo jeszcze zanim sciana to drzewo takie w miare pochyłe;)

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
NA-TA-LIA NA-TA-LIA :laola:
czekamy na zdjęcia! :cool3:

Nie no mówiłam że jakąś masakre zrobiłam, nawet nikt nie chce na to patrzeć :lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
też tak myślę :cool3:

uczymy się powoli zarzucania tyłka na ścianę ale w sumie to nie wiem, jak mam przejść z książek do ściany :evil_lol: teraz jesteśmy na etapie że wchodzi tylnimi łapami na wysokość miska+gruba książka i już ładnie załapała, ale nie wiem co dalej :niewiem:

My się zatrzymaliśmy na etapie włażenia tyłkiem na kanapę, dalej pies nie ogarnia, ale on nie należy do inteligentnych :evil_lol:

Posted

westie_justa napisał(a):
Nie no mówiłam że jakąś masakre zrobiłam, nawet nikt nie chce na to patrzeć :lol:

nieeee nie tak to miało wyglądac! Po prostu Natalia jest widocznie bardzo nieśmiała i trzeba ją trochę bardziej zachęcic do wstawienia zdjęc : D

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
nieeee nie tak to miało wyglądac! Po prostu Natalia jest widocznie bardzo nieśmiała i trzeba ją trochę bardziej zachęcic do wstawienia zdjęc : D

:eviltong: widze już małe przeswity co do dzisiejszej sesji, na fb :evil_lol: