motyleqq Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 ha, wcale! nawet nie były pozajmowane wszystkie siedzenia :) a Twój? Quote
Ewa&Duffel Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 U nas w miarę ok, jakiegoś wielkiego tłoku nie było, tylko niestety przyjechał stary Ikarus, więc wytrzęsło nas nieźle :roll: Quote
motyleqq Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 dobra, więc zaczynam choszczówkowe zdjęcia, bez ładu i składu :D mam dużo, więc będę dawać etapami, tzn dwoma, najpierw pierwsze 28:diabloti: ukradanie sobie nawzajem patyka: Duffel płynął po patyk, a Jari zabierał :diabloti: z Ivanem: tu na pewno chciała zabrać Jariemu patyk, ale go nie ma :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 ej ej ej !!!! Ivan ?!?!?!?! :o:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to jest ten,którego ode mnie adoptowano ?:crazyeye::crazyeye: http://www.dogomania.pl/threads/197127-Szczeniaczek-On-ka.JU%C5%BB-W-NOWYM-KOCHAJ%C4%84CYM-DOMKU-!!! Quote
motyleqq Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Amber z Jarim: znowu piaskowa panienka ;) i moja nowa miłość we własnej osobie, czyli Jari :D STARCZY. więcej innym razem :D ogólnie było super, 7h spaceru jest męczące, pies nadal śpi ;) na dodatek się opaliłam, czyli same plusy:cool3: Jari nie poturbował Etny, aczkolwiek nieco niedelikatnie traktował kobietkę :mad: w następnej partii zdjęć będzie ich zabawa ;) Quote
motyleqq Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='Aleksandra95']ej ej ej !!!! Ivan ?!?!?!?! :o:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to jest ten,którego ode mnie adoptowano ?:crazyeye::crazyeye: http://www.dogomania.pl/threads/197127-Szczeniaczek-On-ka.JU%C5%BB-W-NOWYM-KOCHAJ%C4%84CYM-DOMKU-!!! nie wiem, a kto go wziął? on jest użytkowniczki milimoi :) tak, z tego co widzę, to on :) Quote
Aleksa. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Aleksandra95']ej ej ej !!!! Ivan ?!?!?!?! :o:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to jest ten,którego ode mnie adoptowano ?:crazyeye::crazyeye: http://www.dogomania.pl/threads/197127-Szczeniaczek-On-ka.JU%C5%BB-W-NOWYM-KOCHAJ%C4%84CYM-DOMKU-!!! zacytuje żeby nie umknęło,bo szoku dostałam.:D Quote
Aleksa. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 motyleqq napisał(a):nie wiem, a kto go wziął? on jest użytkowniczki milimoi :) tak,tak,tak !!! Mój kochany Ivanek .:loveu::loveu: dobra dobra wiem ,że już nie mój. :( Quote
motyleqq Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 haha :D kilka dni temu Milimoi napisała na forum, czy ktoś by chciał pospacerować, no i się umówiłyśmy wszystkie :) jakim on był słodkim maluszkiem! Quote
Aleksa. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 motyleqq napisał(a):haha :D kilka dni temu Milimoi napisała na forum, czy ktoś by chciał pospacerować, no i się umówiłyśmy wszystkie :) jakim on był słodkim maluszkiem! Nadal jest słodki.:) a Możesz dać link do tego wątku? może kiedyś bym z Dorą dołączła .. hmm tylko,że moja nie przychodzi na zawołanie to nie wiem jak to z puszczeniem by było..:( Quote
motyleqq Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/1104-Spacer-po-Warszawie tu :) akurat tam nikt nie chodzi, tzn w Choszczówce, więc można swobodnie puścić psa :) Quote
Talucha Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Widać, że spacerek się udał :) Cudne psy i fajniutkie tereny :D Quote
Aleksa. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='motyleqq']http://www.dogomania.pl/threads/1104-Spacer-po-Warszawie tu :) akurat tam nikt nie chodzi, tzn w Choszczówce, więc można swobodnie puścić psa :) gorzej jakbym wróciła bez psa. :( hihi;) Quote
motyleqq Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 aż tak? a nie bawiłaby się z innymi po prostu? :) Quote
Aleksa. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 motyleqq napisał(a):aż tak? a nie bawiłaby się z innymi po prostu? :) Prawdopodobnie tak by było,ale niestety my spacery mamy samotne..:( mieszkam na wsi. większość psów to na łańcuchu :( Quote
motyleqq Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 tak to jest na wsi... w takim razie zaopatrz się w jakąś długą linkę na wszelki wypadek i wpadaj na wspólne wybieganie :) Quote
Aleksa. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 motyleqq napisał(a):tak to jest na wsi... w takim razie zaopatrz się w jakąś długą linkę na wszelki wypadek i wpadaj na wspólne wybieganie :) Ja mam 10 metrową .:) ale daleko trochę..:( Quote
Guest papillonek Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 czy etna ma chociaż trochę tłuszczyku? Po zdjęciach hmmm...wątpię :) Quote
motyleqq Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Ja mam 10 metrową .:) ale daleko trochę..:( no daleko, ale raz na jakiś czas można :) sorry deer! :diabloti: zajrzyj do amber, ona dopiero wstawia dużo... :razz: Quote
Aleksa. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 motyleqq napisał(a):no daleko, ale raz na jakiś czas można :) sorry deer! :diabloti: zajrzyj do amber, ona dopiero wstawia dużo... :razz: tak,ale dojazd...:/ Quote
Recommended Posts