Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, Pusia dożywotnio. pomijając jej nieadopcyjność, to raczej nie byłoby dobrze zmieniać jej dom. napady drżenia mięśni są na 99% na tle stresowym, więc wolałabym jej tego stresu nie dokładać

Posted

[quote name='motyleqq']tak, Pusia dożywotnio. pomijając jej nieadopcyjność, to raczej nie byłoby dobrze zmieniać jej dom. napady drżenia mięśni są na 99% na tle stresowym, więc wolałabym jej tego stresu nie dokładać[/QUOTE]

Aha, czyli to już, można powiedzieć, DS? :lol:

Posted

:mdleje: Ależ się zapsiłaś.
No tak, zawsze moi znajomi powtarzali, że nie lubią mieć na tymczasie papisia, bo wtedy dzwonią najwięksi idioci. Mimo to, trzymam kciuki, by się mała nie zasiedziała ;)

Posted

no tak wyszło :evil_lol:
mała nie jest u mnie. jakby była, to bym nie oddała :evil_lol: ale jest mała i słodka, więc przyciąga uwagę różnych ludzi... np takich co chcą ją na podwórko :roll:

• 3 weeks later...
Posted

motyleqq napisał(a):
ja też się zgłosiłam wtedy i dostałam materiały, ale nie przeprowadzałam ankiet.
ona jest też coachem ;) ostatnio miały być z nią warsztaty, niedługo przed terminem zmieniono prowadzącą

Zmieniono bo okazało się że: nie ukończyła kursu COAPE, nie ukończyła studiów polonistycznych, i wiele innych rzeczy tez mijało się z prawdą.

• 2 months later...
Posted

dawno nas nie było ;) ilość psów nadal sztuk 4, Pusia bez zmian, zmienia się tylko jeden pies :evil_lol: obecnie jest to Sonia, która była bardzo nieufnym, niemal zdziczałym psem. co z nią przeszłam, to moje ;) wygryzione meble, warczenie, rzucanie się na Piotra... teraz to całkiem wesoły piesek ;) boi się nadal obcych, ale i tak jest dużo lepiej, niż było

mam trochę zdjęć, gdyż stworzyła się nam grupa spacerowa z fotografem w pakiecie :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']tak :evil_lol: nie dorobił się swoich :evil_lol:[/QUOTE]

A z mojego się śmieją, że ma pedalskie obróżki :lol:

Mokry mudi nie wygląda zbyt pięknie :diabloti: Wolę suchego baranka :D

Posted

Ja też lubię i czekam aż Ibiza dorśnie i sobie też coś w tym stylu walne ;) Tylko jeszcze nie wiem gdzie, Ty gdzie robisz?

Posted

ja robię covery, na żebrach na linii cycków, Timi będzie z jednej strony i Etna z drugiej :) trochę mi szkoda bo nie będzie widać :evil_lol: ale też chcę w końcu zasłonić to co mam nieudane, a nie mam jakoś innego pomysłu na to

chciałam wstawić zdjęcie, ale jest za duże i nie chce mi się zmniejszać :evil_lol:

Posted

Myślałam o żebrach, ale też kurde chciałabym mieć to na widoku :D Poza tym moje żebra są zbyt otłuszczone :evil_lol: Ale mam jeszcze z 1,5 roku na zastanowienie się, więc luz, może wkońcu schudnę haha :D