Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trochę był zły... ale o dziwo mu przeszło :evil_lol: było trochę zamieszania jak ją przyprowadziłam, trochę warczenia, szczekania i biegania, a TŻ nie lubi tego, ale już jest ok :evil_lol:
a co do nazywania, to nie moja broszka :evil_lol: ale już nawet wetka się z nas śmieje :diabloti:

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze wszędzie czytam o problemach z TŻ, co ja mam szczęście, sam mnie wręcz namawia i jeszcze by chciał sobie zostawiać na stałe, bo się od razu zakochuje :evil_lol: Powiedziałabym nawet, że to ja bardziej trzeźwo na to już patrzę.

Fajny szczeniaczek :razz: Skąd Wy zbieracie te psy tak nagle? :evil_lol:

Posted

Figa jest prawdziwym szczeniaczkiem. łapie nas za nogawki, gryzie dywan, gryzie smycz, wszystkie psy zaczepia i nic sobie nie robi z wyraźnego NIE owych zaczepianych :diabloti:

to nie jest tak, że nagle. po prostu się tym zajęłyśmy. u nas jest bardzo dużo bezdomnych psów

Posted

Etna jakie robi fantastyczne wyskoki! W ogóle fajnie patrzeć, jak taki pies jest zajarany :loveu: u nas jest to samo z piłką, ale nie mam coś pomysłu jak nauczyć durnia doskakiwać, on łapie 'najoptymalniej' i tylko czasem mu się zdarzy wywinąć backflipa albo inną sztuczkę, ale to raczej przypadek :D

Posted

wydaje się, tak naprawdę to myślała, że skoro stoję, to ją wypuszczę :diabloti: a tak naprawdę to jest zestresowana i najchętniej cały dzień by szczekała na podwórku :roll: więc muszę się pozbyć gówniarza :cool3:

Posted

kilka zdjęć gówniarza:

kiedy szłam z nią na pola, w ogóle nie zwracała uwagi na drugi koniec smyczy ;) kiedy wracałyśmy cały czas zerkała na mnie :cool3: zakumała już słowo 'dobrze', a nadal nie wie, jak ma na imię :diabloti:

Posted

Beatrx napisał(a):
jak ją chipsami przekupujesz to nic dziwnego, ze zaczyna Cię kochać:eviltong:

po pierwsze, to się nazywa NAGRODA, a po drugie to nie są czipsy :evil_lol:

Angi napisał(a):
fajna kurtka :lol:

dziękuję :evil_lol:

Posted

prawie jak lokowanie produktu:diabloti: tylko zle trzymasz opakowanie - toz nie widac co masz w reku!

Mala jest cudowna, choc mialam wrazenie, ze ma krotkie lapki - jak corgi, a tu widze kawal psiaka!

Posted

obiecuję poprawę :evil_lol:

mała jest całkiem spora, ma długie łapki, jest wysoka. ogólnie ma fajną budowę i baaardzo przypomina mi Etnę, gdy miała tyle co ona :) myślę, że jak dorośnie, to będzie większa niż Etna teraz

Posted

jest taka "zbita", łapy też ma grubaśne, zdjęcia raczej dobrze oddają jej wygląd :) poza tym waży 12kg, nie jest to jakoś dużo, a jak się ją bierze to taki klocek się wydaje :lol:
jest potworkiem. wczoraj władowała się wieczorem do łóżka, Piotr jej przepycha nogą, a ta "wrr" :diabloti: wywaliłam ją z łóżka, próbowała wejść znowu, Piotr ją blokuje stopą, no to hyc go za nogę :cool3: i już zadowolona, bo zabawa super :evil_lol:
gryzie co się da, np kable :roll: w klatce usypia tylko po męczącym spacerze, inaczej robi dym :evil_lol: na spacerze też bierze wszystko do pyska, trawka, gałązka, kupa dzika :diabloti:
pewnie ktoś ją wywalił bo nie ogarniał szczeniaczka. nie ma w niej żadnego strachu, w ogóle nie widać żeby coś przeszła strasznego w życiu, na tą chwilę wydaje mi się że ma silną osobowość ;) chociaż np piszczy jak ją przytrzymuję za obrożę, jakbym ją tłukła :cool3: może to sposób na manipulację? ;)

Posted

ooo, z łóżkiem modły zupełnie jak kiedyś u nas :diabloti: tyle tylko, że patrykowe dziabanie w nogę było NIE dla zabawy :evil_lol:

a z obrożą to patrz, bo u nas początkowo przesuwanie/przytrzymywanie za obrożę było na zasadzie "no weeeeź", a obecnie jest "gryzę, won, nie zatrzymuj mnie tak" :roll: