motyleqq Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Vectra napisał(a):a mój kot nie umiał prychać :( a ja tak wielbię ja kot to robi , jak jest wściekły :loveu: o, chcesz Mizię? ona jest bezczelna i prycha na nas, jak np chcemy ją wygonić ze stołu albo spod drzwi :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 motyleqq napisał(a):o, chcesz Mizię? ona jest bezczelna i prycha na nas, jak np chcemy ją wygonić ze stołu albo spod drzwi :evil_lol: :loveu: dawaj , mój kot to tylko gryzł ... nie drapał , nie prychał , taki wybrakowany Quote
Majkowska Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 A co ona robi zamiast ocierania się? Tak się teraz zastanawiam czy moje koty się ocierają, ale chyba tak... Quote
Majkowska Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='Vectra']:loveu: dawaj , mój kot to tylko gryzł ... nie drapał , nie prychał , taki wybrakowany Ja Ci mogę dać moją. Wspaniały kotek, dużo mruczy, dużo się przytula, dużo je, w domu jest jej pełno tak samo jak jej sików... Wysyłka darmowa :evil_lol:Decyduj się szybko bo jest masa chętnych :diabloti: Quote
motyleqq Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Majkowska napisał(a):A co ona robi zamiast ocierania się? Tak się teraz zastanawiam czy moje koty się ocierają, ale chyba tak... kręci się w kółko wokół własnej osi :cool3: czasem przy tym zahacza ogonem. umie jeszcze przybijać piątkę czołem :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 musi kot warczeć, prychać i korzystać z wc kici :diabloti: Quote
Majkowska Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 To Srala tak robi własnie takiego baranka, przy tym się rozdziera i chwyta łapami za ręce i się o nie ociera. Umie też dawać buziaczki :loveu: Inka z kolei zadziera sobie nad głowę ogonek i tak goni radośnie jak Twoja trąc łebkiem o przedmioty bo ma za mało odwagi ocierać się o ludzi. Quote
Majkowska Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Vectra napisał(a):musi kot warczeć, prychać i korzystać z wc kici :diabloti: To idealnie trafiłaś!! Warczy i prycha - wystarczy jej zacząć obcinać pazurki albo pokazać psa ( najlepiej żeby to byl Waldek którego może bezkarnie prać po pysku i się nad nim znęcać). Korzysta z wc kici wzorowo- zawsze i wszędzie! A jak wc kici nie ma to ona sobie wyobraża że jest i też sika. To bardzo miły kotek - polecam :diabloti: Quote
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 skoro taki miły to kotek , to nie mogę Twego serca rozedrzeć na pół i jej wziąć. :diabloti: Quote
Majkowska Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 ale spokojnie, to nie mój kotek. Ona taka biedna , niczyja, nawet umowy adopcyjnej na nią nie mamy żeby było wyraźnie napisane czyj to kotek :D I tak mnie nie lubi, bo za często ją trymuję i przycinam jej pazurki ( o myciu jej obszczanego tyłka nie wspominam ):diabloti: Quote
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 aaaaa nie Twój kotecek , a ładnie to tak się cudzymi kotami rozporządzać ? :diabloti: u mnie by naszczał w domu dwa razy , pierwszy i ostatni i paszoł won na podwórko szczać i polować na myszy :cooldevi: w lesie dookoła , co chwila stoi wc kici :loveu: Quote
Majkowska Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 ooo to Ci go nie dam, choć ona by była szczęśliwa jakby ją tak na podwórko wywalić i pozwolić polować na myszy, żaby i jaszczurki. Ale to nasza baryłeczka kanapowa i myśmy jej tą kanapę w adopcji zadeklarowali i inaczej być nie może ;) A kot jest taki ogólny, rodzinny. Quote
Okamia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Vectra a nie chcesz kota co gada? Oddam za free i jeszcze dorzucę w pakiecie kota widmo co lubi straszyć w nocy :loveu::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 wystarczy że ja dużo gadam , a las straszy w nocy :diabloti: a kot jest po to by na myszy polować :evilbat: No i ja już mam kota :loveu: ma na imię Klementynka :grins: Quote
motyleqq Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 jak polować, to znowu reklamuję Miziunię :evil_lol: na własne oczy widziałam, jak zjadła całą mysz, razem z ogonem :diabloti: Quote
omry Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Od nas wszystkie ptaki się wyniosły, a zawsze się poiły w naszej wanience :evil_lol: Quote
motyleqq Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 nastąpiły pewne zmiany i w sobotę przywożę te dwie panny: Quote
Majkowska Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 o retyy jakie śliczne :) Mnie też się podoba bardziej ta gładka :loveu: Jakieś imiona są? ;) Quote
motyleqq Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 gładka nazywa się Julka i to zostawiamy :) a kudłata Beza i szukamy innego, ludzkiego, bo u mnie świnki mają ludzkie imiona :evil_lol: Quote
evel Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Gładkie świnie są super! :loveu: Pamiętam, jak w dzieciństwie kolega z podwórka wynosił na dwór swoją ogromną świnię i ona wydawała śmieszne odgłosy, a wpatrzona była w niego jak w obrazek. Pewnie dlatego, że nie miała świnkowego towarzysza, nie? Quote
Majkowska Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Grazyna jest dobre :D a Bogusia? :cool3: Quote
Czekunia Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Majkowska napisał(a):Grazyna jest dobre :D a Bogusia? :cool3: Marysia:loveu: Quote
Recommended Posts