Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
a mój kot nie umiał prychać :( a ja tak wielbię ja kot to robi , jak jest wściekły :loveu:

o, chcesz Mizię? ona jest bezczelna i prycha na nas, jak np chcemy ją wygonić ze stołu albo spod drzwi :evil_lol:

• Replies 9.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

motyleqq napisał(a):
o, chcesz Mizię? ona jest bezczelna i prycha na nas, jak np chcemy ją wygonić ze stołu albo spod drzwi :evil_lol:

:loveu:

dawaj , mój kot to tylko gryzł ... nie drapał , nie prychał , taki wybrakowany

Posted

[quote name='Vectra']:loveu:

dawaj , mój kot to tylko gryzł ... nie drapał , nie prychał , taki wybrakowany

Ja Ci mogę dać moją. Wspaniały kotek, dużo mruczy, dużo się przytula, dużo je, w domu jest jej pełno tak samo jak jej sików... Wysyłka darmowa :evil_lol:Decyduj się szybko bo jest masa chętnych :diabloti:

Posted

Majkowska napisał(a):
A co ona robi zamiast ocierania się?
Tak się teraz zastanawiam czy moje koty się ocierają, ale chyba tak...

kręci się w kółko wokół własnej osi :cool3: czasem przy tym zahacza ogonem. umie jeszcze przybijać piątkę czołem :evil_lol:

Posted

To Srala tak robi własnie takiego baranka, przy tym się rozdziera i chwyta łapami za ręce i się o nie ociera. Umie też dawać buziaczki :loveu:
Inka z kolei zadziera sobie nad głowę ogonek i tak goni radośnie jak Twoja trąc łebkiem o przedmioty bo ma za mało odwagi ocierać się o ludzi.

Posted

Vectra napisał(a):
musi kot warczeć, prychać i korzystać z wc kici :diabloti:

To idealnie trafiłaś!!
Warczy i prycha - wystarczy jej zacząć obcinać pazurki albo pokazać psa ( najlepiej żeby to byl Waldek którego może bezkarnie prać po pysku i się nad nim znęcać).
Korzysta z wc kici wzorowo- zawsze i wszędzie! A jak wc kici nie ma to ona sobie wyobraża że jest i też sika.
To bardzo miły kotek - polecam :diabloti:

Posted

ale spokojnie, to nie mój kotek.
Ona taka biedna , niczyja, nawet umowy adopcyjnej na nią nie mamy żeby było wyraźnie napisane czyj to kotek :D
I tak mnie nie lubi, bo za często ją trymuję i przycinam jej pazurki ( o myciu jej obszczanego tyłka nie wspominam ):diabloti:

Posted

aaaaa nie Twój kotecek , a ładnie to tak się cudzymi kotami rozporządzać ? :diabloti:

u mnie by naszczał w domu dwa razy , pierwszy i ostatni i paszoł won na podwórko szczać i polować na myszy :cooldevi:
w lesie dookoła , co chwila stoi wc kici :loveu:

Posted

ooo to Ci go nie dam, choć ona by była szczęśliwa jakby ją tak na podwórko wywalić i pozwolić polować na myszy, żaby i jaszczurki.
Ale to nasza baryłeczka kanapowa i myśmy jej tą kanapę w adopcji zadeklarowali i inaczej być nie może ;)

A kot jest taki ogólny, rodzinny.

Posted

wystarczy że ja dużo gadam , a las straszy w nocy :diabloti:
a kot jest po to by na myszy polować :evilbat:

No i ja już mam kota :loveu: ma na imię Klementynka :grins:

Posted

Gładkie świnie są super! :loveu: Pamiętam, jak w dzieciństwie kolega z podwórka wynosił na dwór swoją ogromną świnię i ona wydawała śmieszne odgłosy, a wpatrzona była w niego jak w obrazek. Pewnie dlatego, że nie miała świnkowego towarzysza, nie?